GMC Yukon Denali 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

De komende GMC Yukon Denali voor 2021 staat voor een aantal belangrijke verbeteringen. De nieuwste spyshots bewijzen alleen deze beweringen. Het prototype van de volgende generatie Yukon Denali is ontdekt en we zijn een beetje verrast. De basis Yukon SUV krijgt veel verfrissingen, vooral van buitenaf.

De Denali-variant zal hierop voortbouwen en verdere innovaties toevoegen. Het interieur zit vol luxe en wat kun je zeggen over de optredens? De Denali-kuip biedt een grotere V8-aandrijflijn en tal van mechanische updates. Dit maakt Yukon Denali tot een van de krachtigste SUV’s in zijn klasse.

GMC Yukon Denali 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Yukon Denali 2021 facelift

De basis Yukon krijgt in 2021 tal van versnaperingen. In eerste instantie zijn C-vormige achterlichten beschikbaar. Het is dezelfde vorm, maar nieuwe achterlichten zien er moderner en opvallender uit. Over het algemeen ziet het achterste gedeelte er onderscheidend en uniek uit. De GMC Yukon Denali 2021 krijgt dezelfde upgrade. Natuurlijk ziet Denali er verfijnder en agressiever uit.

Over het algemeen is de sportieve bankschroef weer leverbaar. Sommige onderdelen zien er ongelooflijk stijlvol uit, zoals de grille aan de voorkant en 20-inch chromen wielen. Je kunt nog steeds kiezen voor de Ultimate- of Black Edition-pakketten. De handsfree achterklep is ook standaard in het uitrustingsniveau Denali.

Interieur ontwerp

Als onderdeel van de geplande verbouwing van GM zal het interieur ook anders worden opgewaardeerd. De GMC Yukon Denali 2021 kan volledig worden herzien. Dit is voorlopig slechts een gerucht, maar het lijkt erop dat GM de beslissing heeft genomen. Het nieuwe interieur biedt het nieuwste infotainmentsysteem en grotere displays. Bovendien zal het uitrustingsniveau Denali deze keer nog luxer zijn.

✓ U kunt ook controleren:

Er is plaats voor acht passagiers en comfort is gegarandeerd. Lederen stoelen, contrasterende stiksels, lederen stuur en stop / start-systeem zijn standaard. Hoe dan ook, niet zoveel apparaten zijn optioneel. Grote veranderingen aan het dashboard en de middenconsole zijn ook een must. We wachten gewoon op de officiële interieurdetails.

Denalis 6,2 liter V8 blijft over

De basis-SUV Yukon blijft zijn 5,3-liter V8 gebruiken. Dit apparaat levert 355 pk en een koppel van 385 lb-ft. Het is veel kracht, moet je toegeven. Maar veel klanten willen iets wilder. En de GMC Yukon Denali 2021 is de juiste keuze. Deze speciale uitrustingsvariant maakt gebruik van een grotere V8 van 6,2 liter. De krachtige motor kan tot 420 pk en 460 lb-ft twist produceren.

Ter vergelijking: de basismotor maakt gebruik van een 2WD-systeem en een automatische zesversnellingsbak. Denali biedt een automatische transmissie met 10 versnellingen en een standaard AWD-opstelling. Dit is echter niet het enige verschil. De 6.2 liter V8 van Denali is uitgerust met een magnetische aandrijving en een automatisch sperdifferentieel. Dit leidt tot een betere rijkwaliteit en een stijver rijgedrag.

GMC Yukon Denali 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

GMC Yukon Denali 2021 prijs en releasedatum

Nieuw model, nieuwe prijs. De GMC Yukon Denali 2021 kost nu 68.500 euro. Het instapmodel Yukon kost 50.000 euro. Begin volgend jaar komt er een luxe SUV op ware grootte. Tegelijkertijd komt het langere Yukon XL-model op de markt.