Geely KX11 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De Shanghai Motor Show, die eind april van dit jaar werd gehouden, liet de wereld veel interessante auto-innovaties zien, waaronder de Geely KX11 2022 nam zijn rechtmatige plaats in – een stijlvolle en modieuze cross-over, en toen het werd gemaakt, zeggen ontwikkelaars, werden alleen de modernste technologieën gebruikt. Dit blijkt uit het uiterlijk, het interieurontwerp en de kenmerken van de motorruimte, en de combinatie van dit alles zorgt ervoor dat de auto niet alleen opvalt in de stroom, maar ook op gelijke voet staat met klasgenoten uit Europa, Japan en Korea met hoge concurrentievermogen in verschillende markten, ook in eigen land.

tjgnawhh- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

Buiten

Het uiterlijk van de auto, te oordelen naar de foto, kan worden beschouwd als de winnende kant. Het is niet pretentieus en benadrukt de connectie met de beste Europese modetrends, maar de restyling voegde nog steeds heldere details toe aan de Chinezen, waardoor de auto zeker niet verloren zal gaan in de stroom.

Het gezicht van Geely’s KX11 2022 doet denken aan cross-overs van zustermerk Volvo. Het heeft vrij grote afmetingen, een schuin aflopende voorruit en een reliëfkap met veel langsgroeven en een iets verhoogd midden. In het midden eronder bevindt zich een ovale chromen grille met verticale lamellen en een groot merkembleem in het midden. Kleine, vierkante koplampen zijn voorzien van hoogwaardige LED-lampen en dagrijlichtstrips.

wjsgnpjx- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

De bodykit begint direct onder, visueel licht maar krachtig tegelijk. De aerodynamische overgangen omvatten een platform voor een kentekenplaat, een brede extra luchtinlaat met een complexe vorm, veel chromen sierstrips en een enorme skidplate helemaal onderaan.

Het profiel van het nieuwe model ziet er brutaal uit. Kleine chromen dakrails benadrukken de volbloed welvingen van het dak, en een massieve raamlijn in chromen omlijsting met zwarte kunststof pilaren versterkt de indruk. Het reliëf is hier grotendeels glad, behalve het reliëf op het onderste deel van de deuren. Het eindigt in het gebied van enorme ronde wielkasten en dorpels, die zijn uitgerust met een chromen strip. Hier wordt het offroad-karakter van de cross-over benadrukt door een beschermende zwarte plastic laag, afgeronde spiegels met richtingaanwijzerrepeaters, velgen met een diameter van 18-20 met een interessant patroon en lichtjes in het koetswerk ingebedde deurgrepen maken de look compleet.

jqzybtch- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

Daarachter ziet het nieuwe lichaam er meer ontspannen uit. Onder de antennevin bevindt zich een enorm zicht met een remsignaalversterker. Een licht hellend klein glas gaat over in het bijna doorschijnende hoofdgedeelte van het deksel, dat is versierd met LED-markeringslichten, een dunne strook die door de hele achterkant loopt. Hieronder vindt u kleine reliëfovergangen, evenals diep reliëf voor de kentekenplaat. En dit deel eindigt met een omvangrijke bodykit, versierd met dunne mistlampen en een grote, ingewikkeld gebogen chromen strip.

✓ U kunt ook controleren:

Innerlijk

ovntdaqu- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

Het interieur van het nieuwe modeljaar Geely KX11 2022 wordt gekenmerkt door een futuristisch design en solide afwerkingsmaterialen, waaronder leer, stoffen, kunststof en metalen inzetstukken. Multimedia-apparatuur is natuurlijk op hetzelfde niveau en met een interieur met zeven zitplaatsen kunt u met het hele gezin lange afstanden afleggen.

controle- en beheersorganen

xjhlqeec- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

Het stuur van de auto krijgt een middelgroot formaat, een vrij dikke rand met een handige voering in het onderste deel en een enorm centraal midden, rechts en links ervan zijn er bedieningsknoppen en joysticks. Direct achter het stuur bevindt zich een klein digitaal instrumentenpaneel, rechts daarvan bevindt zich een glanzende coating die door de cabine loopt en waarin zowel het touchscreen van het entertainmentcomplex als een apart display voor de passagier zijn geïntegreerd. Hieronder vindt u dunne sleuven ventilatiedeflectors en een set knoppen voor het aanpassen van de klimaatregeling en andere functies.

jfdawoak- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

De centrale tunnel is groot en bevat een technisch paneel met een stijlvolle versnellingspook en een draaiknop, een organizer, een plek om apparaten op te laden, meerdere aansluitingen en een imposante armsteun met daarin een koelkast.

stoelen en kofferbak

wlabrcpt- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

De auto is ontworpen voor gelijktijdige verplaatsing van vijf of zeven personen, en elke passagier en bestuurder moet een comfortabele, hoogwaardige lederen stoel hebben met een zachte vulling en behoorlijke zijdelingse ondersteuning. De voorstoelen zullen worden uitgerust met verwarming en elektrische positieverstelling, op de tweede en derde rij is het mogelijk om de positie van de rugleuning iets te veranderen, en op de bank op de tweede rij kunt u ook een comfortabele armleuning gebruiken als er geen derde een Paardensport.

xhfcapdj- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

In de bagageruimte kunt u gemakkelijk bagage met een inhoud van 520 liter kwijt, en dit cijfer kan meer dan verdubbeld worden door de stoelen op de tweede en derde rij om te bouwen.

Technische eigenschappen

de Geely KX11 2022 zal op de Chinese markt komen met tweeliter benzinemotoren met een capaciteit van 218 of 238 “paarden” en een zeventraps robot of een achttraps automaat. De aandrijving zal vooraan zijn – met een minder krachtige eenheid of vol.

yctcoexv- Auto.me - nieuwe autos, fotos en prijzen

Je hoeft niet eens een proefrit te maken om te begrijpen dat de auto snel kan accelereren en niet alleen in de stad en op de snelweg kan rijden, maar ook op gemakkelijke off-road.

opties en prijzen

Bij aanvang van de verkoop zal de nieuwigheid worden aangeboden in twee uitrustingsniveaus, en hun aantal zal later toenemen. De prijs van een auto in China begint bij 20.000 euro.

wedstrijdmodellen

Chinese crossover-concurrenten zijn onder meer: Hyundai Santa Fe , Kia Mojave, Toyota Hooglander , Honda Piloot , Volkswagen Teramont, Audi KU8 en Mazda CX-9 .

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Gitl Braun

Als schrijver gespecialiseerd in automotive onderwerpen, creëert hij sinds 2016 online content met een focus op automotive gerelateerd nieuws. Dankzij zijn kennis en ervaring publiceert hij actuele en betrouwbare artikelen over de autowereld op het portaal "Nieuweautos.com".

Nieuweautos