Lexus GX 460 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De luxueuze middelgrote SUV Lexus GX 460 2021 zal dit jaar enkele verbeteringen brengen, wat duidelijk zal blijken uit het exterieurdesign. Dit model staat bekend als uniek in dit segment vanwege de truckachtige constructie.

Over het algemeen is het ontwerp duurzaam en stijlvol. De belangrijkste upgrade dit jaar vindt binnen plaats. We kunnen dus meer hoogwaardige materialen en meer standaardfuncties verwachten. Bovendien zal de cabine volgens de laatste rapporten verbeterde infotainment bieden en meer technici aantrekken. Bovendien zal de Lexus GX 2021 de meeste mechanische eigenschappen van zijn voorganger overnemen.

Lexus GX 460 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Lexus GX 460 2021 ontwerpupdates

Zoals eerder vermeld, krijgt de aankomende Lexus GX 2021 enkele exterieurupdates. Er worden echter geen speciale wijzigingen aangebracht. Het ontwerp is bijgewerkt en we kunnen zeggen dat kleine veranderingen een aanzienlijke visuele impact kunnen hebben. Daarnaast zijn de meeste veranderingen zichtbaar aan de voorzijde.

De fabrikant heeft een nieuw front gebracht. De Lexus GX wordt nu geleverd met de nieuwste versie van de beroemde spilgrille van een merk. De grille is scherper en heeft een aantrekkelijk 3D-patroon. Er zijn ook nieuwe LED-lampen en sterkere bumpers. Op de achterkant blijft het ontwerp hier en daar met wat verfrissingen.

Lexus GX 460 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Innovaties binnen

Het interieurontwerp van de Lexus GX 460 2021 is absoluut een van de meest stijlvolle in dit segment. Het nieuwe model biedt meer hoogwaardige materialen dan voorheen. Een recente update bracht echter geen bijzondere nieuwigheid en we kunnen zeggen dat de cabine dezelfde indeling heeft. Bovendien is de Lexus GX een middelgrote SUV met stoelen met 3 rijen voor 7 personen. Dankzij de doosvormige GX-vorm zijn er in feite verschillende voordelen op het gebied van hoofdruimte en laadruimte.

✓ U kunt ook controleren:

De tweede zitrij kan worden neergeklapt in 40/20/40 en de derde zitrij kan worden neergeklapt. Het basismodel heeft een lange lijst met functies. Sommigen van hen zijn gesimuleerde lederen bekleding, elektrisch verstelbare 10-voudig verstelbare voorstoelen, airconditioning in twee zones, elektrisch schuifdak, elektrisch verstelbare stuurkolom, sleutelloze instap / ontsteking en verlichte treeplanken. Ten slotte kunt u optioneel een beter infotainmentsysteem krijgen met Apple CarPlay, Android Auto. Aan de andere kant heeft de nieuw geïntroduceerde 4Runner alles boven de norm.

Lexus GX 460 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Lexus GX 460 2021 aandrijflijn

Onder de motorkap wijkt de nieuwe Lexus GX 460 2021- versie niet af van het huidige model. Helaas is er nog steeds een motoroptie om uit te kiezen. Het huidige model is uitgerust met een 4,6 liter V8-aandrijflijn die 301 paarden en 329 pond levert. Deze motor is betrouwbaar en heeft een automatische zesversnellingsbak. Bovendien is de EPA-classificatie acceptabel en biedt de huidige Lexus GX 15 City / 18 Highway / 16 gecombineerd.

De nieuwe 2021 GX SUV weegt 5.130 pond en kan dankzij de robuuste constructie maximaal 6.500 pond trekken. We moeten vermelden dat dit model standaard verkrijgbaar is met vierwielaandrijving.

Lexus GX 460 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Productie en kosten

De recent bespioneerde Lexus GX 460 2021 zal tal van upgrades introduceren. Het ontwerp is vernieuwd en zelfs het interieur is verbeterd. Over het algemeen zal de prijs zeker hoger zijn dan voorheen. Het huidige model begint bij 50.000 euro voor het basismodel en kan gemakkelijk de prijs van 55.000 euro aanraken voor de hogere uitrustingsniveaus en sommige opties.