Infiniti QX50 2020: specificaties, prijs, releasedatum

De aankomende Infiniti QX50 2020 is een luxe crossover met geweldige rijmanieren . De prijs is niet zo betaalbaar, maar het is in alle opzichten een luxe model. Het biedt een van de beste interieurs in zijn klasse en het exterieur oogt uiterst modern

Met de splinternieuwe 2.0 liter viercilinder benzinemotor heeft de QX50 een goed brandstofverbruik en de CVT-transmissie. Er is ook vierwielaandrijving beschikbaar. De QX50 2020 krijgt tal van upgrades, waardoor het een nog beter voertuig wordt.

Infiniti QX50 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Infiniti QX50 2020 exterieur veranderingen

Het exterieur van de Infiniti QX50 2020 ziet er erg modern uit. De styling is perfect en de vorm is prachtig. Bovendien is de sportieve houding op het eerste gezicht zichtbaar en is het een aantrekkelijke crossover-overall. De voorkant biedt nu grotere openingen en de LED-strips zijn gloednieuw.

De luchtdam is ook groter dan voorheen en de afmetingen blijven behouden. Er wordt gespeculeerd dat de QX50 als een kleiner voertuig zal aankomen dan zijn voorganger, maar deze geruchten zijn onjuist. De achterkant is niet verbeterd of veranderd en het schuine dak blijft staan.


✓ U kunt ook controleren:

Infiniti QX50 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Infiniti QX50 2020 interieur
Premium materialen

Zoals we al hebben geschreven, biedt de huidige crossover een van de beste interieurontwerpen in het segment. Nu wordt de Infiniti QX50 2020 van binnen nog beter. De cabine heeft materialen van zeer hoge kwaliteit en voelt zacht aan. Lederen stoelen zijn standaard, wat zeldzaam is in het segment.


Het model QX50 2020 biedt zelfs lederen deurpanelen en het stuur is ook bekleed met leer. In de middelste stapel bevinden zich twee touchscreens. Het ene apparaat biedt audiocontrole, navigatie, enz. Het andere is verantwoordelijk voor voertuiginformatie. De beenruimte is geweldig en de zitgroep is geweldig. De achterbank kan plat worden neergeklapt om extra laadruimte te creëren. Het interieur is technisch rijk en het crossover-netwerk biedt WiFi, airconditioning met twee zones en de nieuwste telefoonintegraties.

Infiniti QX50 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Infiniti QX50 2020-aandrijflijn

De geheel nieuwe QX50 2020 zal rijden met een enkele aandrijflijnoptie. De 2,0-liter viercilindermotor is nieuw. De door benzine aangedreven VC-turbo-eenheid kan tot 270 pk en 280 lb-ft koppel produceren. De compressieverhouding is echter indrukwekkend, wat betekent dat het brandstofverbruik goed is. De nieuwe QX50 biedt 24 mpg in de stad en 30 mpg op de snelweg.


De CVT-transmissie is beschikbaar en 26 mpg gecombineerd geluid meer dan goed. Deze cijfers verslaan sommige concurrenten zoals de Audi Q5 en BMW X3. De setup met vierwielaandrijving is optioneel en deze crossover kan in 6,2 seconden tussen 0 en 60 mijl per uur bereiken.

Infiniti QX50 2020 Sport

Volgens de laatste informatie krijgt het Infiniti QX50 2020- model ook zijn sportversie. Dit model is visueel iets verbeterd en biedt een krachtigere motor.

Er is momenteel echter niet veel informatie beschikbaar over welke motor wordt gebruikt. Na enige speculatie zou dit model echter dezelfde 2.0-liter 4-cilinder turbocompressor onder de motorkap kunnen krijgen die iets betere prestaties biedt van ongeveer 300 pk. Bovendien kunnen kopers ook een lager brandstofverbruik en acceleratie verwachten.

Infiniti QX50 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Infiniti QX50 2020 prijs en releasedatum

Als u echt een luxe crossover wilt, mag u niet verwachten dat u geld bespaart. De prijs van de Infiniti QX50 2020 is niet goedkoop omdat hij begint bij 60.000 euro. Hoewel dit klinkt als een duur aanbod, is deze crossover een van de meest comfortabele en moderne modellen in zijn segment.