Honda Element 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De komende Honda Element 2022 zal naar verwachting volgend jaar op de markt komen. Volgens verschillende bronnen krijgt de comeback van deze legendarische SUV een compleet nieuw design. Klanten mogen aanzienlijke veranderingen verwachten, aangezien Honda duidelijke plannen heeft om dit model om te vormen tot een moderne en opvallende SUV.

De nieuwe Honda Element is het model van de volgende generatie en hij zal er beter uitzien dan ooit. Deze SUV, aan de andere kant, zou opnieuw een conventioneel boxy uiterlijk hebben dat hem onderscheidt van de meeste SUV’s. We weten niet welke motoren beschikbaar zijn of hoeveel deze SUV zou kosten. De verkoop start later in 2021.

Honda Element 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Element 2022 Spy Shots en kleuren

Op dit moment weten we dat de Honda Element in 2022 een redesign krijgt . We wachten op de eerste spionagebeelden die beschikbaar zijn. Interessant is dat veel experts denken dat we al een gecamoufleerd prototype van de Element SUV hebben gezien. Het punt is dat we niet weten hoe het nieuwe model eruit zal zien. Daarvoor zijn er een paar bespioneerde Honda-modellen, dus we wachten gewoon op de officiële details.

We weten dat de Element SUV een subcompact model zal zijn met dezelfde doosvorm. Aan de andere kant zal Element een modernere styling hebben met nieuwe exterieurkenmerken en nieuwe exterieurkleuren. Over koetswerkkleuren gesproken, Honda zal zeker nieuwe tinten leveren. Ook iconische kleuren als Sunset Orange, Citrus Fire, Cargo Khaki en Royal Blue Pearl worden weer aangeboden.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur

Honda zal de komende Honda Element SUV 2022 aanzienlijk verbeteren om hem aantrekkelijker te maken. We hopen op een complete opknapbeurt van het interieur, wat het meest waarschijnlijk is. Er worden meer hoogwaardige producten en technologieën aan de Element SUV toegevoegd, zodat het comfort als nooit tevoren is.

Het betekent ook dat Honda rechtopstaande materialen zal introduceren, waaronder gloednieuwe voorraad en optionele bekleding. Het vernieuwde infotainmentsysteem en de nieuwste rijhulpsystemen zijn nu ook beschikbaar. Hopelijk wordt het element SUV net zo populair als voorheen. Interessant is dat de kleine Element-SUV de eerste huisdiervriendelijke SUV was en we hopen dat Honda die traditie zal voortzetten.

Honda Element 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Is Honda Element 2022 Hybrid een realiteit?

Dit is het grootste geheim van allemaal. De Honda Element 2022 krijgt een nieuwe reeks motoren. De meest waarschijnlijke aandrijfopties zijn een 2,4-liter benzinemotor die 165 pk en een koppel van 160 lb-ft produceert. Het Element-model biedt als optie een 1,5-liter turbomotor. De optionele aandrijflijn zal bijna 200 pk en een koppel van ongeveer 190 lb-ft produceren.

De grootste toevoeging zou echter de hybride aandrijflijn kunnen zijn. Als de Element Hybrid-variant echt thuiskomt, zal hij waarschijnlijk de aandrijflijn van het CR-V-model lenen. Hierdoor wordt Element onmiddellijk gecombineerd tot een van de meest efficiënte SUV’s met meer dan 40 mpg.

Honda Element 2022: specificaties, prijs, releasedatum
Honda Element 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Honda Element 2022 releasedatum, prijs

De volgende generatie Honda Element 2022 komt eind 2021 bij de dealers. De Japanse fabrikant heeft nog geen verdere details bekendgemaakt. Voor zover bekend gaat het nieuwe element iets meer dan 20.000 euro kosten. Daarnaast zal Honda minimaal drie uitrustingsniveaus introduceren en zal er waarschijnlijk een hybride variant komen.