Infiniti QX30 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Auto’s sterven langzaam en compacte cross-overs worden steeds populairder. Infiniti biedt een breed scala aan cross-overs en SUV’s. De aankomende Infiniti QX30 2020 is een bekend model dat verdere upgrades zal krijgen. Deze compacte crossover kan in de toekomst worden verminderd. De nieuwe generatie komt nog niet en de QX30 2020 zal kleine veranderingen ondergaan.

Dit moment zal vergelijkbaar zijn met de Mercedes GLA-klasse. Twee modellen hebben veel vergelijkbare of dezelfde componenten. De prijs is betaalbaar voor zulke goede prestaties en het niveau van luxe. Er zijn drie uitrustingsniveaus en het ontwerp ziet er zeer modern en aantrekkelijk uit.


Infiniti QX30 2020 ziet er ongelooflijk modern uit

Het huidige QX30-model ziet er van hoge kwaliteit en luxe uit. De nieuwe Infiniti QX30 2020 biedt kleine veranderingen van buitenaf. Het exterieur zal profiteren van een iets agressievere benadering. De Swoopy daklijn blijft samen met de lijnen en plooien. De capuchon krijgt echter iets andere lijnen. Hoekkoplampen en grille zijn intact. Aan de zijkanten zijn de wielen 18 tot 20 inch groot. Er zijn drie uitrustingsniveaus, dus elk uitrustingsniveau krijgt unieke wielen.


De achterkuip ziet er ongelooflijk modern en aantrekkelijk uit. Infiniti zal echter geen upgrades op de achterkant introduceren. Het 2020 QX30-model zal zijn sterke punten delen met de Mercedes-Benz GLA-klasse. Twee modellen hebben echter van buiten veel gemeen.


Interieur

De cabine ziet er zeer modern en verfijnd uit. De indeling is perfect en het hele interieur is aanpasbaar. De Infiniti QX30 2020 krijgt een eenvoudigere knopindeling . Luxe is overal, zelfs met de basisuitrusting. Het comfort is geweldig, vooral vooraan. Beenruimte is geweldig, maar grotere inzittenden achter kunnen problemen hebben.

✓ U kunt ook controleren:


De laadruimte is 19,2 kubieke voet. Technisch gezien biedt Infiniti ook standaard een standaard 7,0-inch touchscreen. Het infotainmentsysteem is up-to-date en ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto. Een sleutelloze ontsteking, airconditioning met twee zones, een achteruitkijkcamera en stoffen bekleding zijn standaard. De bovenste uitrustingsniveaus bieden bekleding in nappaleder, elektrisch verstelbare voorstoelen, een panoramisch zonnedak en andere premiumfuncties.

Infiniti QX30 2020 Onder de motorkap

Infiniti verandert niets onder de motorkap. De Infiniti QX30 2020 zal rijden met een enkele motoroptie. Het is een 2.0-liter viercilindermotor die verkrijgbaar is in alle drie uitrustingsniveaus. Dankzij een turbolader levert deze motor 210 pk en een koppel van 260 lb-ft. Een zeventraps transmissie met dubbele koppeling wordt ook aangeboden. Voorwielaandrijving is standaard.

De opstelling met vierwielaandrijving is alleen beschikbaar als optie. Als u de standaard FWD-configuratie kiest, is het brandstofverbruik 24 mpg in de stad en 33 mpg op de snelweg. De AWD-opstelling verlaagt het brandstofverbruik enigszins, 21 mpg in de stad en 30 mpg op de snelweg.

Prijs en releasedatum

De aankomende Infiniti QX30 2020 behoudt zijn betaalbare prijs. Het basismodel begint bij 30.000 euro, net als het huidige model uit 2019. De compacte crossover kan echter wel korting krijgen.

Volgens Infiniti heeft de QX30 de laagste verkoop in zijn geschiedenis. In de toekomst zou het kunnen worden vervangen door de nieuwe compacte crossover die wordt gebruikt op het nieuwe unieke platform van het bedrijf. De 2020 QX30 zal zeker later dit jaar verschijnen.