GMC Acadia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De beroemde middelgrote SUV GMC Acadia 2021 is bevestigd. Uit betrouwbare bron zal het aankomende model aanzienlijk worden bijgewerkt. Het model van de tweede generatie werd in 2017 gelanceerd met verschillende belangrijke verbeteringen, waardoor het zeer goed op de markt is geplaatst.

De nieuwe Acadia zal dit voorbeeld volgen en herziene stylingelementen krijgen. Er zijn drie motoropties onder de motorkap. De fabrikant zal verschillende motoren inzetten met de nieuwe 9-traps automatische transmissie, die de verouderde 6-traps automatische transmissie zal vervangen.

GMC Acadia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

GMC Acadia 2021 biedt een agressiever ontwerp

De nieuwe GMC Acadia 2021 zal er moderner uitzien dankzij de mid-cycle upgrade. Deze SUV wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare op de markt. Het heeft een uitstekend ontwerp en zelfs een AT4-kuip voor off-road gebruik is beschikbaar. De laatste update brengt een bredere grille, gevolgd door de scherp gevormde LED-koplampen.

Met de off-road AT4-kuip krijgen kopers echter een robuuster ontwerp. De fabrikant voegt met dit pakket een donkere grille, 17-inch lichtmetalen velgen en carrosseriebekleding toe. Voor het beste offroad rijden zijn de offroad banden standaard. 20-inch wielen zijn als optie leverbaar.

✓ U kunt ook controleren:

Binneninrichting en bekleding

De cabine van de nieuwe middelgrote GMC Acadia 2021 krijgt wat versnaperingen. Kortom, er zullen materialen van hogere kwaliteit zijn, waaronder zacht aanvoelende oppervlakken, verbeterde bekleding en actieve ruisonderdrukking. De nieuwe Acadia-architectuur laat nog steeds drie rijen stoelen toe. De laadruimte achter de derde zitrij bedraagt ​​12,8 kubieke meter en kan worden uitgebreid tot 79,0 kubieke meter wanneer alle stoelen neergeklapt zijn. De functies binnen worden steeds beter en de standaard SL-panelen worden geleverd met een drie-zone automatische airconditioning, een groot 7,0-inch kleurentouchscreen, keyless openen en starten, Apple CarPlay / Android Auto, een 4G WiFi-hotspot en nog veel meer geleverd.

Kopers krijgen een elektrische achterklep, een groter 8-inch touchscreen met IntelliLink en SiriusXM satellietradio, lederen bekleding en een krachtig Bose-audiosysteem. De bekledingen van Denali en AT4 krijgen een opvallendere cosmetische look, een robuuster draadloos oplaadstation en een digitale achteruitkijkcamera.

GMC Acadia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

veiligheid

GMC biedt uitstekende beveiliging. De nieuwe GMC Acadia 2021 zal worden uitgerust met automatische noodremming, rijstrookwaarschuwing, dodehoekbewaking, adaptieve cruisecontrol en parkeersensoren.

GMC Acadia 2021 prestaties

De aanstaande GMC Acadia 2021 is een betrouwbare SUV die uitstekend rijcomfort biedt en weinig motoropties om uit te kiezen. Als u de voorkeur geeft aan terreinwagens, biedt de fabrikant ook een AT4-kuip. Deze kuip biedt de ultieme offroad-capaciteiten. De nieuwste GMC Acadia is uitgerust met een 2,5-liter viercilinder die 193 pk en 188 pond-voet koppel ontwikkelt. Boven de basis bevindt zich een krachtige 3,6-liter V6-turbomotor die 310 pk en een maximumkoppel van 271 pond-voet levert.

De laatste, die optioneel is, is een 2,0-liter viercilindermotor met turbocompressor die 230 pk en 258 pond-voet koppel produceert. Bovendien zullen alle aandrijflijnen dezelfde 9-traps automatische transmissie gebruiken, ter vervanging van de verouderde 6-traps automatische transmissie. Bovendien is slepen acceptabel dankzij een V6-motor die tot 4000 pond kan trekken.

GMC Acadia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

GMC Acadia 2021 releasedatum en prijs

De opnieuw ontworpen GMC Acadia 2021 zal er aantrekkelijker uitzien dan voorheen. Volgens sommige indicaties zal de Acadia in het laatste kwartaal van dit jaar op de markt komen.

Op basis van het huidige model, dat begint bij 30.000 euro, zal de nieuwe Acadia geen noemenswaardige prijswijzigingen ondergaan. Als je echter de Denali-behandeling toevoegt, stijgt de prijs naar 50.000.