Kia Carnival 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De Koreaanse markt is begonnen met het opnemen van bestellingen voor het nieuwe Kia Carnival 2021- model . De huidige modernisering heeft het uiterlijk van de auto aanzienlijk veranderd en heeft hem een ​​comfortabeler interieur gegeven met een aantal nieuwe opties. In Korea wordt de Kia Carnival 2021 aangeboden in drie uitrustingsniveaus met drie stoelconfiguraties en twee motoren.

Nieuw carrosseriedesign

De Koreanen noemden de bijgewerkte minibus het Grand Utility Vehicle (GUV). Deze term verwijst naar de “offroad” -eigenschappen die in het model zijn geënt. In feite is de “vierde” Kia Carnival 2021 grotendeels een crossover-netwerk geworden – het heeft een opvallend neusgedeelte met een motorkap die is gescheiden van het voorruitframe, een zwarte plastic carrosseriekit rond de carrosserieomtrek en grote wielkasten voor ramen met een grote diameter (18 tot 19 inch) ).

Kia Carnival 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Onder de ontwerpkenmerken moet het originele front-endontwerp worden opgemerkt. De koplamp is dicht bij de chromen grille, terwijl de koplampen zelf ingewikkelde bochten hebben in de navigatielichten en afzonderlijke grootlichtsecties. De achterkant van de minibus oogt wat zwaar door de overhang die 30 mm (tot 1130 mm) hoger is, wat extra ruimte creëert voor de passagiers in de achterste rijen. De achterlichten strekken zich uit over de gehele breedte van de carrosserie – hun ontwerp weerspiegelt de graphics van de koplampen.

Kia Carnival 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Als gevolg van de generatiewijziging is Kia’s Carnival licht gegroeid. De wielbasis is met 30 mm (tot 3090 mm) vergroot en de totale lengte met 40 mm (tot 5155 mm). De toename in breedte was 10 mm (1995 mm). Alleen de hoogte bleef ongewijzigd – 1740 mm. Thuis biedt het nieuwe product zes kleuropties voor de nieuwe carrosserie: wit, zwart, zilver, blauw, donkergrijs en rood Standaard 18-inch wielen zijn uitgerust met 235/60 R18-banden, 19-inch wielen – 235/55 R19.

Kia Carnival 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cabine-indeling en uitrusting

Het model heeft drie of vier stoelenrijen die plaats bieden aan 7, 9 of 11 bestuurders. Een configuratie met 7 zitplaatsen is bedoeld voor uitgebreide configuraties. De tweede zitrij heeft aparte stoelen met diverse comfortfuncties, waaronder voetsteunen. De 11-zitsversies hebben drie rijen van vier, die plaats bieden aan drie passagiers. De achterdeuren zijn verplaatsbaar en voorzien van een elektrische aandrijving die reageert op een sleutelhanger.

Kia Carnival 2021: specificaties, prijs, releasedatum

In de “Basis” heeft Kia Carnival 2021 een nieuwe carrosserie met LED-koplampen, een inklapbare aandrijving voor spiegels (verwarmd en elektrisch verstelbaar), airconditioning, een elektronische parkeerrem, een verwarmd stuur, een klassiek instrumentenpaneel met een 4,2-inch kleurendisplay , Multimedia met een 8 inch scherm, USB en Bluetooth.

Kia Carnival 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Minibusjes in dure uitrustingsvarianten zijn onder meer een elektrische bestuurdersstoel en spiegel met positiegeheugen, airconditioning met drie zones, een tandem van twee schermen met elk een diagonaal van 12,3 inch (digitale order en mediacenter), een apparaat voor onderhandeling met passagiers, binnenverlichting en intelligent Snelheidsregeling geïnstrueerd. De lijst met opties omvat draadloos opladen, een ingebouwde recorder, KRELL Premium Sound Acoustic met 12 luidsprekers en een draagbare koelbox met een volume van 5,5 liter.

Kia Carnival 2021: specificaties, prijs, releasedatum

✓ U kunt ook controleren:

Specificaties Kia Carnival 2021

De nieuwe Kia Carnival 2021 is gebaseerd op hetzelfde platform als de nieuwste Sorento. In Korea bestaat het motorbereik van een minivan uit twee units: een V6 3.5 GDI (294 pk, 355 Nm) met benzine-inlaat en een turbodiesel D 2.2 (202 pk, 441 Nm). Beide motoren werken samen met een 8-traps “automaat”. Het model is alleen voorwielaandrijving.

Release datum en prijs

In Korea wordt de Kia Carnival 2021 aangeboden in drie uitrustingsniveaus met drie stoelconfiguraties en twee motoren. De prijs van het model varieert tussen $ 26,400 en $ 36,400.

Foto Kia Carnival 2021