Infiniti QX50 2021: upgrades, kleuren, brandstofverbruik

De komende Infiniti QX50 2021 gaat verder met verbeteringen. Het 2020-model wordt opnieuw ontworpen en 2021 zal verdere updates opleveren. Deze crossover is gebaseerd op het QX Sport Inspiration Concept. Veel indicaties zijn afgeleid van het genoemde concept.

Dit omvat een nieuwe motortechnologie die de algehele efficiëntie moet verbeteren. De onlangs herziene buitenkant ziet er erg modern en van hoge kwaliteit uit. Het interieur biedt veel luxe en de service is meer dan bevredigend.

Infiniti QX50 2021: upgrades, kleuren, brandstofverbruik

Externe wijzigingen

De gloednieuwe Infiniti QX50 2021 ziet er fantastisch uit. De nieuwe generatie ziet er zeker sportiever en moderner uit. Het is ongetwijfeld een indrukwekkende stijl van de Infiniti. De frontgrill heeft brede openingen en is verkrijgbaar in zwarte kleur. LED strips zijn relatief nieuw en de luchtdam is vergroot. Dezelfde standaard voor hoekopeningen.

De nieuwe QX50 blijft behouden qua afmetingen en vorm. Sommige rapporten zeggen dat het model 2021 iets kleiner zal zijn. Dit is echter slechts een gerucht. De achtersteven zullen in 2021 geen upgrades meer ontvangen. Het slordige dakontwerp ziet er fantastisch uit en is een van de uiterlijke hoogtepunten.

✓ U kunt ook controleren:

QX50 2021 kleuren

De aankomende Infiniti QX50 2021 krijgt nieuwe koetswerkkleuren. Tot op heden heeft de fabrikant niet gespecificeerd welke kleuren beschikbaar zullen zijn. De huidige crossover QX50 biedt zes verschillende kleuren. Alle zes de kleuren blijven behouden en Infiniti kan twee of drie nieuwe opties toevoegen. Black Obsidian, Graphite Shadow en Chestnut Bronze zijn momenteel beschikbaar. Lunar White, Liquid Platinum en Hermosa Blue zijn ook verkrijgbaar.

Android Auto en Apple CarPlay ontbreken nog steeds in het interieur

Als het op het interieur aankomt, zal Infiniti enkele updates geven. De cabine van de Infiniti QX50 2021 is zeer comfortabel en luxueus. Aan de andere kant is technologie een heel ander verhaal. Er worden twee beeldschermen gebruikt. Het bovenste scherm is voor navigatie en het onderste scherm is eigenlijk een bedieningspaneel met touchscreen. Android Auto en Apple CarPlay zijn niet beschikbaar.

Displays zijn beschikbaar in verschillende resoluties, rare ha? Toch ziet alles er van binnen modern uit. Lederen bekleding is ongelooflijk en comfort is gegarandeerd. De beenruimte is groot en de laadruimte voor het segment is bovengemiddeld. Airconditioning in twee zones en WiFi zijn optioneel in de basisconfiguratie. Ten slotte konden we nieuwe rijhulpfuncties verwachten.

Infiniti QX50 2021: upgrades, kleuren, brandstofverbruik

Nieuwe motortechnologie, betere efficiëntie

Er is weer een 2.0-liter viercilinder beschikbaar. Dit model is onlangs gelanceerd en klanten zijn zeer tevreden. De VC-turbobenzinemotor levert 268 pk en een koppel van 280 lb-ft. Infiniti heeft uitstekend werk geleverd wat betreft compressieverhouding. Technologisch gezien is dit een uitstekende innovatie voor het bedrijf. In werkelijkheid moet deze technologie worden verbeterd.

Efficiëntie is beter, maar Infiniti beloofde betere cijfers. De Infiniti QX50 2021 levert 24 mpg in de stad en 30 mpg op de snelweg. Uitstekende statistieken, zonder twijfel. Infiniti’s nieuwste compressietechnologie zal de aankomende QX50 Hybrid op vele manieren zeker helpen. Een 2.0 liter maakt gebruik van een CVT-transmissie. Bovendien sprint deze crossover in 6,2 seconden van 0 naar 60 mijl per uur.

Infiniti QX50 2021: upgrades, kleuren, brandstofverbruik

Infiniti QX50 2021 prijs en releasedatum

Het nieuwe crossover-netwerk van het bedrijf kost nu iets meer dan 38.000 euro. Het is veel geld. De QX50 2021 is echter een luxe voertuig. Vanuit dit perspectief kunnen sommigen van jullie de QX50 een koopje vinden. De aankomende 2021 Infiniti QX50 zal begin 2021 beschikbaar zijn.