Hyundai Terracan 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Hyundai groeit. De Koreaanse fabrikant is niet langer een buitenstaander en wordt een grote speler in belangrijke automarkten. We kunnen zijn producten vergelijken met de beste in zijn klasse. Toyota, Ford, GM en andere bedrijven volgen wat deze automaker van plan is. Na de première van de drierijige SUV Palisade en het premiummodel Genesis GV80 verwachten we dat het productgamma verder zal worden uitgebreid. Een ontbrekend stuk is een full-size SUV. De Hyundai Terracan 2022 zou de vrijgekomen plaats kunnen innemen en de selectie kunnen vervolledigen.

Hyundai Terracan 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Het is niet de eerste keer dat het naambord wordt gebruikt. Nou, het is een soort trend om oude voertuigen terug te brengen met een nieuwe styling en bijgewerkte motoren. Twee decennia geleden was de Terracan een gemene SUV. In vergelijking met de huidige eisen zal het voertuig echter alle kanten op moeten groeien. Voor het full-size segment verwachten we dat het minimaal 200 centimeter lang zal zijn. Daarnaast heeft de Hyundai Terracan 2022 veel vermogen te bieden. Een V6 is het grootste apparaat dat momenteel in gebruik is. Wanneer opgeladen, kan het voldoende stroom genereren voor een dergelijk voertuig.

Hyundai Terracan 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Terugkomen

Het naamplaatje verscheen 20 jaar geleden voor het eerst. In die tijd verving de Terracan de Galloper, een full-size SUV gebaseerd op de Mitsubishi Pajero. Er is dus iets aan de Hyundai Terracan 2022 dat de basis heeft. Welnu, de nieuwe normen maakten zijn opvolger, de Veracruz, een middelgrote SUV, ook al was hij groter dan de Terracan. De laatste Veracruz werd gebouwd in 2015, acht jaar nadat zijn voorganger werd stopgezet.

✓ U kunt ook controleren:

Deze voertuigen zijn nooit op de Amerikaanse markt verschenen. Met kleinere voertuigen veroverde Hyundai langzaamaan het nieuwe land. De bruikbaarheid, waarde en duurzaamheid van cross-overs en SUV’s hebben de naam bedacht en geplaatst naast de beste Amerikaanse en Japanse autofabrikanten. Nu toont de uitbreiding de wil om de uitbreiding voort te zetten en nieuwe markten te openen. De comeback van een oude naambadge is tegenwoordig iets trendy. Het nieuwste model dat na de pauze terugkeert, is de Jeep Grand Wagoneer. Ford maakte vijf jaar geleden ook lawaai toen het aankondigde dat de Bronco terug zou komen. Honda Passport, Toyota Venza, Chevy Blazer, etc. zijn allemaal modellen die enige tijd geleden in productie waren, stopgezet en de afgelopen seizoenen nieuw leven ingeblazen. Van deHyundai Terracan 2022 – zeker, waarom niet!

Hyundai Terracan 2022: specificaties, prijs, releasedatum

V6 is niet genoeg, Hyundai Terracan 2022 heeft een V8 nodig

Dit is een goed idee. Bijna. Ford is een van de uitzonderingen op de regel en het lijkt erop dat een paar andere bedrijven krachtige zescilindermotoren zouden kunnen gebruiken om onder de motorkap te besparen en het brandstofverbruik te verbeteren. De belangrijkste taak is om het vermogen op een hoog niveau te houden. De meeste grote boorinstallaties kunnen ongeveer 400 pk of meer produceren. De grootste eenheid in Hyundai’s line-up is een nieuwe 3,8-liter V6 die debuteerde op de Palisade middelgrote SUV. Volgens oude geruchten werkt het bedrijf aan een twin-turbo-versie met een cilinderinhoud van 3,3 liter, wat zou kunnen leiden tot een vermogensbereik van 370 tot 400 pk. Nou, we hebben al een tijdje geen tekenen van ontwikkeling gehoord. Een andere bron beweerde dat Genesis op het punt stond een 5 te produceren, Introduceer een 0-liter V8-eenheid met 450 pk. Dit zou perfect zijn voorGeschikt voor Hyundai Terracan 2022 .

Hyundai Terracan 2022: specificaties, prijs, releasedatum

verwachtingen

De SUV moet ruimer zijn dan de palissade. Verwacht echter een vergelijkbare stijltaal voor beide Hyundai-modellen. Gedurfde randen en het interieur dat enkele geavanceerde opties biedt, zullen zeker komen. Toch zal het bedrijf zijn fans verrassen met enkele nieuwe producten. Misschien zien we meer hulp voor de bestuurder, de nieuwste veiligheids- en infotainmentaccessoires, een handsfree achterklep … De Hyundai Terracan 2022 zou ook acht stoelen op drie rijen kunnen bieden. Kapiteinsstoelen op de middelste rij zouden een geweldige high-end optie zijn. Dit zal een impact hebben op de prijs, die zou moeten beginnen onder de 50.000 euro. Hyundai is iets goedkoper dan de concurrentie, maar biedt meer met zijn producten. Bovendien is de langere dekking ongeslagen – eigenaar van de toekomstIn ieder geval wordt de Hyundai Terracan 2022 geleverd met zeven jaar garantie en een langere kilometerstand.