Infiniti QX70 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Het middelgrote SUV-segment biedt veel geweldige modellen. De Infiniti QX70 2020 is een van de meest luxueuze modellen en toonaangevend in zoveel categorieën. Het komende model wordt geleverd met tal van upgrades. De QX70 2020 blijft echter een subtiel, stijlvol en comfortabel model.

De beveiligingsafdeling krijgt extra functies en de hybride variant zal er waarschijnlijk ook zijn. Op deze manier levert de autofabrikant jaarlijks tal van updates. De SUV met drie rijen is een van de aantrekkelijkste modellen in zijn segment en we hebben het niet alleen over het exterieur. Het interieur ziet er ook indrukwekkend uit en alles binnenin ziet en voelt eerste klasse. Stil rijden en een krachtige motor staan ​​garant voor een geweldige rijervaring.

Infiniti QX70 2020 biedt een indrukwekkend exterieurdesign

De aankomende Infiniti QX70 2020 heeft een indrukwekkend exterieurdesign. Zoals eerder vermeld, zit het middensegment vol met aantrekkelijke modellen en is de QX70 een van de meest aantrekkelijke. Het sportieve ontwerp en de sportieve houding verbergen de grootte en het gewicht van het voertuig. Het nieuwe model krijgt meer chromen afwerking, scherpere lijnen en een deel van de optionele uitrusting is nu standaard.

Er zit ook veel aluminium, vooral op de dorpels en rond de voor- en achterdelen. De voorkant bevat nieuwe mistlampen en de LED-dagrijlichten blijven intact. De meeste functies zijn afkomstig van de Q70-coupé en de twee modellen lijken in veel opzichten erg op elkaar. De schuine daklijn ziet er fantastisch uit en biedt meer hoofdruimte in het interieur.


Infiniti QX70 2020: specificaties, prijs, releasedatum


Interieur voor meer chromen materialen

Het interieur van de gloednieuwe Infiniti QX70 2020 is bijgewerkt met kleine updates. Het interieur is echter waarschijnlijk de sterkste SUV-categorie. Alles ziet er van binnen geweldig uit, van de bekleding tot verschillende functies en systemen. Net als de buitenkant profiteert de binnenkant van meer chromen materialen en extra houten lambrisering. De analoge klok straalt een gevoel van traditie uit dat perfect gecombineerd wordt met het moderne interieur.


✓ U kunt ook controleren:

De bekleding is van zeer hoge kwaliteit en in de drie rijen is plaats voor zeven passagiers. De kajuit is ruim en zowel hoofd- als beenruimte zijn voldoende. De derde rij wordt echter aanbevolen voor kinderen. De QX70 biedt standaard drie-zone klimaatbeheersing, elektrische ramen en talrijke bekerhouders.


Infiniti QX70 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Infiniti QX70 2020-aandrijflijn

Het inkomende model behoudt de 3,7-liter V6 als enige aandrijfoptie. De krachtige motor levert 325 pk en 270 lb-ft koppel en biedt een CVT-transmissie.

Het brandstofverbruik voor het model met achterwielaandrijving is 17 mpg op de snelweg en 24 mpg in de stad. De AWD levert echter 16/22 mpg.

Infiniti QX70 2020 geruchten over hybride motoren

Volgens de laatste informatie is de nieuwe Infiniti QX70 2020 ook verkrijgbaar met een hybride versie. De hybride aandrijving zal het brandstofverbruik aanzienlijk verbeteren. De autofabrikant van enkele geruchten gaat een 2,5 liter motor combineren met de 15 kWh elektromotor en het totale vermogen wordt geschat op 300 paarden. Ambtenaren hebben deze informatie echter nog niet bevestigd.

Prijs en releasedatum

De aankomende Infiniti QX70 2020 behoudt zijn huidige prijs. Dit betekent dat de gloednieuwe middelgrote SUV 45.000 euro gaat kosten. Topkuipen kosten tot 55.000 euro en de hybride versie kost volgens sommige geruchten 48.000 euro.