Infiniti QX70 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De nieuwe Infiniti QX70 2021 is bevestigd en we kunnen een betere uitstraling verwachten dan voorheen. Zoals u wellicht al weet, is de QX70 2021 enkele jaren geleden stopgezet. Na wat geruchten zal het nieuwe model ergens volgend jaar opnieuw worden ontworpen en uitgebracht.

Het beroemde bedrijf houdt echter de meeste details geheim, maar we twijfelen er niet aan dat de QX70-crossover veel gemeen zal hebben met de QX80. Beide modellen zullen aantrekkelijk zijn en veel aanwijzingen delen. Zeker als je op zoek bent naar een SUV die er sportief uitziet en genoeg ruimte heeft voor alle inzittenden, dan is de komende QX70 de ideale keuze.

Infiniti QX70 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Infiniti QX70 2021 herontwerp

De naderende Infiniti QX70 2021 zal op veel manieren verschillen van de vorige generatie. Dit model is gebaseerd op de populaire Nissan Pathfinder. Bovendien delen beide modellen hetzelfde D-platform. Uit het laatste nieuws blijkt echter dat beide modellen zullen overschakelen naar een nieuwer CMF-platform. Dit platform biedt een betere wegligging en een comfortabelere rit.

Zoals u misschien al weet, is onlangs de gloednieuwe QX80 gelanceerd en heeft de QX70 een vergelijkbare ontwerpbenadering. We kunnen met zekerheid zeggen dat het nieuwe model de ontwerptaal van het merk volledig zal volgen. We verwachten dus niets minder dan mooie ronde lijnen en sterkere bumpers. Qua formaat zal de nieuwe 2021 Infiniti QX70 kleiner zijn dan de QX80. Het heeft kortere overhangen, wat ook een kortere totale lengte betekent.

Infiniti QX70 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Interieur en beveiliging

Net als buiten vinden er binnen enkele verfrissingen plaats. De Infiniti QX70 2021 biedt betere materialen en een hogere algehele kwaliteit. Net als het nieuwste QX50-model, moet de nieuwe QX70 dezelfde lay-out hebben. Dit betekent dat er tonnen hoogwaardige materialen zullen zijn en we ook een nieuw infotainmentsysteem kunnen verwachten. De QX70 ontvangt hetzelfde infotainmentsysteem als de QX80 van een betrouwbare bron.

✓ U kunt ook controleren:

Technisch gezien zal het nieuwe model voorzien zijn van een navigatiesysteem, een elektrische achterklep, airconditioning in drie zones, een schuifdak, verwarmde voorstoelen en een stuur, een elektrisch kantelbaar / telescopisch stuur, voorwaarts noodremmen en een rondom zichtbare zichtmonitor met een bewegend object. Er zal veel beveiliging zijn en het ProAssist-pakket biedt dodehoekwaarschuwing, terugbotsingspreventie, assistent voor afstandscontrole, actieve cruisecontrol, preventie van het verlaten van rijstroken, enz.

Infiniti QX70 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Infiniti QX70 2021 aandrijflijn

Volgens de laatste rapporten zal de komende Infiniti QX70 2021 worden aangedreven door een nieuwe 2.0-liter viercilinder turbo. Deze aandrijflijn is behoorlijk sterk en levert 270 pk. Het is aangesloten op een automatische zesversnellingsbak. Wat nog belangrijker is, dankzij variabele compressie, kunnen we betere MPG-beoordelingen verwachten dan voorheen.

Als dit echter niet genoeg voor je is, zal er iets sterkers zijn. Ambtenaren bevestigden een 3,0-liter V6-turbomotor die beschikbaar zal zijn in twee prestatievarianten. Er komt een model met 300 of 400 pk. Helaas is er geen informatie over welke transmissie deze variant zal gebruiken.

Infiniti QX70 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Infiniti QX70 2021 releasedatum en prijs

De herziene Infiniti QX70 2021 zal wat verfrissingen krijgen. We wachten ook op officieel nieuws. Veel rapporten geven aan dat de nieuwe SUV het jaar daarop wordt uitgebracht.

Wat betreft de prijs gaan we ervan uit dat de basisversie tussen de 45.000 en 50.000 euro zou beginnen.