GMC Canyon 2022: specificaties, prijs, releasedatum

GMC Canyon 2022 Redesign heeft ook meerdere typen zoals extra cabines en crewcabines die een slaapgedeelte hebben van 5.2 tot 6.2 voet. Deze truck heeft twee motormodellen, waaronder de viercilinder V6-dieselmotor met een vermogen van 308 pk en een viercilinder V6-benzinemotor.

Naar verluidt zal Canyon, wanneer de nieuwste generatie GMC in 2022 op de markt komt, eerst de rijhulpfuncties overnemen die door concurrenten in zijn klasse werden gebruikt. Enkele andere verbeteringen moeten ook worden verbeterd om de concurrentie niet te missen.

GMC Canyon 2022: specificaties, prijs, releasedatum

GMC Canyon 2022 AT4-release

De GMC Canyon 2022 biedt niet alleen rijcomfort, maar biedt ook de mogelijkheid en helpt je om de 2022 GMC Canyon AT4 voor het eerst en op elk terrein met offroad-eigenschappen een fantastische avontuurlijke ervaring te bieden.

Geheel nieuwe GMC Canyon bij 4

De Canyon AT4 2022 heeft een hoog vermogen om de grond te raken en de indruk en premium kwaliteit van authentieke GMC te realiseren met compromisloze kracht. Elke Canyon AT4 heeft een aantal interieur- en exterieurdecoraties, zoals het nieuwe Canyon Elevation High Elevation-pakket, het stevige off-road AT4-element en het beste comfort op GMC Canyon 2022 Denali-niveau.

GMC Canyon 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Canyon AT4 2022 is gemaakt voor degenen onder u die het op een vuile, natte en. glad. De GMC Canyon 2022 AT4 heeft authentieke offroad-mogelijkheden die zijn geworteld in de AT4-mogelijkheden.

Hij heeft een gedurfde uitstraling met een donkere kleur, er is een AT4-badge aan de buitenkant en hij heeft een zwart chromen grille en surround grille.

De offroad-capaciteiten van de GMC Canyon 2022 AT4 worden ondersteund door 31-inch Goodyear® Wrangler DuraTrac-banden voor grip op terrein en het gebruik van 17-inch aluminium wielen.

De Canyon AT4 2022 heeft een zeer comfortabel en hoogwaardig interieur. Met leer beklede passagiersstoelen met het AT4-logo geborduurd op de hoofdsteunen.

Beschikbaar 8-inch diagonaal touchscreen voor infotainment, compatibel met Apple CarPlay- en Android Auto-apparaten, zodat u verbonden kunt blijven. Draadloos opladen is ook beschikbaar voor uw smartphone.

Met het oog op offroad-capaciteiten moet de gebruikte motor ook betrouwbaar en robuust zijn om het terrein te veroveren. De GMC Canyon 2022 AT4 heeft een 3,6-liter V6-motor die tot 308 pk kan leveren en een koppel van 275 lb-ft kan produceren. Er is ook een 2,8-liter Duramax-turbodieselmotor die kan racen met een vermogen van 181 pk en een koppel van 369 lb-ft.

✓ U kunt ook controleren:

GMC Canyon 2022 AT4 Specificaties:

 • 4WD-aandrijving
 • V6 3,6 liter (308 pk – 275 lb-ft koppel)
 • Durmax turbodiesel 2,8 liter (108 pk – 369 lb-ft koppel)
 • 31-inch Goodyear® Wrangler DuraTrac-banden
 • 17 inch aluminium velgen
 • 8 inch diagonaal touchscreen
 • Apple CarPlay
 • Android Auto
 • Draadloos opladen
 • Geborduurd AT4-logo op hoofdsteunen
 • Bose® premium audiosysteem
 • Verwarmde voorstoelen en stuurwiel

Is de GMC Canyon 2022 AT4 een goede truck?

Als je op zoek bent naar een goede compacte pick-up truck, dan is GMC Canyon 2022 het antwoord. Uitgerust met betrouwbare en stevige capaciteiten, kan deze truck tot 7.700 pond trekken.

Met verschillende beschikbare motoropties biedt deze truck niet alleen trek- of trekmogelijkheden, maar biedt hij ook rijcomfort, zelfs met een interieur en infotainmentapparatuur die ver verwijderd is van zijn concurrenten.

Wat is er nieuw in GMC Canyon 2022 AT4?

De nieuwe van GMC Canyon 2022 AT4 zal naar verwachting verschillende veranderingen en verbeteringen bieden op het gebied van veiligheid en comfort. Sommige van de nieuwe kleurpakketten zullen ook nieuwe kleuren bevatten, zoals Carbon Black Metallic. GMC Canyon AT4 heeft verschillende aandrijflijnmodellen die worden aangedreven door een handgeschakelde zesversnellingsbak.

GMC Canyon 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Gemak in audio-invoer wordt verwacht in de nieuwste generatie. Het GMC Canyon 2022 AT4 offroad-model zal de line-up aanvullen met andere Canyon-modellen die veel veranderingen en verbeteringen zullen ondergaan.

GMC Canyon 2022-motor

De motoropties van de Canyon 2022 AT4 omvatten een 2,5-liter viercilinder, 3,6-liter V6-motor die 308 pk produceert en wordt aangedreven door een 8-traps automatische transmissie.

Daarnaast heeft de GMC Canyon 2022 AT4 een 2,8 liter viercilinder V-6 dieselmotor, die meer vermogen en brandstofverbruik biedt en betrouwbare trekeigenschappen heeft.

GMC Canyon 2022 AT4 biedt meer kwaliteit en comfort met een balans tussen zachte en stevige uitlaat. Deze truck is in staat trillingen op harde wegen en rotsen te verminderen en de stabiliteit tijdens het rijden te behouden.

In de 2022-versie heeft de GMC Canyon AT4 All Terrain een aantal ophangingsverbeteringen ondergaan voor offroad-capaciteiten. Op de snelweg voelt deze truck zeer stabiel en comfortabel aan, maar zijn grote afmetingen vragen meer aandacht bij het rijden in druk verkeer.

Slepen en laadvermogen

In principe heeft de viercilinder GMC Canyon 2022 AT4 een trekvermogen van ongeveer 3.500 pond en een hefvermogen van 1.599 pond, maar dat aantal zal toenemen wanneer een dieselmotor wordt gebruikt met 1.605 pond. U kunt kiezen uit verschillende motoropties om aan uw behoeften te voldoen.

GMC Canyon 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Aanhangwagenlading:

 • 7600 pond (4WD dieselmotor)
 • 7700 pond (RWD TurboDiesel)
 • 7000 pond (V6-motor)

Brandstofverbruik

Het gebruik van een eenvoudige viercilindermotor met vierwielaandrijving (AWD) heeft naar schatting een EPA van 19 mpg in stedelijke gebieden en 24 mpg op de snelweg. Het aannemen van een betrouwbaardere V-6-dieselmotor zal in de stad 2 mpg opleveren. De dieselversie is EPA-gecertificeerd in 19 steden en 28 snelwegen.

Er wordt geschat dat deze vrachtwagen 200 mijl kan rijden met beschikbare brandstof. Dieselmotoren zijn erg goed voor het zware werk, terwijl benzinemotoren meer geschikt zijn voor stedelijke gebieden.

GMC Canyon 2022 AT4 interieur

Het interieur van de GMC Canyon 2022 voelt nog steeds standaard aan in vergelijking met sommige pick-up trucks van de concurrentie die veel verbeterd zijn. Het interieur van de GMC Canyon AT4 wordt nog steeds gedomineerd door plastic materialen en ziet er goedkoop uit, ook al is de hoogste versie in de GMC Canyon Denali.

gmc canyon at4 interieur

Heeft een zeer ruime voorstoel. De achterstoelen hebben echter beperkte beenruimte, maar interessant is dat de verhoogde positie van de achterbank comfort toevoegt, maar het zal krap aanvoelen wanneer deze gevuld is met 3 volwassenen.

GMC Canyon 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Het voordeel van de GMC Canyon 2022 AT4 ligt niet alleen in de motor die hij draagt, maar ook in de laadruimte. Deze vrachtwagen maakt de opslag van veel goederen mogelijk omdat hij veel ruimte en ruimte biedt.

Canyon heeft ook een groot bedvolume en biedt meer opbergruimte voor kleinere spullen dan concurrenten in zijn klasse.

Er is een diepe middenconsole, meerdere deurvakken en andere opbergruimtes in de cabine.

infotainment

Sommige infotainmentfuncties zijn ook geïntegreerd in het nieuwe GMC Canyon 2022-model, zoals het aantrekkelijke en intuïtieve Canyon Touch-infotainmentsysteem met standaard connectiviteitsfuncties zoals Apple Car Play en Android Auto.

Het heeft een gebruiksvriendelijk touchscreen met rubberen knoppen voor volume en instelling en hardkeys. De GMC Canyon 2022 SLE en hoger heeft een 8,0-inch touchscreen met 4G LTE mobiele hotspot. In 2022 zal GMC Canyon Denali een exclusief draadloos oplaadstation en premium audiosysteem van Bose hebben om het audiocomfort voor passagiers te verbeteren.

GMC Canyon 2022 AT4 veiligheid

gmc canyon at4 security

In een crashtest is de GMC Canyon 2022 AT4 niet de beste in een crashtest. Voor de veiligheid van de passagiers zijn echter enkele functies zoals de top safety pick-functie, parkeersensoren en rijhulpsystemen beschikbaar gesteld, die echter nog steeds ver achterblijven bij die van de concurrenten. De nieuwste generatie GMC Canyon 2022 zal naar verwachting veel verbeteringen bieden op het gebied van veiligheid en beveiliging.

GMC Canyon 2022: specificaties, prijs, releasedatum