GMC Yukon XL 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

General Motors staat op het punt de nieuwe GMC Yukon XL 2021 te lanceren . Deze SUV van volledige grootte blijft de vijfde generatie rijden. Het is een zeer betrouwbaar model met traditie. De reguliere modellen GMC Yukon XL 2021 en Yukon staan ​​op het punt grote veranderingen te ondergaan. Dit omvat het opnieuw ontwerpen van de buitenkant en de binnenkant.

Bovendien zal GM in elke categorie nieuwe functies en verfrissingen aanbieden. Er zijn spionageopnamen beschikbaar en de meeste verbeteringen zijn op het eerste gezicht zichtbaar. De Yukon XL is een SUV met negen passagiers die groter is dan het reguliere model en meer binnenruimte biedt.

GMC Yukon XL 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

GMC Yukon XL 2021 herontwerp

De gloednieuwe GMC Yukon XL 2021 wordt momenteel opnieuw ontworpen. De laatste spionage-opnames zijn het bewijs dat we zo lang hebben gewacht. Sommige delen van de buitenkant zijn echter helemaal niet zichtbaar. XL blijft een SUV op ware grootte met een premium ontwerp. Verwacht echter verdere premieverbeteringen voor 2021. Allereerst zijn er nieuwe platen en de nieuwe voor- en achterpanelen in de maak. Op de achterkant bevat het herontwerp gloednieuwe C-vormige achterlichten. Vanaf nu lopen de achterlichten door tot in de achterklep.

Quad-uitlaatsystemen zien er ook sportief uit. Voor het frontpaneel zijn nieuwe grille en koplampen verkrijgbaar. Er is een nieuwe, stijgende raamlijn geleend van de nieuwe Canyon- en Acadia-modellen. De AT4-variant is ook beschikbaar en heeft twee extra centimeters bodemvrijheid. Daarnaast biedt AT4 verschillende luchtveren aan.

GMC Yukon XL 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Cabine ziet er indrukwekkend uit

Het interieur van de SUV op ware grootte biedt een werkelijk verbazingwekkend comfort. De lijst met standaarduitrusting is indrukwekkend en GMC Yukon XL 2021 biedt veel cabineruimte. Het model 2021 krijgt een nieuwe bekleding en mogelijk nieuwe interieurkleuren.

Er is ook een nieuw infotainmentsysteem beschikbaar. General Motors verbetert ook de lichtgrafiek en er zullen grotere displays beschikbaar zijn. De cabine oogt echt uniek en de XL-variant biedt plaats aan negen passagiers. De volgende generatie Yukon XL zou enkele verbeteringen moeten zien op het dashboard en de middenconsole.

GMC Yukon XL 2021 motordetails

De gloednieuwe GMC Yukon XL 2021 brengt geen veranderingen onder de motorkap aan. Dat gezegd hebbende, biedt de reguliere versie van de full-size SUV opnieuw een 5,3-liter V8. Deze benzinemotor levert 355 pk en een koppel van 384 lb-ft.

✓ U kunt ook controleren:

Naast de standaard tweewielaandrijving is er een automatische zesversnellingsbak beschikbaar. Full-size SUV biedt 16 mpg in de stad en 23 mpg op de snelweg. Wil je meer vermogen, dan is de uitrustingsvariant Yukon XL Denali uitgerust met een 6,2 liter V8. Deze krachtige motor levert tot 420 pk.

GMC Yukon XL 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Prijs en releasedatum

De aankomende GMC Yukon XL 2021 kost 55.000 euro. Wil je nog meer luxe, dan begint AT4 bij 68.000 euro en Denali uitrustingsvariant bij 75.000 euro. De verkoop start later in 2020, mogelijk in het laatste kwartaal. Dieselmotor is een optie en we laten u weten wanneer de nieuwe informatie binnenkomt.