Kia Niro PHEV 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Over de aanstaande Kia Niro PHEV 2022 gaan zoveel geruchten. Er zijn echter een paar dingen die we wel weten over dit voertuig. En dat is precies waar we het in dit artikel over gaan hebben.

U zult waarschijnlijk binnen een paar maanden de restyling van dit voertuig zien, aangezien dit voertuig enkele tests heeft ondergaan. Zonder verder oponthoud, dit is wat we tot nu toe weten over de aanstaande Kia Niro PHEV.

Voordat u de releasedatum van de Kia Niro PHEV 2022 te weten komt, moet u het herontwerp van dit aankomende voertuig kennen.

Kia Niro PHEV 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Hoewel dit voertuig tijdens de wintertests werd gecamoufleerd, is het herontwerp van dit voertuig nog steeds te zien. En er zijn enkele opwindende veranderingen die u zult merken aan het herontwerp.


De komende Kia Niro PHEV zal een brede grille hebben met nieuwe koplampen die er niet uitzien als andere Kia-voertuigen.

De achterkant van dit voertuig bevat achterlichten in boemerangstijl die vergelijkbaar zijn met de eerdere Kia-units.


✓ U kunt ook controleren:

Een ander ding om te weten over het ontwerp is de iets langere carrosserie dan de huidige Kia Niro. Hierdoor heb je natuurlijk meer ruimte voor zowel je passagier als voor de lading.


Een andere reden waarom de aanstaande Kia Niro een van de beste hybride auto’s van 2022 is, is het zeer sportieve ontwerp geïnspireerd op het HabaNiro-concept.

Kia Niro PHEV 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Elegant interieur

Het interieur van dit voertuig zal hoogstwaarschijnlijk veel elementen uit eerdere Kia-auto’s combineren.

U ziet voor uw gemak een verbeterd digitaal dashboard en een groter infotainmentscherm.

Ook bij dit voertuig kunt u rekenen op een display van 10,25 inch. De Kia Niro PHEV 2022 zal immers ook in de middenklasse worden uitgerust met verwarmde lederen stoelen.

Kia Niro PHEV 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Motor en vermogen

Er is weinig bekend over de specificatie van de motor in dit aankomende voertuig. U kunt echter verschillende hybrides in dit voertuig verwachten, waaronder plug-inhybrides en zelfs volledig elektrische modellen.

U moet meer weten over de releasedatum van de Kia Niro PHEV 2022 als u precies wilt weten hoe de motor en de prestaties eruit zullen zien in het komende voertuig.

Dit voertuig heeft een oplaadpoort boven de wielkast linksvoor. Wat we tot nu toe weten is dat de huidige hybride en plug-in modellen een 1,6 liter benzinemotor hebben die 139 pk ontwikkelt.

De huidige hybride heeft ook een batterij van 1,56 kWh, wat vrij klein is.

Het plug-in model heeft een grotere batterij, namelijk een 8,9 kWh batterij. En dat weten we tot nu toe van de Kia Niro PHEV 2022 .