GMC Yukon 2020: Technische informatie, prijs, releasedatum

De aankomende GMC Yukon 2020 is een full-size SUV die plaats biedt aan maximaal acht passagiers. Het exterieur ziet er uiterst modern en agressief uit en het interieur is luxe en ruim. Je kunt zelfs kiezen voor een langere versie van Yukon XL. Beide modellen bieden ook een uitstekende veiligheidsbeoordeling en in het algemeen is dit een perfecte gezins-SUV. De technische afdeling is geweldig en er zijn talloze uitrustingsopties beschikbaar. Naast de uitrustingsvarianten SLE en SLT zijn ook bekende Denali uitrustingsvarianten verkrijgbaar. Daarnaast biedt GMC een Yukon Graphite-model dat er fantastisch uitziet.

Krachtige motoren, veel laadruimte, deze SUV heeft het allemaal. De Yukon 2020 heeft een mooie uitstraling, wat belangrijk is, is zo’n sterke concurrentie. Over concurrenten gesproken: de grootste concurrenten zijn Nissan Armada, Ford Expedition en Toyota Sequoia. Bovendien zullen de mechanische tweeling Chevy Suburban en Chevy Tahoe het opnemen tegen GMC Yukon. Over het algemeen is deze full-size SUV zo veelzijdig en gemakkelijk aan te passen. Als dat niet genoeg is, biedt GMC verschillende speciale modellen en speciale pakketten aan. De prijs is niet betaalbaar, maar er wordt rekening mee gehouden hoe veelzijdig Yukon echt is.

GMC Yukon 2020: Technische informatie, prijs, releasedatum


GMC Yukon 2020 en XL-versieontwerp

Het gloednieuwe GMC Yukon 2020-model trekt overal de aandacht. Zo’n robuuste SUV mag gewoon niet over het hoofd worden gezien. Het is groot. Om te beginnen zullen we deze SUV van volledige grootte niet aanbevelen aan onervaren chauffeurs. Manoeuvreren in krappe ruimtes is van tijd tot tijd moeilijk. Bovendien zijn er geen kleinere en grotere versies. Er zijn altijd grotere versies, omdat de Yukon XL zelfs langer is dan het basismodel. Het basismodel is 203,9 inch lang, terwijl de Yukon XL 224,4 inch lang is. Als het gaat om ontwerp en ontwerp, biedt Yukon een grote grill aan de voorkant die er prachtig uitziet.


Er zijn unieke koplampen en over het algemeen is het ontwerp van de voorkant zeer uniek. Het basismodel wordt geleverd met plaatmateriaal, Yukon Denali met chromen materialen. Denali biedt ook standaard HID-koplampen en LED-dagrijverlichting.

Het basismodel loopt aan de zijkanten op de 18 inch wielen. De wielen variëren van 18 tot 22 inch in hogere configuraties. Denali-modellen bieden ook meer exterieurkleuren en Satin Steel Metal is gloednieuw. Bovendien biedt de GMC Yukon Denali-kuip voor 2020 het Ultimate-pakket met een elektrisch schuifdak, intrekbare treeplanken en Midnight Silver-buitenverf.


GMC Yukon 2020: Technische informatie, prijs, releasedatum

GMC Yukon 2020 interieur biedt veel mogelijkheden

Het interieur van de GMC Yukon 2020   ziet er geweldig uit. Het ontwerp is zo perfect, de indeling is geweldig en over het algemeen ziet de cabine er stijlvol en kunstzinnig uit. Het comfort is schitterend en het materiaalgebruik is adembenemend. Daarnaast heeft Yukon een groot interieur. Dit omvat beenruimte en hoofdruimte in alle drie de rijen. Deze full-size SUV biedt plaats aan maximaal acht personen. De derde rij wordt echter meer aanbevolen voor kinderen. Als je op de derde rij voldoende beenruimte wilt, koop dan een langere Yukon XL-versie.


✓ U kunt ook controleren:

In beide varianten is de derde rij plat gevouwen om een ​​geweldige laadruimte te creëren. De laadruimte is zo groot dat de Yukon zijn concurrenten eruitziet als een kleinere hatchback. De technologie in de cabine is geweldig en er zijn veel standaardfuncties. Dit omvat zelfs tal van rijhulp- en veiligheidshulpmiddelen. Als u echter eersteklas comfort wilt, moet u kiezen voor de bovenste panelen of kopen bij de optionele lijst met functies. Zoals eerder vermeld, is de GMC Yukon 2020 een zeer aanpasbare SUV en zijn er veel opties voor klanten.

GMC Yukon 2020: Technische informatie, prijs, releasedatum

GMC Yukon 2020 aandrijflijn en koppels

Het naderende model maakt gebruik van twee aandrijflijnopties. De GMC Yukon 2020 en de Yukon XL zullen profiteren van de standaard 5,3-liter V8-eenheid. Deze motor levert 355 paarden en een koppel van 383 lb-ft. Een automatische transmissie met 6 versnellingen is beschikbaar en een vierwielaandrijving is standaard. Deze opstelling biedt 16 mpg in de stad en 23 mpg op de snelweg. Een configuratie met vierwielaandrijving verlaagt deze aantallen nog meer. Kies je voor de GMC Yukon Denali, dan is een 6,2 liter V8 de enige aandrijflijn.

Deze grotere motor produceert echter tot 420 pk en 460 lb-ft koppel en maakt gebruik van een 10-traps automatische transmissie. Beide motoren profiteren van directe injectie en het actieve cilinderbeheersysteem. Sommige geruchten noemen mogelijke dieselaandrijvingen die een aantal koppels iets meer zouden verhogen. Daarnaast moeten iets betere brandstofverbruikswaarden worden behaald.

GMC Yukon 2020: Technische informatie, prijs, releasedatum

GMC Yukon 2020 prijs en releasedatum

Het G MC Yukon 2020- model begint bij ongeveer 51.000 euro. De SLT-versie kost onder de 55.000 euro en Yukon Denali bijna 70.000 euro. De setup met vierwielaandrijving kost 3.000 euro extra en de Yukon XL is 2.800 euro meer dan de prijs van het basismodel.