Jeep Wrangler 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Het meest robuuste terreinvoertuig Jeep Wrangler 2021 Unlimited SUV wordt binnenkort opnieuw ontworpen. Volgens het laatste nieuws zal de nieuwe generatie Jeep Wrangler Unlimited 2021 veel verfrissingen introduceren. Deze SUV staat bekend als de meest comfortabele en diverse iteratie die ooit het legendarische Wrangler-label heeft gedragen. Dankzij de openluchtervaring en het vreemde ontwerp is het ook uniek in de markt.

Daarnaast zal de herziene versie ook meer standaardfuncties bieden, en we kunnen een nauwe strijd verwachten tussen de Jeep Wrangler Unlimited 2021 en het nieuwe Ford Bronco-model.

Jeep Wrangler 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Jeep Wrangler 2021 Onbeperkte ontwerpverfrissingen

Qua design is de Jeep Wrangler 2021 Unlimited een unieke SUV die een bepaald aantal kopers trekt. Dit model ziet er vreemd uit en is robuuster dan alle SUV’s van tegenwoordig. Dit maakt het gemakkelijk om op straat te zien.

Naast een opgefrist uiterlijk, zal het nieuwe model ook een verbeterde wegligging en stabiliteit hebben. Een andere nieuwsgierigheid die dit model uniek maakt, zijn verwijderbare deuren, een inklapbare voorruit en opties voor daken met een zacht of hard dak. Bovendien kunnen deuren gemakkelijk worden verwijderd omdat ze zijn gemaakt van licht aluminium en de bovenkant kan worden verwijderd dankzij het vereenvoudigde 2-traps vouwsysteem. Rubicon-modellen brengen nog meer veranderingen. Deze off-roader is uitgerust met buisvormige rotsrails en een geavanceerd vierwielaandrijvingssysteem.


Jeep Wrangler 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cabine-uitstraling

Net als het exterieurdesign zorgt ook het interieur voor een vreemde uitstraling. Bovendien wordt de cabine geüpgraded en is comfortabeler dan voorheen. Deze SUV is ook modern van binnen en biedt een geavanceerd ontwerp en een duidelijke lay-out. Ook het basismodel is goed uitgerust. Een luxe gaat echter alleen naar de hogere orde.

✓ U kunt ook controleren:


De Ultimate Wrangler is een vierdeurs SUV met voldoende ruimte voor 5 passagiers en extra bagageruimte. Het basismodel is uitgerust met een uitgebreid infotainmentsysteem met touchscreen en een alpine audiosysteem. Bij het kiezen van een Rubicon-model kunnen kopers echter verschillende hardtop-configuraties krijgen, een huidig ​​8,4-inch Uconnect-infotainmentsysteem en geavanceerde beveiligingsfuncties zoals dodehoeksensoren.

Jeep Wrangler 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Jeep Wrangler 2021 Unlimited introduceert geen nieuwe motor

De aankomende Jeep Wrangler 2021 Unlimited wordt aangedreven door twee benzinemotoren, een diesel en een hybride. De standaardmotor die in het hele assortiment beschikbaar is, is een 3,6 liter Pentastar V6 met 285 pk en een koppel van 260 lb-ft. Deze motor is krachtig en stuurt vermogen via een handgeschakelde zesversnellingsbak of een achttrapsautomaat.


Optioneel kunt u een 2,0-liter 4-cilinder aandrijflijn met turbocompressor aanschaffen die 268 paarden en 295 lb-ft koppel pompt. Deze motor zal leverbaar zijn met een 8-traps automaat. De Sahara 4-deurs zal ook beschikbaar zijn met deze motor, maar zal het eTorque mild hybride-systeem gebruiken. De laatste motor onder dit model is een diesel. De fabrikant van het laatste rapport zal een 3.0-liter V6-aandrijflijn gebruiken die het brandstofverbruik verbetert. Tot die datum had Jeep echter niet de exacte tariefnummers van dit model bekendgemaakt.

Jeep Wrangler 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Jeep Wrangler 2021 Onbeperkte releasedatum en prijs

De herziene Jeep Wrangler 2021 Unlimited komt later dit jaar aan. De door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs is hetzelfde als voorheen. De aankomende Jeep Wrangler Sport met 2 deuren kost minder dan 28.000 euro, inclusief de streefprijs van 900 euro.

Wel zal de prijs voor Wrangler Rubicon 4-deurs stijgen tot 40.000 euro. Als je al het lekkers met Wrangler Rubicon 4-deurs wilt kopen, is de prijs doorgaans hoger dan een cijfer van 52.000 euro. De komende Jeep Wrangler Unlimited 2021 wordt geüpdatet en er zullen enkele directe concurrenten zijn zoals Toyota 4Runner, Ford Explorer en Subaru Outback.