Jaguar F-Pace 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

De nieuwe Jaguar F-Pace 2021 is een gloednieuw model dat onderscheidende kenmerken biedt en zich daarmee onderscheidt van zijn klasse. Het kan inderdaad moeilijk zijn om het onderweg te negeren, niet alleen vanwege het mooie gezicht, maar ook vanwege de gemakkelijk te besturen persoonlijkheid en indrukwekkende bruikbaarheid. Verrassend genoeg kan het ook offroad rijden. Andere kenmerken zijn onder meer een aantrekkelijke rijkwaliteit, bovengemiddelde bodemvrijheid, ruime laadruimte en ruimte op de achterbank, een supercharged V6-motor en een scherper rij- en stuurgevoel. Lees verder voor het laatste nieuws over releasedatum en prijs.

Jaguar F-Pace 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

beoordeling

Allereerst: hoewel de bovenstaande inleiding erg indrukwekkend klinkt, hebben we wat problemen met het onderzochte voertuig. Om te beginnen klinkt de benzinemotor iets minder efficiënt dan concurrenten met vergelijkbare prijzen. Ook hier kan de V6-motor in het dagelijks leven vervelend worden door zijn luide uitlaat, en ten slotte kan de rijkwaliteit op gebroken wegen een beetje stevig aanvoelen. Afgezien van de negatieve bijzonderheden, lijkt Jaguar de meeste van de juiste knoppen te hebben aangevinkt.

Heel vaak lijken schoonheid en bruikbaarheid elkaar uit te sluiten, maar Jaguar heeft met de F-Pace bewezen dat beide net zo goed kunnen werken. Het is leuk om te rijden, mee te doen en heeft een opvallende schoonheid die culmineert in selfies in veel posts op sociale media. En om deze onberispelijke eigenschappen aan te vullen, heeft Jaguar veel moeite gedaan om een ​​indrukwekkende bodemvrijheid te bereiken. De wielbasis werd ook verhoogd. Het resultaat is een betere offroad-ervaring, een verbeterde vracht- en passagiersruimte.

✓ U kunt ook controleren:

De rijdynamiek werd niet uit de vergelijking verwijderd. Dezelfde kracht die de sedans en sportwagens van Jaguar aandrijft, is ook benut. Met dezelfde mechanische basisprincipes die zowel de XE / XF-modellen als een beetje inspiratie van de F-type benadrukken, is het resultaat een soepele en comfortabele rijstijl die de beste in zijn klasse is. Ook de RWD-rijarchitectuur, het perfect gemonteerde veersysteem en de ultrastijve structuur zijn lovend. Voor sommigen kan de rijkwaliteit echter een beetje vastliggen.

Jaguar F-Pace 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

De motivatie onder de motorkap wordt geleverd door een 3,0-liter V6-turbomotor met 340 pk. Het is beschikbaar voor alle stroomlijnkappen behalve de Jaguar F-Pace Firs Edition en S-modellen uit 2021. Jaguar zegt dat deze editie voldoende is om het F-tempo te versnellen van 0-60 mph naar 5,4 seconden. De waarden voor brandstofverbruik voor gecombineerde stads- / snelwegcruises zijn 20 mpg. Wie op zoek is naar meer vermogen, kan kiezen voor het F-Pace 20d AWD-model, dat een 2,0-liter turbodiesel viercilindermotor met 180 pk en een koppel van 318 pond biedt. Net als bij de BMW X3 duurt een rit van 0 tot 60 mijl per uur 8,2 seconden. Het brandstofverbruik voor de dieselmolen is nog niet bekendgemaakt, maar Jaguar schat dat deze in het bereik van 20 MPg ligt.

Jaguar F-Pace 2021 foto’s voor binnen en buiten

Enkele van de standaardaccessoires voor het basismodel zijn sleutelloze ontsteking en toegang, 18-inch wielen, een met leer bekleed kantel- en telescopisch stuur, een privacyscherm aan de achterkant, een automatische snelheidsbegrenzer, gesimuleerde lederen kussens, een 8-inch touchscreen-interface, een achteruitkijkcamera, een USB Aansluiting, een Meridian-geluidssysteem met 11 luidsprekers, automatische airconditioning met twee zones, automatische ruitenwissers, led-looplichten, een elektrische achterklep, automatische ruitenwissers en een interface voor een mediaspeler.

Jaguar F-Pace 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Stroomlijnkappen beschikbaar

Er zijn vijf stroomlijnkappen beschikbaar voor de Jaguar F-Pace 2021 : R-Sport, Premium, Prestige, Base en S-Modell. Ook verkrijgbaar is het First Edition-model, gebonden in de VS. Met uitzondering van het S-model is de rest verkrijgbaar met de motorspecificaties 20d of 35t.

Jaguar F-Pace 2021 motorspecificaties

Zoals eerder vermeld, wordt de Jaguar F-Pace 2021 geleverd met twee motoren. De eerste is een 3.0L V6-motor met turbocompressor die goed is voor 332 pond. ft koppel en 340 pk. En de tweede is een 2,0-liter viercilinder turbodieselmotor met een cilinderinhoud van 2,0 liter bij 180 pk en 318 pond-voet. van het koppel.

Jaguar F-Pace 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Specificaties

Wielbasis: 9 voet 5,2 inch (113,2 inch)
Lengte: 15 voet 6,3 inch (186,3 inch)
Breedte: 6 voet 9,5 inch (81,5 inch)
Passagiersvolume
: 96 voet³ Laadvolume : 34 voet³
Leeggewicht: 3913 lbs Maximale snelheid
(C / D EST): 129-155 mph
0-60 (C / D EST): 4,9-7,8 sec
MPG: 23-31 (City / Highway)
Beschikbare exterieurkleuren: donker Sapphire Metallic, Ebony, Odyssey Red Metallic, Polaris White, Rhodium Silver Metallic …
Laadvermogen: 5290 lbs.

Jaguar F-Pace 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Jaguar F-Pace 2021 releasedatum & prijs

De Jaguar F-Pace 2021 is al op de markt verkrijgbaar. De releasedatum is echter bevestigd voor de eerste helft van 2021. Prijzen zijn aangekondigd en Jaguar zegt dat de F-Pace MSRP begint bij 40 990 Euro. Leasing is ook een optie voor diegenen die de delicatesse eerst willen proberen voordat ze er een bestellen.

Jaguar F-Pace 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum