Infiniti QX30 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Volgens de laatste informatie die we hebben ontvangen, zal de komende Infiniti QX30 2021 de laatste subcompacte crossover van de autofabrikant zijn. Vanwege onvoldoende verkopen is het bedrijf niet meer van plan dit model te blijven produceren. De nieuwe Infiniti QX30 2021 blijft echter uitstekende beveiliging en een uniek exterieurdesign bieden.

Het huidige model wordt geleverd met veel standaardfuncties en met de nieuwste kunnen we nog meer verwachten. Over het algemeen is deze subcompacte crossover een van de beste in zijn segment. Als u op zoek bent naar een kleine stadsauto, wordt dit model voor u genoemd. De aankomende Infiniti QX30 2021 komt in het laatste kwartaal van dit jaar aan met een lage vanafprijs .

Infiniti QX30 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Herontwerp van Infiniti QX30 2021

Het aanstaande en helaas definitieve model Infiniti QX30 2021 mag buiten geen speciale veranderingen ondergaan. We kunnen dus hetzelfde bekende ontwerp verwachten dat wordt herkend. De nieuwe crossover wordt geleverd met hetzelfde chassis en motoren.

Bovendien heeft deze kleine SUV dankzij zijn afmetingen uitstekende rijeigenschappen en rijeigenschappen. Bovendien lijkt de Infiniti QX30 2021 meer op een opvallende hatchback dan op een conventionele SUV. Hij is voorzien van een glanzend zwart rooster en zwarte spiegelbehuizingen en biedt een bodemvrijheid van 20 cm.

Infiniti QX30 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cabine-eigenschappen

De cabine van de Infiniti QX30 2021 zal geweldig zijn met meer hoogwaardige materialen en technologieën. De traditie zet zich voort en de QX30 2021 heeft twee rijen stoelen. De voorkant van deze crossover is indrukwekkend en ruim. Helaas kunnen we niet hetzelfde zeggen voor de tweede rij, omdat het ongemakkelijk is in vergelijking met concurrenten in dezelfde klasse. Een andere klacht betreft de laadcapaciteit, die slechts 19,2 kubieke voet achter de achterbank is. U kunt het echter uitbreiden tot 34 kubieke voet en neerklappen.

✓ U kunt ook controleren:

Nieuwigheden in termen van standaarduitrusting zullen minimaal zijn. De meeste technologie blijft behouden. Het huidige model biedt een 7-inch touchscreen, satellietradio, HD-radio, een stereosysteem met zes luidsprekers, twee USB-poorten enz. Bovendien kan dit model worden uitgerust met een panoramisch zonnedak dat er fantastisch uitziet, wifi-hotspot en wifi Het apparaat en een Bose-stereosysteem met 10 luidsprekers opladen.

Beveiliging

Als het op beveiliging aankomt, is de lijst langer dan voorheen. Meer specifiek zal het nieuwe Infinity QX30 2021- model een voorwaartse botsingswaarschuwing , automatisch noodremmen en een achteruitrijcamera bevatten.

Daarnaast ontvangen kopers tal van functies zoals dodehoekbewaking, parkeersensoren voor en achter, een surroundzichtcamera, automatisch grootlicht, rijstrookwaarschuwing, adaptieve cruisecontrol, enz.

Infiniti QX30 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Specificaties van de aandrijflijn van de Infiniti QX30 2021

Als het gaat om de aandrijflijn, wordt de nieuwe Infiniti QX30 2021 aangeboden met twee vertrouwde units. Na enige speculatie zal de Amerikaanse versie bestaan ​​uit een 2,0-liter turbo viercilindermotor die 210 pk en 258 pond-voet koppel kan krijgen. De aandrijflijn is betrouwbaar en verkrijgbaar met een automatische zevenversnellingsbak. Het brandstofverbruik is indrukwekkend en deze kleine cross-over levert 24 MPG in de stad en 33 MPG op de snelweg.

De volgende is een 2,2-liter turbodiesel die exclusief voor Europa beschikbaar zal zijn. Deze aandrijflijn produceert iets minder vermogen dan de bovengenoemde eenheid. Dit model levert 170 pk en 258 pond-voet koppel. Daarnaast kunnen we hier een beter brandstofverbruik verwachten.

Infiniti QX30 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Release datum en prijs

De nieuwste editie van de Infiniti QX30 2021 is bijgewerkt en we kunnen een nog agressiever ontwerp verwachten dan voorheen. Als het op de releasedatum aankomt, geeft de official het einde van dit jaar aan. De exacte prijs is nog niet bekend, maar volgens sommige experts zouden de basismodellen zo’n 27.000 euro moeten kosten.