Jaguar F-Pace 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De aanstaande Jaguar F-Pace 2022 is bevestigd. Deze populaire SUV komt later in 2021 bij de dealers. Deze keer koos Jag voor verfrissingen halverwege de cyclus om het nieuwe model er nog stijlvoller uit te laten zien. De voorschort zal de grootste upgrades bevatten en het interieur zal ook enkele interessante en belangrijke updates introduceren.

Het F-Pace-model heeft ook een nieuwe 3,0-liter motor met een hybride systeem. Daarnaast worden zowel opgeladen als opgeladen varianten aangeboden. De huidige 2.0 liter motor is ook beschikbaar dus de F-Pace heeft nu veel meer rijmogelijkheden, wat geweldig is. Dat is alles wat u moet weten over de nieuwe F-Pace SUV.

Jaguar F-Pace 2022: specificaties, prijs, releasedatum

F-Pace 2022 krijgt een facelift halverwege de cyclus

De nieuwe Jaguar F-Pace 2022 krijgt een soort midcycle facelift. Dit model ziet er al opgefrist uit en nog belangrijker, het ziet er erg aantrekkelijk uit. Alle exterieurdelen zijn up-to-date en we denken dat de huidige designtaal behouden zal blijven. Er zijn echter enkele updates in behandeling op het voorpaneel. Jaguar is van plan om een ​​herziene grille en nieuwe led-dagrijverlichting te introduceren.

Aan de zijkanten ziet de F-Pace er geweldig uit, met mooie carrosserielijnen en stijlvolle wielen. De achterkant zal een overdracht zijn, omdat we alleen verbeterde graphics op de achterlichten verwachten. Als u op zoek bent naar een moderne, sportieve en stijlvolle SUV, kan Jaguar F-Pace het antwoord zijn.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur updates

Ook de cabine van de Jaguar F-Pace 2022 krijgt een verfrissing. Het interieur zit vol met premium spullen, dus het is nog te vroeg voor meer ingrijpende veranderingen. Deze SUV combineert moderne kenmerken met een funky cabinedesign. In het interieur vind je veel luxe, welke uitrustingsvariant je ook kiest. Jaguar gaat nog meer premium materialen leveren, maar de grootste upgrade is een nieuw touchscreen.

Dit 11,4-inch infotainmentdisplay bevindt zich boven het dashboard. Er wordt ook een nieuw infotainmentsysteem aangeboden, waarbij het eerder genoemde display licht gebogen is. Het is het Pivi Pro-systeem, een indrukwekkende infotainmentopstelling die ook in de Land Rover-voertuigen te vinden is. Als je nog iets beters wilt, biedt Jag een optioneel 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel.

Jaguar F-Pace 2022: specificaties, prijs, releasedatum

F-Pace genereert meer vermogen

Voor zover we weten zal de Jaguar F-Pace 2022 meer motoropties hebben dan zijn voorganger. Om te beginnen zal de basisvariant dezelfde 2.0 liter turbo viermotor met 246 pk gebruiken. Jag is echter bezig met de introductie van turbo- en supercharged-versies van de 3,0-liter zescilinder-in-lijn. Beide versies zijn gekoppeld aan een 48-volt hybridesysteem en zullen respectievelijk 335 pk en 395 pk produceren. We wachten op Jag om meer informatie te onthullen, inclusief beoordelingen over het brandstofverbruik.

Jaguar F-Pace 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Jaguar F-Pace 2022 prijs, releasedatum

Dankzij de laatste cosmetische upgrades en verfrissingen van het interieur zal de nieuwe Jaguar F-Pace in 2022 meer kosten. De huidige F-Pace SUV is verkrijgbaar voor ongeveer 51.000 euro. Nu kost het nieuwe model iets meer.