Lexus ES 350 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Lexus ES 350 2022 Interieurconcept, Specificaties  – Het is weer Toyota, maar deze keer heeft Toyota’s luxedivisie ervoor gekozen om precies te doen waar het goed in is door een uitgebreide facelift uit te brengen die als alternatief voor zijn bestaande broers en zussen kan komen. De nieuwe partner is niet anders dan de originele Lexus ES 350 2022. Dit bedrijf heeft een goede reputatie voor het produceren van auto’s met een stijlvol uiterlijk en hoogwaardige interieurs. Inderdaad, de nieuwe Lexus ES 350 2022 zal ook niet overslaan.

Lexus ES 350 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Specialiteit

Wanneer vierwielaandrijving niet nodig is, kan de elektromagnetische koppeling op de achterste drukas de schroefas ontkoppelen om te helpen bij het concentreren op de brandstofprestaties. De AWD is ontworpen om indien nodig direct weer deel te nemen en de procedure is transparant voor de autobezitter en reizigers.

Intern en extern

Het GA-K-chassis is een opmerkelijk sterk chassis voor instapbanden gemaakt van meerdere lagen hoogwaardig staal. Door meer dan dubbele laserstraalbevestigingslassen uit eerdere laserstraal- en technologiehaaklassen op te nemen , biedt  een constructieve benadering  van  de  Lexus ES 350 2022 een stabiel kader. Verdere maatregelen om de dichtheid van de instap-einddichtheid te vergroten, zijn onder meer een stuttoren, verschillende steunsecties voor alleen de stuttorens en nieuwe radiatorsteunen.

De ophanging is afgesteld voor de beste respons van het chassis. De terugtrekking aan de voorkant werkt met een steunperspectief dat in de beste positie is uitgelijnd om de kwaliteit van de reis te verbeteren, hoewel een verhoging van de positie van het zwenkwiel (2 niveaus) en het spoor van het zwenkwiel (0,3 inch) ten opzichte van de eerdere technologie helpt om de stabiliteit van de rechter te verbeteren lijn.

De nieuwe  Lexus ES 350 2022  heeft een design dat elke rijervaring de moeite waard maakt. Dit wordt vooral verwacht van de eigenschappen waarmee het moet worden begiftigd. Functies die de nieuwe auto zal hebben, zijn onder meer geventileerde voorstoelen en verwarmde bedieningselementen. Voor pleziertoepassingen moet de nieuwe Lexus ES 350 2022 worden uitgerust met een audiofiel geluidssysteem van Mark Levinson.

Lexus ES 350 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Er zullen waarschijnlijk vijftien luidsprekers worden geleverd om prachtige melodieën te creëren voor het vermaak van reizigers. De Lexus ES 350 2022 van de zevende technologie is aanzienlijk verbeterd, waaronder een natuurlijke stuurpositie, aangepaste pedaalposities en normale 10-voudig elektrisch verstelbare instapstoelen. Met behulp van referenties van de toonaangevende LS is de band expliciet ontleend aan de primaire en kenmerken van een anatomisch gevormde band en aanbevolen houten panelen en verwarmingssysteemelementen.

✓ U kunt ook controleren:

specificatie

Net als zijn voorganger heeft de nieuwe Lexus ES 350 2022 een 3,5-liter V6-motor. Net als in de vorige editie, zal de machine het vermogen hebben om 268 pk en 248 lbs koppel te produceren. Het zal worden gekoppeld aan een 6-traps automatische transmissiesysteem. De nieuwe motor zal waarschijnlijk worden beoordeeld op ongeveer 30 mpg. De nieuwe Lexus ES 350 2022 krijgt na de routinedemonstratie zelfs een hybride uitvoering.

De hybride van de nieuwe sedan zal een 2,5-liter 4-pijpsmotor combineren met de elektromotor. Het mengsel levert tot 200 pk. Het brandstofverbruik is vastgesteld op 40 mpg gemengd gebruik en zal deze sedan uiterst competitief maken in zijn klasse.

Lexus ES 350 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Lexus ES 350 2022 prijs en releasedatum

Er is geen vastgestelde interactie met betrekking tot de nieuwe  Lexus ES 350 2022  met deze enkele informatiebron die geruchten en profetieën van onze auto-expert worden. Met kleine aanpassingen aan de auto gaan we er vanuit dat de nieuwe Lexus ES 350 2022 een prijskaartje heeft van 38.000 euro voor de basis.