Infiniti QX80 2021: volledig elektrische versie, releasedatum

Het premiummerk van Nissan, Infiniti, zal een ander QX80 2021- model lanceren . Het hele QX-assortiment ziet er echt indrukwekkend uit en nieuwe QX-modellen krijgen talloze upgrades. De aankomende Infiniti QX80 2021 komt later volgend jaar aan. Deze keer lanceert Infiniti een nieuw elektrisch systeem genaamd “ePower”.

In de ware zin van het woord wendt elke autofabrikant ter wereld zich tot elektrische aandrijvingen. Over het algemeen is dit systeem zeer goed ontvangen door klanten. De QX80 ontvangt echter andere upgrades. In het begin ondergaat deze luxe SUV visuele veranderingen en wordt het interieur van nog hogere kwaliteit.

Infiniti QX80 2021: volledig elektrische versie, releasedatum

Aantrekkelijk exterieurdesign

De SUV op ware grootte trekt zeker de aandacht op de weg. Het formaat is perfect voor grotere gezinnen en langere reizen zijn geen probleem. De Infiniti QX80 2021 zal later volgend jaar enkele uiterlijke verbeteringen ondergaan . Om te beginnen is de verbeterde grille de meest zichtbare verandering. De voorbumper is opnieuw ontworpen en ziet er agressiever uit. Koplampen zien er erg aantrekkelijk uit en LED-technologie is standaard beschikbaar.

De QX80 SUV rijdt op standaard 20 inch aluminium velgen. Nieuwe en optionele 22 inch wielen zien er van zeer hoge kwaliteit uit. Er zijn ook banden voor alle seizoenen beschikbaar. Infiniti zal ook nieuwe koetswerkkleuren introduceren. Maatgevend zal dit model grotendeels behouden blijven. Dat betekent dat de Infiniti QX80 209 centimeter lang en 79 centimeter lang is.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur is niets anders dan luxe

We hoeven ons niet te verdiepen in de luxe van de hut. Infiniti staat bekend om zijn eersteklas interieurdesign. De komende Infiniti QX80 2021 zal ook veel binnenruimte bieden. Kunstleren stoelen zijn zeer comfortabel en verkrijgbaar in een doorgestikt patroon. Daarnaast zijn sfeerverlichting en geventileerde voorstoelen standaard. Dash is gemaakt van plastic, dus sommige onderdelen zien er nog steeds goedkoop uit. Desalniettemin is het een premium interieur met veel standaarduitrusting. Infiniti leende enkele aanwijzingen van het straalvliegtuig.

Er zullen drie interieurs zijn, dus de cabine is zeer aanpasbaar. Houten en chromen strips zorgen voor luxe van binnenuit, vooral houtaccenten rond de middenconsole. Voor de QX80 2021 ontvangt een nieuw infotainmentsysteem en extra veiligheidshulpmiddelen. De indeling biedt plaats aan zeven passagiers. De opstelling met acht zitplaatsen is ook optioneel. Je hoeft alleen maar een bankje op de tweede rij te kiezen.

Infiniti QX80 2021: volledig elektrische versie, releasedatum

Krachtige V8-specificaties, transmissie, brandstofverbruik

Onder de motorkap zal de nieuwe Infiniti QX80 2021 blijven werken met dezelfde 5.6-liter V8-motor. Dit apparaat is goed voor 400 pk en een koppel van 415 lb-ft. Dankzij deze sterke cijfers bereiken SUV’s op ware grootte in 7,8 seconden een topsnelheid van 100 km / u. Een automatische transmissie met 7 versnellingen is beschikbaar en zorgt voor een soepele rit. Desalniettemin staat de krachtige V8 bekend om zijn lage brandstofverbruik. Het levert 14 mpg in de stad en 20 mpg op de snelweg. Dit leidde tot speculatie over dieselmotoren. Dit zal echter niet gebeuren. Infiniti heeft in 2021 nog steeds iets te bieden.

Infiniti QX80 2021 ePower

Nissan-topman Hiroto Saikawa heeft officieel bevestigd dat bijna het volledige Infiniti-productassortiment vóór 2022 zal worden geëlektrificeerd. Alle modellen zouden volledig elektrische prestaties moeten krijgen, en de Infiniti QX80 2021 is niet anders. Het volledig elektrische systeem heet “ePower”. Het is een ongebruikelijk systeemtype en geen plug-in variant. Een benzinemotor wordt gebruikt om de batterij op te laden en levert geen elektriciteit (afbeelding hieronder).

Een ander waarschijnlijk resultaat is de VC Turbo-aandrijflijn. Infiniti heeft het aangekondigd in zijn nieuwste concept op de Detroit Auto Show. Het Q Inspiration-concept presenteerde de VC Turbo-motor, een geavanceerde viercilinder met variabele compressie. Hoewel het officieel is, wachten we nog steeds op alle details.

Infiniti QX80 2021: volledig elektrische versie, releasedatum

Prijzen en aankomstdatum

Dankzij een klein aantal updates kost de nieuwe Infiniti QX80 2021 net zo veel als het huidige model. Als je dat weet, begint de prijs onder de 65.000 euro. Vergeet niet dat het een premium SUV van volledige grootte is, dus de prijs is niet zo betaalbaar. QX80 ePower kost zeker aanzienlijk meer, meer dan 75.000 euro.