Honda Insight 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Het is niet verwonderlijk dat de Honda Insight 2022 een efficiënte auto is. Honda is een van de vele autofabrikanten die het belang van efficiëntie begrijpen. Iedereen die een mooie en zuinige hybride auto wil, moet overwegen deze aan te schaffen. Er zijn veel top dingen te verwachten van deze Honda hybride. Sommige mensen beschouwen het als een opgewaardeerde Civic met een hybride aandrijflijn.

Een auto die fatsoenlijk presteert maar toch efficiënt blijft, is genoeg om in 2022 een van de beste hybride auto’s te zijn. Het is het belangrijkste idee achter dit Honda-voertuig. Het wordt geleverd met een hybride systeem met twee motoren om een ​​redelijk prestatieniveau te garanderen. Meestal drijft een elektromotor de voorwielen aan. Hij heeft tot 120 pk. De 1,5 liter in-line 4 benzinemotor neemt deels de taak van het verplaatsen van de wielen op zich. De benzinemotor heeft een vermogen tot 107 pk.

Met een totaal vermogen van zo’n 227 pk is het genoeg voor de Honda Insight 2022 om krachtig te zijn. Wat nog belangrijker is, het is responsief genoeg om elk stop-and-go-verkeer in de stad aan te kunnen. In termen van efficiëntie heeft het een EPA-combinatieclassificatie van 48 of 52 mpg. Het hangt af van de versies van het voertuig zelf. Deze beoordeling is voldoende om aan de top van de klas te staan ​​als de meest efficiënte nieuwe sedan en nieuwe auto van het jaarmodel 2022. Het is dus krachtig en efficiënt tegelijk.

✓ U kunt ook controleren:

Eén auto voor iedereen

Ondanks dat het een sedan is met vijf zitplaatsen in de cabine, is het interieur van de Honda Insight 2022 comfortabel voor volwassenen. Het interieur is ruim, zelfs voor volwassenen om alle beschikbare stoelen te bezetten. Wat nog belangrijker is, de 15,1 kubieke voet laadruimte in zijn kofferbak is genereus voor de meeste mensen. Het maakt het tot een sedan met het grootste koffervolume tot nu toe op de markt. Daarom is het logisch dat het een hybride voertuig moet zijn voor iedereen, ongeacht hun voorkeuren.

Prijzen en varianten

De auto komt dienovereenkomstig niet in aanmerking in een model. Het basismodel kost 26 205 euro. Het opent de mogelijkheid om te kiezen voor de hogere uitrusting. De andere variant is de toeruitrusting tegen een prijs van 30.235 euro. Honda voegt veel upgrades toe om de Honda Insight 2022 liefhebber te maken voor touring-trim.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Gitl Braun

Als schrijver gespecialiseerd in automotive onderwerpen, creëert hij sinds 2016 online content met een focus op automotive gerelateerd nieuws. Dankzij zijn kennis en ervaring publiceert hij actuele en betrouwbare artikelen over de autowereld op het portaal "Nieuweautos.com".

Nieuweautos.com