Lamborghini Urus 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De hoogwaardige Lamborghini Urus 2021 is officieel. Volgens de informatie die we hebben ontvangen, zal het aanstaande model helemaal geen grote veranderingen ondergaan. Er zullen enkele verfrissingen en verbeteringen zijn die we gedurende de cyclus als updates kunnen classificeren.

Over het algemeen blijft het nieuwe model er sportief en agressief uitzien als voorheen. Bovendien wordt de tweede generatie aangedreven door dezelfde twin-turbo V-8 die 641 pk produceert. Dankzij deze motor loopt het Urus-model in slechts 3,2 seconden van nul naar 60 mijl per uur.

Lamborghini Urus 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Lamborghini Urus 2021 herontwerp

Over het exterieur van deze SUV valt niets te zeggen. Net als het vorige model heeft de nieuwe Lamborghini Urus 2021 hetzelfde aantrekkelijke ontwerp. We houden van de sportieve uitstraling en de voorkuip, die domineert dankzij de aantrekkelijke honingraatgrille en koplampen, die volledig LED’s zijn.

Lamborghini heeft fantastisch werk geleverd met het Urus-ontwerp en er zijn geen grote veranderingen nodig. Net als de sportieve supersportwagen van Huracan heeft de nieuwste Urus ook een zeshoekig motief dat van binnen en van buiten door de auto wordt gereproduceerd. Het zijprofiel toont een agressievere benadering met 22-inch wielen die $ 700 extra kosten en zwarte remklauwen die kunnen worden toegevoegd voor $ 1100 extra.

Beveiliging

De nieuwe Lamborghini Urus 2021 biedt een reeks rijhulptechnologieën . Het standaardpakket omvat een nachtzichtcamera, adaptieve cruisecontrol met stop-and-go-technologie, dodehoekbewaking, een waarschuwing voor het verlaten van een rijstrook en een waarschuwingssysteem voor het verlaten van een rijstrook.

Lamborghini Urus 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Adembenemend interieur

Binnenin zal de komende Lamborgini Urus 2021 niet verschillen van de andere Lambo-hutten. Dit model bevat talloze ontwerptips voor straaljagers en veel van de nieuwste technologieën. We houden van de startknop, die verborgen is onder een rode klep en de schakelhendel, die eruitziet als een gaspedaal. Daarnaast zijn er tal van imitatiesuède en koolstofvezelpanelen door de hele cabine.

✓ U kunt ook controleren:

Het nieuwste infotainmentsysteem en de herconfigureerbare displays zijn vergelijkbaar met de Audi Q8. Over het algemeen zien we veel overeenkomsten tussen deze SUV’s. Naast een volledig digitaal instrumentenpaneel heeft het nieuwe model twee touchscreens geïntegreerd in de middelste stapel. Dit systeem bevat bedieningselementen voor het airconditioningsysteem, audio en meer.

De stoelen zijn zeer comfortabel en de tweede zitrij biedt plaats aan drie personen. De Urus biedt ook tot 22 kubieke voet in zijn ruim. Het toevoegen van een optionele achterbankbelasting wordt echter met twee dobbelstenen verminderd.

Onder de motorkap

Net als de eerste generatie zal de aankomende Lamborghini Urus 2021 dezelfde aandrijflijn gebruiken. Hij wordt nog steeds aangedreven door een twin-turbo V-8 die 641 pk levert. Hetzelfde systeem wordt gebruikt en de Urus zal worden uitgerust met vierwielaandrijving en een achttraps automatische transmissie. Dankzij deze opstelling levert dit model een fantastische acceleratie.

De nieuwste Urus loopt in slechts 3,2 seconden van nul naar 60 mijl per uur. Het brak ook de kwart mijl bij 121 mph in 11,4 seconden. Over het algemeen is deze SUV een van de snelste op de markt. Lamborghini schat een topsnelheid van 190 mph. Bovendien zorgen de standaard koolstofkeramische remmen ervoor dat de Urus remt van 100 km / u tot stilstand op 200 m. Als het gaat om brandstofverbruik, zal het nieuwe model zeker genieten van drinken. De EPA schat 12 mpg in de stad, terwijl op de snelweg dit model 17 mpg is.

Lamborghini Urus 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Lamborghini Urus 2021 releasedatum en prijs

De officieel bevestigde Lamborghini Urus 2021 van de tweede generatie krijgt een milde update. Er zijn op dit moment geen significante veranderingen vereist in termen van literatuur. Dit model ziet er agressief uit en heeft een krachtige motor. Volgens de laatste roddels zal de bijgewerkte variant later dit jaar worden geïntroduceerd.

We kunnen echter geen exacte releasedatum geven, maar we verwachten dat het ergens volgend jaar zal zijn. De prijs is nog niet bekend, maar we kunnen verwachten dat het een paar duizend dollar meer zal zijn dan voorheen. Het huidige model begint bij € 211.000.