GMC Acadia 2020: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

De gloednieuwe GMC Acadia 2020 verschijnt dit jaar met een facelift. De meeste experts verwachtten kleine updates, maar GMC bracht een paar verrassingen. Het 2020-model zal tal van updates en wijzigingen ontvangen. Dit omvat een nieuwe uitrustingsvariant voor de start. Het exterieurdesign is nu nog beter dankzij de gloednieuwe grille. Acadia zal ook andere externe wijzigingen introduceren die niet zo belangrijk zijn.

Van binnen biedt SUV meer opslagruimte en bijgewerkte technologie. De belangrijkste verandering vindt echter plaats onder de motorkap. Er wordt een nieuwe 2.0-liter turbomotor aangeboden. Het lijkt erop dat de Acadia SUV klaar is om een ​​grote stap voorwaarts te zetten om te concurreren met aartsrivalen.

GMC Acadia 2020: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum


GMC Acadia 2020 Facelift exterieur

Het klinkt misschien raar, maar de nieuwe GMC Acadia 2020 ziet er “slimmer” uit. Er zullen zoveel upgrades zijn voor het 2020-model en sommige van deze veranderingen zijn erg klein. Het beste voorbeeld is de gloednieuwe haaienvinantenne. Er zullen echter enkele belangrijke versnaperingen zijn. Om te beginnen ziet de voorkant er nu nog indrukwekkender uit. Veel chromen behandeling rond de c-vormige LED-koplampen en de gloednieuwe grille is zichtbaar.


Nieuwe grille ziet er erg aantrekkelijk en modern uit. De capuchon zal meer spieren opbouwen en over het algemeen ziet de voorkant er brutaler uit dan voorheen. Het boxy uiterlijk blijft behouden en Acadia ziet er soms echt uit als een vrachtwagenachtige SUV. Maar alles aan dit model ziet er tegelijkertijd zo modern en stijlvol uit. De achterkant herbergt nu een opnieuw ontworpen achterlicht en nieuwe rechthoekige uitlaatpijpen. Er zijn nu indicatoren op de buitenspiegels op de buitenspiegels.

GMC Acadia 2020: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum


Nieuwe AT4 offroad-variant

GMC vervangt de kuip voor alle terreinen door de nieuwe en krachtigere AT4-kuip. Dit model heeft meer zwart verchroomde oppervlakken en meer agressiviteit. De GMC Acadia 2020 AT4 biedt optioneel ook 20 inch wielen aan. De offroad-versie biedt ook een iets ander AWD-systeem met de opstelling met dubbele koppeling met koppelvectoring.

✓ U kunt ook controleren:


Onder de motorkap levert een krachtige 3,6-liter V6-motor 310 pk. Er is ook een automatische transmissie met 9 versnellingen beschikbaar. Van binnen ziet de Acadia AT4 er sportiever en moderner uit. De meeste functies zijn zwart en deze SUV heeft een vrachtbeheersysteem en nieuwe vloermatten.

GMC Acadia 2020: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Nieuwe 2.0 liter turbomotor

Een van de belangrijkste wijzigingen aan de komende GMC Acadia 2020 is de gloednieuwe 2.0-liter motor. Deze turbocompressor met vier cilinders levert 230 paarden en 258 lb-ft koppel. Een huidige viercilindermotor van 2,5 liter blijft behouden.

Deze standaard aandrijflijn levert 193 pk en 188 lb-ft koppel. Een genoemde 3,6-liter V6 blijft standaard op de bovenste panelen. Nu zijn er nieuwe 2.0-liter turbomotoren tussen de standaard- en optionele motoren. Hij biedt veel meer power dan het standaard toestel en is niet zo lui.

GMC Acadia 2020 prijs en releasedatum

De aankomende GMC Acadia 2020 kost iets meer dan het huidige model van 2019. Het huidige model kost 31.000 euro, het nieuwe ongeveer 32.000 euro. Denali-trim met topprestaties kost waarschijnlijk meer dan 50.000 euro.