Hyundai Ioniq 6 2022: specificaties, prijs, releasedatum

In juni 2021 bracht Naver-gebruiker Soonjung8116 spionagebeelden uit waaruit bleek dat het testen op de weg van de full-body Hyundai Ioniq 6-prototypes in Zuid-Korea was begonnen. Het was de eerste keer dat we de productieversie van het Hyundai Prophecy-concept zagen.

Bij het Amerikaanse debuut van de Ioniq 5 in mei 2021 bevestigde Jose Munoz, President en CEO van Hyundai Motor North America, dat de Hyundai Ioniq 6 later dit jaar (2022) op de markt zal komen. Hij onthulde ook dat het een middelgrote sedan zou zijn, een EV-equivalent van de Hyundai Sonata.

butkckhj- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Volgend jaar volgen we de opwindende compacte CUV Ioniq 5, de verbluffende middelgrote sedan Ioniq 6 en de middelgrote SUV Ioniq 7 met drie rijen in 2024, en dit is nog maar het begin. Hyundai zal tegen 2025 wereldwijd 23 batterij-elektrische voertuigen lanceren.

Jose Munoz, President en CEO, Hyundai Motor North America, bij het Amerikaanse debuut van de Hyundai Ioniq 5

In april 2021 presenteerde Hyundai zijn EV-strategie voor de middellange tot lange termijn bij het vrijgeven van de financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2021, waarin het de release van de Ioniq 6 voor dit jaar (2022) noemde, zoals aangekondigd in 2020.

droogte

De Hyundai Ioniq 6 is het tweede lid van het nieuwe EV-submerk “Ioniq”. Zoals nagestreefd door het Prophecy-concept dat in 2021 werd gepresenteerd, haalt het ontwerpinspiratie uit historische modellen en vormt het een brug naar de toekomst.

Net als de Sonata is de Hyundai Ioniq 6 een middelgrote sedan, maar met andere proporties. Daardoor biedt hij, ondanks de kleinere carrosserie, evenveel of meer ruimte voor inzittenden en bagage dan het model met verbrandingsmotor. Dat is het mooie van het E-GMP-platform van Hyundai Motor Group, dat ten grondslag ligt aan de op maat gemaakte elektrische auto, die een vlakke vloer heeft en de interieurruimte maximaliseert dankzij het ontbreken van een motorcompartiment en wielen die met korte overhangen in de hoeken zijn geduwd.

E-GMP EV’s hebben het batterijpakket in een positie waardoor ze een laag zwaartepunt hebben. Hierdoor kunnen ze betere prestaties in bochten leveren en een goede stabiliteit bieden. Het zeer aerodynamische koetswerkontwerp van de Ioniq 6 zal de voordelen van het structurele ontwerp aanvullen. De video hierboven, met dank aan het CarSpyMedia YouTube-kanaal, toont verschillende voorbeelden van de Ioniq 6 die moeiteloos bochten neemt. Hij kan met hoge snelheden scherpe bochten nemen en vertoont geen terughoudendheid.

Vloeiende rondingen en vloeiende lijnen onderscheiden de Hyundai Ioniq 6 van de Ioniq 5. De elegant aflopende daklijn en aflopende taillelijn creëren een gewelfde kas die lijkt op het Prophecy-concept. Dat en het staartgedeelte zijn geïnspireerd op klassieke auto’s uit de jaren 1920 en ’30, hoewel sommigen misschien het gevoel hebben dat het Porsche-DNA hier zichtbaar is. Spy-video’s tonen ook virtuele spiegels op productieauto’s en grotendeels gesloten aerodynamische wielen om het bereik te vergroten. Bovendien zou het gepixelde clusters in de koplampen en achterlichten moeten hebben, die voor het eerst te zien waren op de Ioniq 5.

vynurijk- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De Ioniq 6 zou kunnen worden geleverd met Micro-LED-koplampen met een vergelijkbare functie als de Digital Light-koplampen van Mercedes-Benz. Hyundai Mobis heeft nieuwe koplampen ontwikkeld die een nieuwe projectiefunctie bieden. De video hier toont de koplampen in actie op een mysterieus model tegen het einde (bij het 1:50-teken) dat de Ioniq 6 misschien plaagt!

De micro-LED-koplampen kunnen gladde oppervlakken detecteren, wegwerkzaamheden identificeren en de nodige verkeersborden projecteren. U kunt zelfs de voertuigbreedte projecteren om de bestuurder te laten zien of het mogelijk is om door een smalle weg te rijden. Stopsignaal, richtingaanwijzer, rijstrook, gebogen weg en voetgangersprojectie zijn enkele van de andere functies.

Met behulp van details van de spionagemedia heeft YouTube-kanaal 뉴욕맘모스_NYMAMMOTH (Naver: shadow0122) een weergave gemaakt om het verwachte ontwerp te laten zien (foto in verhaal). Hoewel het concept een pixel-geïnspireerd ontwerp voor het hele cluster heeft, kan de productieversie koplampen krijgen met slechts een deel van de montage met de pixel-geïnspireerde look. Deze wijziging kan zorgen voor sterker grootlicht, waardoor het zicht over lange afstanden wordt verbeterd, met name op snelwegen/snelwegen. De motorkap moest natuurlijk een opening hebben op de laatste auto om toegang te krijgen tot de achterkant en de bumper is een nieuw paneel met wat lijkt op verticale luchtinlaten op de flanken.

wprvitvw- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

NY Mammoth heeft ook een fraaie weergave gemaakt van de achterkant van de Hyundai Ioniq 6. Het pronkt met een iets ander achterlichtontwerp, met de gepixelde clusters als afzonderlijke secties aan elke kant en de Ioniq 6-inscriptie in het midden en mogelijk in een transparant glas met achtergrondverlichting. De slanke mistachterlichten dragen ook het pixelachtige ontwerp van de achterlichten.

Een spionagefoto geüpload door The Korean Car Blog in januari 2022 suggereert dat de ongebruikelijke achterspoiler van de Prophecy Concept waarschijnlijk ook aanwezig zal zijn op de Ioniq 6. De spoiler doet denken aan de walvisstaartspoiler die te vinden is op klassieke Porsches en zou een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de aerodynamische efficiëntie van de auto, waardoor het energieverbruik wordt verlaagd en de actieradius wordt vergroot. Voor autoliefhebbers zou een grotere rijdynamiek op het circuit of bij hoge snelheden natuurlijk het belangrijkste voordeel zijn. De fraaie achterspoiler zou de Ioniq 6 een geweldige uitstraling geven op straat en hem vanaf een afstand direct herkenbaar maken.

wijzigingen op het laatste moment

In een Korea Economic Daily-rapport van augustus 2021 werd opgemerkt dat Hyundai de lichten, bumpers en wielkasten van de Ioniq 6 opnieuw zou ontwerpen. Deze veranderingen moeten de kwaliteit en het bereik van de auto verbeteren. Bovendien zou het bedrijf de lengte van de auto met 20 mm vergroten ten opzichte van het oorspronkelijk geplande cijfer, zei het.

✓ U kunt ook controleren:

Ioniq 6 zou de eerste “Lighting” -grill kunnen krijgen

Hetzelfde rapport speculeerde dat de Ioniq 6 het nieuwe “verlichtingsrooster” zou kunnen hebben. In juni 2021 had Hyundai Mobis aangekondigd dat ze erin waren geslaagd een nieuwe grille te ontwikkelen die de hele voorkant van de auto zou uitrusten met led-functionaliteit. Nu roosters in elektrische auto’s overbodig worden, zoeken fabrikanten uit hoe ze de ruimte het beste kunnen benutten met ideeën zoals straatverlichting, geluidssystemen en zelfs displays.

Het idee achter Hyundai Mobis is dat de LED’s verschillende toestanden van de auto signaleren, zoals autonoom rijden en opladen, soundbeat-weergave en zelfs een waarschuwingslampje voor noodgevallen. Net als de meeste andere nieuwe technologie, zal de Lightning-grille de bestuurder met flair begroeten. Door verschillende patronen en kleuren op de LED’s te gebruiken, kan de grille communiceren met andere voertuigen en bestuurders of voetgangers om de intentie van de bestuurder te tonen.

Als hij het krijgt, zal de Ioniq 6 de eerste EV in de line-up van Hyundai zijn met de nieuwe verlichtingsgrille. Daarnaast heeft Hyundai Mobis ook de “Moving Grille”-technologie ontwikkeld, die door middel van luchtkleppen automatisch de luchtstroom regelt.

Innerlijk

Het interieur van de Hyundai Ioniq krijgt een strak, minimalistisch design waardoor het interieur er futuristisch uitziet en de ruimtelijkheid wordt benadrukt. Spionagebeelden (via Cochespias) hebben veel gemeen met de Ioniq 5, met een vergelijkbaar ingetogen thema. We zien hetzelfde tweespaaks stuur, digitaal instrumentenpaneel en infotainmentsysteem schermen op een wit paneel met gebogen hoeken, strakke luchtroosters, airconditioning en pedalen. Een zichtbaar verschil is dat de Ioniq 6 een vaste middenconsole lijkt te hebben. Het prototype dat Autoherald zag, had ook een digitaal instrumentenpaneel en een centraal display dat vergelijkbaar was met dat van de Ioniq 5.

voqdvdnu- Nieuweautos → nieuwe autos 2022
bogzbcrh- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Sommige spionagebeelden hebben een tweekleurige kleurencombinatie getoond met witte en grijze deurpanelen, witte stoelen met oranje biezen (alleen voor), en een witte middenarmsteun voorin.

In vergelijking met de Hyundai Sonata lijken de achterstoelen langer, wat meer steun onder de dijen zou moeten betekenen, en de vlakke vloer zou de zitplaatsen aan drie zijden behoorlijk comfortabel maken. De deurpanelen zien er lang uit, wat een gemakkelijke in- en uitstap en veel licht in de cabine moet mogelijk maken. Ten slotte lijkt er voldoende beenruimte te zijn, geholpen door de uitgesneden voorstoelen. Hyundai zal de Ioniq 6 waarschijnlijk uitrusten met een armsteun, ventilatieopeningen aan de achterkant en dubbele USB-C-oplaadpoorten voor extra gemak. De voorstoelen moeten geheugen hebben en de rugleuningen hebben kaartvakken in vliegtuigstijl.

platform

E-GMP is het eco-autoplatform van de volgende generatie van Hyundai Motor Group. In tegenstelling tot het platform dat wordt gebruikt door de Hyundai Ioniq en de Kia NiroEV is gebaseerd op een op maat gemaakte EV-architectuur waarmee de systeemspanning kan worden verdubbeld tot 800 volt. Klanten kunnen het batterijpakket snel opladen met drievoudige snelheid – tot 350 kW – om in 18 minuten voor 80 procent opgeladen te zijn. In tegenstelling tot Kona – en Ioniq elektrische voertuigen, de Ioniq 6 en andere E-GMP-modellen zouden een bidirectionele stroomconversiefunctie bieden. De Integrated Charging Control Unit (ICCU) van het speciale EV-platform is een upgrade van de on-board Oplader (OBC) van het oude eco-autoplatform.

botwqton- Nieuweautos → nieuwe autos 2022
srfrpwzp- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

In tegenstelling tot OBC, waarbij stroom doorgaans in één richting van een externe stroombron kan stromen, maakt ICCU Vehicle-to-Load (V2L)-functionaliteit mogelijk. De energie die is opgeslagen in het EV-batterijpakket kan elektrische machines (110V/220V) en zelfs een huishoudelijke airconditioner en een grootbeeld-tv van stroom voorzien.

specificaties:

Volgens een Carscoops-rapport onthulde Hyundai de meeste van de belangrijkste specificaties van de Ioniq 6 tijdens een media-evenement van de Ioniq 5 in de VS in mei 2021. Destijds werd gezegd dat de Ioniq 6 een batterij van 73 kWh zou hebben en een maximaal bereik van meer dan 483 km* zou leveren. Achterwielaandrijving en vierwielaandrijving zijn de beschikbare opties voor de indeling van de aandrijflijn. De RWD-configuraties hebben een enkele motor van 160 kW (218 pk/215 pk). De AWD-configuraties gebruiken twee motoren, waarvan de ene de voorwielen aandrijft en de andere de achterwielen, die samen 230 kW (313 pk/308 pk) produceren.

Volgens recentere rapporten zou de Hyundai Ioniq 6 worden geleverd met het iets grotere batterijpakket van 77,4 kWh, met een WLTP-bereik van ongeveer 500 km of 311 mijl. Dit zou dezelfde batterij moeten zijn als de Hyundai Ioniq 5-eenheden die beschikbaar zijn in de VS en Canada.

dhuyyhgx- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Hyundai Ioniq 6N 2022

De Hyundai Ioniq 6 mag er dan uitzien en rijden als een Porsche! Volgens een rapport is er een krachtige Hyundai EV in de maak en wordt het een N-variant van de Ioniq 6.

De technische setup van de Hyundai Ioniq 6 N zou kunnen tippen aan die van de Kia EV6 GT, die gebruik maakt van twee motoren die een nettovermogen van 430 kW (584 pk) en een nettokoppel van 740 Nm produceren. Verwacht in dit geval een acceleratietijd van 0-100 km/u van ongeveer 3,5 seconden en een topsnelheid van 260 km/u (162 mph).

“Hyundai Motor wil voortbouwen op zijn succes met het merk N in e-performance, mogelijk met elektrische en waterstofbrandstofcelaandrijflijnen”, zei het bedrijf bij de aankondiging van de Kona N op 27 april 2021. Het verklaarde dat het E-GMP-platform “biedt enorme voordelen van flexibiliteit en kansen.”

Een dag later, op Hyundai N Day (28 april 2021), pauzeerde Thomas Schemera, Executive Vice President en Head of Customer Experience Division, Hyundai, om te bevestigen dat een Hyundai N E-GMP elektrisch voertuig op de roadmap staat. Hij zei:

Ons nieuwe Electric Global Modular Platform (E-GMP) heeft een enorm potentieel. Dus ik denk dat we het eerste volledig geëlektrificeerde N-model zullen hebben op basis van…

Thomas Schemera, Executive Vice President en Head of Customer Experience Division, Hyundai, plaagt het eerste Ioniq N-model.

Kort na de aankondiging zag de Korean Car Blog-lezer en Instagram-gebruiker h.hyl_47 een Kia EV6-testmuilezel met Hyundai N-sportstoelen. Hoewel deze ontwikkeling geenszins een goedkeuring is voor de Hyundai Ioniq 6N, heeft het wel tot speculaties in de media geleid dat Hyundai aan de slag is gegaan met elektrische N-modellen, waaronder de Hyundai Ioniq 5N.

Bij de wereldpremière van Hyundai Elantra N in juli 2021 kondigde Albert Biermann, voormalig president en hoofd van de Hyundai/Kia R&D-afdeling, aan dat SangYup Lee, senior vice president en hoofd van Hyundai Global Design Center, hem schetsen overhandigde van het potentiële eerste Hyundai N E-GMP-model. “Het is er zeker, het potentieel om een ​​echt N-voertuig te bouwen”, zei Biermann over de lancering van Hyundai N EV.

De R&D-chef, die onlangs zijn ontslag aankondigde, liet doorschemeren dat Hyundai nog moet beslissen over het “bovenlichaam”, aangezien het Ioniq-model als eerste de N-variant zal krijgen. Er is echter een goede kans dat het bedrijf de oproep heeft aangenomen, maar wacht om het plan vrij te geven.

Autonoom rijden L3

Tegen de tijd dat Hyundai de Ioniq 6 in zijn belangrijkste markten uitrolt, zou hij klaar of bijna klaar zijn met autonome rijtechnologie van niveau 3. Dat suggereert althans de technische roadmap van het bedrijf voor zijn autonome rijtechnologieën.

ajbfgjzo- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De Ioniq 6 of 7 zou kunnen komen met een nieuwe kijk op het rijden op de snelweg piloot van het bedrijf behoren tot de eerste Hyundai-modellen die autonoom rijden van niveau 3 mogelijk maken. Hyundai zegt dat het voertuig alle “veiligheidskritieke functies” aankan onder bepaalde verkeers- of omgevingsomstandigheden. De aanwezigheid van een bestuurder is vereist omdat de auto in sommige situaties tussenkomst van de bestuurder kan vereisen. De Ioniq 6 biedt in eerste instantie handsfree automatisch rijden op snelwegen.

Publicatiedatum

Hyundai heeft bevestigd dat het van plan is om Ioniq 6 2022 later dit jaar te presenteren. Ze hebben echter geen aanvullende informatie vrijgegeven over wanneer precies. Volgens het Korea Economic Daily-rapport, dat we vermeldden in de ontwerpsectie, was het bedrijf van plan om dit kwartaal (januari tot maart) met de productie te beginnen, maar heeft het de SOP-datum met twee tot drie maanden uitgesteld tot mei of juni.

oegiewti- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Hyundai zou tijd nodig hebben om de wijzigingen in de fabriek in Asan (Zuid-Korea) af te ronden om de Ioniq 6 te produceren. Deze plant produceert momenteel de Azera (Hyundai Grandeur) en de Sonata, die beide worden overgedragen aan de volgende generatie. De Koreaanse fabriek zou voldoen aan de lokale en wereldwijde vraag naar de Ioniq 6 totdat een tweede locatie klaar is om de productie van het voertuig te starten. Een andere (gerapporteerde) reden voor de vertraging is dat het bedrijf de Ioniq 6 enigszins wil herontwerpen, wat we hebben beschreven in de ontwerpsectie.

Amerikaanse productie

Hyundai Motor Group is van plan om tegen 2025 $ 7,4 miljard in de VS te investeren. Een aanzienlijk deel van dit bedrag zal naar verwachting gaan naar de productie van EV’s en het verbeteren van het EV-ecosysteem. Hyundai heeft bevestigd dat het elektrische voertuigen gaat produceren in Amerika, vermoedelijk in de fabriek in Montgomery, Alabama. Het heeft nog geen details of tijdlijnen gegeven over de EV’s die in de VS zullen worden geproduceerd en zou later dit jaar een aankondiging moeten doen.

jihxsitv- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De Hyundai Ioniq 6 is een van de lanceringen van elektrische voertuigen die Hyundai in november 2020 voor de Verenigde Staten heeft aangekondigd. De andere modellen zijn de SUV’s Ioniq 5, Kona EV facelift, Tucson Hybride, Tucson plug-in hybride, kerstman Hybrid en Santa Fe Plug-in Hybrid, en de Elantra Hybrid sedan. Met deze nieuwe puur elektrische, plug-in hybride en hybride modellen zou Hyundai een line-up van tien geëlektrificeerde voertuigen op de Amerikaanse markt hebben.

Ioniq 6 Prijs & Abonnement

Hyundai Ioniq 6 prijzen kunnen beginnen rond de $ 45.000 in de VS en £ 40.000 in het VK. Dit kunnen winkelprijzen zijn die vooruitlopen op mogelijke stimuleringsmaatregelen van de overheid. De tweede grootste concurrent van Ioniq EV zou Tesla’s Model 3 zijn, die begint bij $ 43.990 in de VS en £ 41.000 in het VK.

De Hyundai Ioniq 6 zal naar verwachting beschikbaar zijn op abonnement in de VS. Het is echter waarschijnlijk dat de abonnementsservice alleen het testen door klanten aanmoedigt en geen permanent alternatief biedt voor een volledige aankoop. Houd er rekening mee dat de abonnementsperiode kort is, misschien één tot drie maanden.

Het Hyundai Prophecy-concept

Hyundai onthulde in maart 2020 het op de jaren dertig geïnspireerde elektrische voertuigconcept Prophecy als een voorloper van de Hyundai Ioniq 6. Hyundai noemt dit de Ultimate Automotive Form, die voortbouwt op de E-GMP-lijn met een verlengde wielbasis en korte overhangen met een boothals.

jcukpirx- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Samenvatting van Luc Donckerwolke’s opmerkingen over de Hyundai Prophecy Concept

  • Het propellerwiel is ook functioneel omdat het de hete lucht van de remmen zuigt.
  • Het vouwdak – slanke vorm moest worden aangevuld met een spoiler om de juiste aerodynamische waarden te krijgen voor zo’n slanke auto met een lage achterkant.
  • Let op het contrast tussen mooie vloeiende vormen, maar de pixels zijn er voor hoe gedigitaliseerd we zijn in het bedrijf en ook om te contrasteren met de vloeiende vormen.
  • We hebben ook het Hyundai-embleem tot leven gebracht – het ontwerp is strak en stil omdat we een elektrisch voertuig ontwerpen dat geen geluid maakt – we willen dat het ontwerp dat concept ook weerspiegelt.
  • Je zult zien dat het interieur schoon, donker en puristisch is – we laten meestal auto’s zien die van binnen licht zijn, in dit geval zijn we geïnspireerd door een van Korea’s tropische wonderen – Jeju Island – het is een vulkanisch eiland waar je sjaals kunt dragen zie Vulkanische as – donker met de blauwe rimpelingen – inspireerde de topografische gelaagdheid van de vlakke grond.
  • We hebben het stuur vervangen door een digitaal stuur, dit zijn de twee joysticks die u in het voertuig ziet – ze helpen u het voertuig nauwkeurig te besturen en maken veel ruimte vrij, of u nu rijdt of in de “Relax”-modus . Het geeft je toegang tot het panoramische scherm erachter voor entertainment en camerafeedback.
qeqzhldt- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Hyundai stapt over op ZEV’s, maar zet de motoren niet meteen uit

Hyundai is van plan om tegen 2035 alleen emissievrije voertuigen (ZEV’s) in Europa te verkopen. In andere belangrijke markten waar het kan, zal het bedrijf tegen 2040 alle reguliere verbrandingsmotoren en hybride voertuigen uitfaseren. Hyundai (het merk) is op dezelfde manier van plan. om wereldwijd klimaatneutraal te worden, maar er is nog geen deadline. Wat wel duidelijk is, is dat ze zowel elektrische voertuigen als waterstof-brandstofcel elektrische voertuigen zullen gebruiken om daar te komen. Genesis, dat in veel minder markten aanwezig is, is van plan om tegen 2030 exclusief over te stappen op ZEV.

Hyundai-CEO Jaehoon Chang vertelde Automotive News dat het bedrijf dit jaar 220.000 elektrische voertuigen van Hyundai en Genesis verwacht te verkopen. Hyundai wil dat aantal tegen 2026 bijna verachtvoudigen tot 1,7 miljoen. Naast het E-GMP-platform zal het bedrijf nog een speciaal EV-platform hebben om op maat gemaakte elektrische voertuigen te lanceren. “We kijken niet alleen naar één platform”, zei Chang. Bovendien zou het lokaliseren van de EV-productie in de VS de komende jaren een aanzienlijke boost kunnen geven aan de verkoop van EV’s van Hyundai. China krijgt al lokaal gemaakte elektrische Hyundai-voertuigen.

hqsqaysd- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Hyundai Motor Company stopt met de ontwikkeling van nieuwe verbrandingsmotoren en verlegt de focus volledig naar emissievrije voertuigen, zo maakte The Korea Economic Daily in december 2021 bekend. Het bedrijf heeft de motorontwikkelingsafdeling in zijn R&D-centrum in Namyang, Zuid-Korea, gesloten, beweerde de Zuid-Koreaanse publicatie.

Officieel is HMG niet gestopt met het ontwikkelen van verbrandingsmotoren en is het niet van plan om binnen afzienbare tijd dergelijke ingrijpende maatregelen te nemen. Een dergelijke stap zou op korte tot middellange termijn schadelijk zijn, de winsten uithollen en investeerders wegjagen. Michael Stewart, Senior Group Manager, Hyundai Motor America, heeft een verklaring afgegeven aan Motor1 om de geruchten te ontkrachten.

Hyundai Motor Group kan bevestigen dat ze de ontwikkeling van hun motoren niet stoppen na recente speculaties in de media. De groep streeft ernaar om wereldwijde klanten een sterk aandrijflijnportfolio aan te bieden met een combinatie van hoogrenderende motoren en emissievrije elektromotoren.

Michael Stewart, Senior Groepsmanager, Hyundai Motor America

Veelgestelde vragen over Ioniq 6

Wat is de Ioniq 6?

De Ioniq 6 is het sedan-ontwerp van de volgende generatie van Hyundai, een elektrische auto die later dit jaar op de markt komt.

Wat zullen de Ioniq 6-prijs en concurrenten zijn?

De basis Ioniq 6 zou ongeveer $ 45.000 kunnen kosten in de VS en £ 40.000 in het VK. De Tesla Model 3 & VW Aero B zou zijn concurrenten zijn.

Wat is het verwachte Ioniq 6-bereik?

De Hyundai Ioniq 6 moet mogelijk zijn met een actieradius van ruim 500 km (WLTP) met 80 procent opladen in 18 minuten.

Wat is de releasedatum van Ioniq 6 op de Amerikaanse markt?

De Ioniq 6 zal naar verwachting in de tweede helft van het jaar in de Amerikaanse showrooms verschijnen.