Hyundai Palisade 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De aanstaande Hyundai Palisade 2022 is een zeer moderne en aantrekkelijke mid-range SUV. Het is een van de best verkochte modellen in het segment en nieuwe updates zijn waarschijnlijk. Palisade heeft drie zitrijen, het ziet er geweldig uit en het comfort is gewoon geweldig. We verwachten geen drastische veranderingen, maar kleine updates zullen zeker gebeuren.

De meeste updates zullen betrekking hebben op de kalligrafieapparatuur, maar zelfs de basisapparatuur zal een update of twee hebben. Over het algemeen is Palisade SUV een perfecte vervanging voor het Santa Fe XL-model en dit model wordt jaar na jaar voortdurend verbeterd. De 2022 Palisade komt later in 2021 op de markt en de prijs blijft intact.

Hyundai Palisade 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Palisades 2022 facelift

 De gloednieuwe Hyundai Palisade 2022 ziet er nu al aantrekkelijk en modern uit. Om deze reden zal de fabrikant alleen kleine updates verstrekken. Palisade zal niet overschakelen naar een ander platform, dus de grootte blijft hetzelfde. Palisade is een middelgrote SUV en het 2022-model krijgt een beetje meer chromen rand rond de grille. De grille verandert niet en zelfs de LED-koplampen zijn intact.

Dit is geen slechte zaak, want de hele voorplaat ziet er geweldig uit. De uitrustingsvarianten SE en SEL zijn leverbaar met dezelfde 18-inch lichtmetalen velgen. Aan de andere kant bieden de bovenste uitrustingsniveaus indrukwekkende 20-inch lichtmetalen velgen. De Kalligrafie-uitrusting wordt geleverd met herziene LED-koplampen en heeft ook bredere achterlichten.

✓ U kunt ook controleren:

Veranderingen in het interieur

Het interieur van de Hyundai Palisade 2022 zal wederom veel hoogwaardige materialen en een hoog comfortniveau bieden. Daarnaast biedt deze mid-range SUV veel hightech uitrusting. Er is plaats voor zeven passagiers en alle drie de rijen bieden royale hoofd- en beenruimte. De Palisade SUV biedt ook 86,4 kubieke voet laadruimte met de tweede en derde rij stoelen neergeklapt.

De basisuitrusting is voorzien van het standaard 8-inch touchscreen, Android Auto, Apple CarPlay en diverse veiligheidshulpmiddelen. Er zullen nieuwe rijhulpsystemen worden aangeboden, maar deze functies zijn optioneel. Het infotainmentsysteem is up-to-date en Palisade blijft hetzelfde 12,3-inch digitale instrumentenpaneel aanbieden. De Kalligrafie apparatuur biedt nog meer luxe zoals sfeerverlichting, lederen bekleding en nog veel meer.

Hyundai Palisade 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Onder de motorkap

Onder de motorkap verandert er niets, dus de 3,8-liter V6 blijft. De Hyundai Palisade uit 2022 ontwikkelt 291 pk en een koppel tot 262 lb-ft. Een achttraps automatische transmissie is beschikbaar en biedt zeer soepele schakelingen. Palisade wordt standaard geleverd met voorwielaandrijving, terwijl vierwielaandrijving optioneel blijft.

Hyundai biedt tal van rijmodi, waaronder modi als Eco, Comfort, Sport en Smart. Bovendien zorgt het laden van de optionele AWD-configuratie voor een extra sneeuwmodus. Deze middelgrote SUV kan tot 5.000 pond trekken, wat meer dan genoeg is.

Hyundai Palisade 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Hyundai Palisade 2022 releasedatum, prijs

De prijs van de aankomende Hyundai Palisade 2022 zal beginnen bij zo’n 33.500 euro. De Limited-uitrustingsvariant is verkrijgbaar voor 46.000 euro en de kalligrafievariant voor bijna 50.000 euro.