Jeep Wagoneer 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De bekende SUV-wagen van Jeep is eindelijk voorbereid op een zware strijd met de andere SUV’s in hetzelfde segment. Volgens nieuws zal de nieuwe Jeep Wagoneer 2021 ergens volgend jaar zijn debuut maken en verdere verbeteringen brengen.

De nieuwste Wagoneer krijgt veel updates van buiten en van binnen. Deze middelgrote SUV rijdt op een nieuw platform waarop de Ram 1500 pick-up is gebaseerd. Met de release van een nieuw model kunnen we uitstekende brandstofefficiëntie en prestaties verwachten. Sommige render-afbeeldingen worden getoond en we hebben allemaal voorbereid om ze te analyseren.

Jeep Wagoneer 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Jeep Wagoneer 2021 wordt geleverd met een platform dat ook de Ram 1500 ondersteunt

Sommige van de Chinese websites hebben renderingfoto’s vrijgegeven van de aankomende Jeep Wagoneer en Grand Wagoneer 2021 . Volgens spionagefoto’s kunnen we concluderen dat Wagoneer enkele Grand Cherokee-aanwijzingen zal gebruiken. Het zal bovenop de body-on-frame-architectuur zitten. Hetzelfde platform ondersteunt het model Ram 1500. Het platform onder het Wagoner-model is verbeterd vanuit een betrouwbare bron. We kunnen dus verwachten te zijn gemaakt van lichtere materialen die het brandstofverbruik verbeteren en deze SUV stabieler maken.

Aan de voorkant krijgt Jeep Wagoneer de bekende grille met zeven slots, die er erg goed uitziet bij het renderen van foto’s. Het volgende grote ding dat de aandacht trekt, is een enorme bumper die deze SUV een meer gespierde uitstraling geeft. Op de achterkant zal de fabrikant horizontale achterlichten en de nieuwe uitlaatopeningen gebruiken. 17-inch wielen zijn standaard en we kunnen grotere wielen verwachten op de bovenpanelen.

Jeep Wagoneer 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Jeep Wagoneer 2021 Moderne cabine

De cabine van de Jeep Wagoneer 2021 biedt een modern design. Daarnaast gebruikt de fabrikant hoogwaardige materialen en de nieuwste beschikbare technologieën. De cabine van deze SUV zal worden uitgerust met een nieuwe actieve ruisonderdrukking en we kunnen aannemen dat hij veel stiller zal zijn dan het Cherokee-model.

✓ U kunt ook controleren:

Er worden echter enkele functies van het Grand Cherokee-model gebruikt. Zo wordt het dashboard uitgerust met een 12-inch touchscreen en omvat het een audiosysteem, een 360 graden camera, een handsfree achterklep, Bluetooth-connectiviteit, USB-aansluitingen en vele andere elementen.

De aandrijflijn en prestaties van de Jeep Wagoneer 2021

De nieuwste Jeep Wagoneer 2021 van wat speculatie krijgt verschillende motortypes onder de motorkap. Dit model leent ook aandrijflijnen van het vlaggenschip Jeep Grand Cherokee. De eerste motor met een 3,6-liter V6-dieselmotor die 295 pk en een koppel van 260 lb-ft levert

Bovendien zal de volgende die ook Grand Cherokee aandrijft, een krachtige 5,7-liter V-8 Hemi-motor zijn. Dit type motor onder de Cherokee kan ongeveer 360 paarden en 390 lb-ft koppel produceren. Het biedt ook een fatsoenlijke EPA-brandstofbesparing voor stad / snelweg van 14/22 mpg (4WD). We kunnen ook van Wagonner verwachten dat hij dezelfde 8-traps automatische transmissie gebruikt.

Vanwege het grote en robuuste chassis is de laatste geruchtmakende motor een 6.2 liter V8-compressor. Deze aandrijflijn drijft het Grand Cherokee Trackhawk-model aan en levert fantastische 707 pk.

Jeep Wagoneer 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Release datum en verwachte prijs

Hoewel de nieuwe Jeep Wagoneer 2021 wordt bevestigd, kunnen we tegelijkertijd ook een grotere Grand-versie verwachten. We denken dat beide versies ergens volgend jaar beschikbaar zullen zijn. Sommige rapporten geven aan dat de prijs voor het komende model rond de 60.000 euro zou moeten zijn.