Jeep Renegade 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De aankomende Jeep Renegade 2021 is een subcompacte crossover die het volgende jaar opnieuw wordt ontworpen. Het hoogtepunt van deze SUV is een nieuwe plug-in hybride aandrijving. Dit model zal beschikbaar zijn als basismodel in Europa en de VS. Naast de hybride aandrijflijn biedt de nieuwe Renegade 2021 standaard twee extra motoren en een voorwielaandrijving.

Daarnaast krijgt de nieuwe SUV buiten kleine verbeteringen. Daarnaast zal ook het interieur wat verbeteringen ondergaan, en dit keer mogen we rekenen op een overzichtelijke kajuit en meer veiligheid.

Jeep Renegade 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Jeep Renegade 2021 wordt herkend aan ronde koplampen

Dankzij het kleine formaat en het unieke ontwerp heeft de nieuwe Jeep Renegade 2021 een van de meest erkende ontwerpen in zijn segment. Visueel gezien zijn ronde koplampen, een verticale grille met zeven slots en een stevige houding de meest opvallende opstelling die dit model onderscheidt van de andere Jeep-modellen.

De Jeep Renegade 2021 heeft ook kortere overhangen die ideaal zijn om te klimmen en aantrekkelijke 16 inch wielen. Het traditionele ontwerp is grotendeels bewaard gebleven en er zijn ook enkele visuele updates aangebracht op de achterkant. Achterlichten maken gebruik van de nieuwste LED-technologie en zijn enigszins omgevormd als bumper.

Jeep Renegade 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Verfrissingen in het interieur

Ook in de komende Jeep Renegade 2021 vindt een klein aantal verfrissingen plaats. Jeep Renegade SUV zal nog steeds dezelfde lay-out bieden. Het nieuwe model is een SUV met twee rijen die plaats biedt aan vijf passagiers. Daarnaast heeft de Jeep Renegade voldoende binnenruimte en is zelfs de laadruimte ruim. Dit kleine model heeft 19 kubieke voet ruimte achter de tweede rij. Bovendien biedt het inklappen van de achterstoelen 50 kubieke voet ruimte.

✓ U kunt ook controleren:

Comfort is meer dan bevredigend. Daarnaast zal de fabrikant nu meer standaard veiligheidsuitrusting voor sportartikelen aanbieden. De standaardfuncties omvatten AM / FM-radio met USB-ingang, 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel, kantelbare / telescopische stuurkolom, achteruitkijkcamera, elektrische ramen en deursloten. Als u echter voor kopers van Latitude kiest, krijgt u een 7-inch Uconnect touchscreen infotainmentsysteem met Android Auto en Apple CarPlay.

Jeep Renegade 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Motorspecificaties

De komende Jeep Renegade 2021 wordt geleverd met dezelfde motoren als het huidige model. Er zijn twee motoropties. Een 1,4-liter viercilinder-turbo drijft het basismodel aan en produceert 160 pk en een koppel van 185 lb-ft.

Een 2,4-liter viercilinder is als optie verkrijgbaar en dit type motor levert 180 pk en een koppel van 175 lb-ft. Beide modellen zijn uitgerust met en 4WD in plaats van de standaard 2-wiel (voor) aandrijving (2WD). Bovendien gebruiken beide nog steeds dezelfde automatische transmissie met 9 versnellingen die standaard wordt gebruikt. Slepen wordt niet aanbevolen voor een model met een 1,3-liter motor. Met de 2,4-liter motor en het 4WD-systeem kan de nieuwe Jeep Renegade echter tot £ 2.000 trekken.

Jeep Renegade PHEV

Het plug-in hybride systeem zal ook beschikbaar zijn onder de nieuwe Jeep Renegade 2021 . Deze versie, ook wel Renegade PHEV genoemd, levert meer vermogen dan de reguliere SUV. Hij wordt aangedreven door een 2,4 liter viercilindermotor die is aangesloten op een elektrische generator. Dankzij deze combinatie kan het PHEV-model in totaal 230 pk leveren en een verbazingwekkende kilometerstand bieden.

Jeep Renegade 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Jeep Renegade 2021 prijs en releasedatum

De nieuwste Jeep Renegade 2021 behoudt zijn huidige prijs, afgezien van kleine aanpassingen en upgrades die behouden blijven. De kosten van het huidige model zijn zeer betaalbaar en beginnen bij slechts 19.000 euro. Door te kiezen voor een PHEV-modelprijs wordt echter circa € 4.000, – of in totaal € 24.000, – opgehaald.