GMC Envoy 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Er zijn nooit genoeg cross-overs als je het autofabrikanten vraagt. Het is dus niet verwonderlijk dat GMC werkt aan een nieuwe die al een spotter op de weg is geweest. Het zal groot en ruim zijn, en daarom geloven velen dat dit de comeback van Envoy zou kunnen betekenen, destijds GMC’s middelgrote speler in het segment. Het nieuwe model zou komen als de GMC Envoy 2022, maar houd er rekening mee dat functionarissen daarover nog steeds zwijgen. Bewaar de volgende paragrafen dus met grote terughoudendheid.

Wanneer hij arriveert, zal de 2022 GMC Envoy de grootste cross-over in de GMC-reeks zijn, groter en ruimer dan Acadia . Daarom is het gemakkelijk te raden naar enkele van de belangrijkste ontwerpkenmerken, zoals platform, grootte en aandrijflijn. We verwachten ook dat het bedrijf wat meer aandacht zal besteden aan het interieurontwerp en het premiumer zal maken.

zusraqia- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Velen geloven dat de GMC Envoy 2022 al volgend jaar zou kunnen aankomen.

GMC Envoy 2022-thema

Het eerste dat in je opkomt is natuurlijk de basisindeling. Destijds vertegenwoordigde de Envoy GMC in het middensegment, waar hij concurreerde met modellen als Ford Explorer en Toyota Hooglander concurreerde. We gaan ervan uit dat het nieuwe model niet anders zou zijn. Het is dus vrij eenvoudig om te raden welk platform de nieuwe iteratie zal gebruiken.

We hebben het natuurlijk over de bekende C1-architectuur, die ook de basis vormt van het huidige Acadia. Toch zou de Envoy op een uitgerekte versie van dat platform rijden, dezelfde die modellen als Chevy traverse en Buick Enclave onderbouwt. Dat zou een wielbasis van bijna 121 inch betekenen, wat veel binnenruimte belooft. We gaan zo naar binnen.

Buiten

Voordat we beginnen met het interieur, laten we het kort hebben over het exterieurontwerp. Op dit moment weten we niet veel, hoewel de testmuilezel volledige camouflage draagt. Toch kunnen we aannemen dat de GMC-gezant 2022 zwaar van de nieuwste modellen van GMC, zoals de nieuwe Yukon , zal worden geïnspireerd . De vierkante en massieve voorkant is wat we verwachten en we zijn er vrij zeker van dat GMC het ons zal geven.

quzupnyv- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Verder rekenen we op een mooi onderstel en een goede afstelling van de vering die de rit comfortabel maken. Uiteraard wordt voorwielaandrijving standaard, terwijl we ook inzetten op AWD-modellen. Over het AWD-model gesproken, we verwachten dat het bedrijf ook de nieuwe AT4-uitvoering van deze crossover zal aanbieden. Deze specifieke versie zou komen met een paar upgrades op het gebied van standaard vierwielaandrijving, afstelling van de ophanging, verbeterde rijmodi en veel exclusieve ontwerpdetails.

✓ U kunt ook controleren:

Innerlijk

Zoals reeds vermeld, de GMC-gezant 2022 bieden veel binnenruimte. Met een wielbasis van bijna 121 inch lijdt het geen twijfel dat drie rijen stoelen standaard zullen zijn en dat ze alle drie voldoende ruimte zouden bieden om volwassenen comfortabel te huisvesten. Dit omvat ook de derde rij, die vrij zeldzaam is in het segment van de middelgrote SUV’s. De laadruimte zou ook behoorlijk respectabele cijfers moeten hebben.

Naast veel ruimte moet deze crossover ook een hoge interieurkwaliteit en een solide bouwkwaliteit bieden. We rekenen op mooie materialen en een aantrekkelijk dashboarddesign, terwijl we ook vertrouwen op een lange lijst standaarduitrusting. Daarbij gaat het natuurlijk vooral om technische snufjes, zoals een enorm infotainmentscherm, draadloze smartphone-integratie, digitaal instrumentenpaneel, etc. De lijst met veiligheidsvoorzieningen mag ook best lang zijn.

GMC Envoy 2022-motoren

Dit aspect is vrij eenvoudig in termen van voorspellingen. We gaan ervan uit dat GMC-gezant 2022 wordt aangeboden met twee bekende motoropties. Basisversies zouden waarschijnlijk worden geleverd met een bekende 2,0-liter turbo-vier die ongeveer 237 pk en 258 pond-voet koppel levert. Hoewel dat genoeg lijkt voor een behoorlijke rijdynamiek, twijfelen we er niet aan dat het bedrijf ook een krachtigere, vertrouwde 3,6-liter V6 zal aanbieden. Dit toestel produceert zo’n 310 pk.

hdebzlji- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Beide motoren zouden worden gecombineerd met een automatische versnellingsbak met 9 versnellingen. Deze versnellingsbak werkt meestal goed met beide motoren. Het is soepel en schakelt meestal tijdig, hoewel het soms aarzelend kan zijn bij het terugschakelen.

Releasedatum en prijs van de GMC Envoy 2022

De verantwoordelijken zwijgen nog steeds over dit model. We raden je daarom aan om GMC-gezant 2022 en om zijn komst het volgende jaar met een grote reserve op te nemen. Als het aankomt, gaan we ervan uit dat het basismodel ongeveer $ 35.000 zou kosten. De concurrentie in het segment is extreem zwaar. Enkele van de belangrijkste spelers zijn modellen zoals Toyota Highlander, Ford Explorer, Honda Piloot enzovoort.