Ford Transit Connect Cargo Van 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Transit Connect Cargo Van 2022, releasedatum, AWD  – Alleen omdat je op reis bent, wil nog niet zeggen dat je last moet hebben van de zwerver van die band of dat er misschien een vaag persoon moet verschijnen tijdens het besturen van een voertuig; deze  Ford Transit Connect 2022Cargo Van biedt een auto-achtige handling in Euro-stijl, samen met een comfortabel interieur dat alle gezichtslijnen van een vrachtauto en auto vervaagt. Dit 2022-apparaat biedt verschillende reguliere mogelijkheden, zoals standaard automatische koplampen, en XLT-typen zijn ook geschikt voor geavanceerde apparaten, zoals een draadloze oplader voor mobiele telefoons plus loopdetectie. Zowel XL als XLT kunnen worden bediend met een 2-liter motor met meerdere potten, wat geen elektrisch krachtdier is; het heeft echter de klus geklaard en met een startprijs van $ 24.275 is het een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Ford Transit Connect Cargo Van 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Exterieur design

Dat de Ford Transit Connect 2022een geweldige winkelwagen is in vergelijking met zijn concurrenten, waaronder de Nissan NV200, en dat we van voren genieten van dit euro-uiterlijk. Typische externe mogelijkheden voor de onderste eenheid bestaan ​​uit 180-graden golfvrachtingangen aan de achterkant, koplampen van auto’s, ruitenwissers met neerslagsensoren en een dekselloze energievuller van Simple Energy. XLT-producten met verbeterde specificaties krijgen halogeenmistlampen plus aanbevolen extra functies, waaronder zijrails in de dakstructuur, een achterklep met een openslaand raam en automatische high-ray-koplampen. Deze Transit Connect kan worden gekocht met een verlengde wielbasis en bepaalde typen, waardoor de verhoudingen aanzienlijk veranderen afhankelijk van het ontwerp. Deze SWB auto’s hebben een wielbasis van 104,

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Qua bestelwagens worden dit  Ford Transit Connect 2022zal het niet zo goed doen, en misschien biedt deze introductie-eenheid, waarvan men kan denken dat ze behulpzaam moet zijn als ze zich voordoen, veel uitstekende vaardigheden die een close-up burgerreiskennis opleveren. XL-types kenmerkende 180-graden Golf-achterdeuren, regenwatersensorische instapruitenwissers en een dekselloze Quick Petrol-gasvuller. Daarin krijg je basisprincipes zoals handmatige weerbediening, een half dozijn handflexibele bestuurdersstoelen en een drieweg-reisstoel, allemaal bedekt met vinylstof. Geavanceerde technologie zoals keyless entry plus 4G LTE Wi-Fi-hotspot voor webconnectiviteit kunnen welkome toevoegingen zijn. Helaas verloopt deze Transit Connect daar met zijn tijdgenoten.

Ford Transit Connect Cargo Van 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Transit Connect 2022-motor

Deze nieuwe Ford Transit Connect 2022 is ongeveer een 2,0-liter atmosferische drie-in-lijn motor die 162 pk en zelfs 144 lb-voet koppel produceert. Het vermogen wordt naar de top gebracht met de 8-10-traps SelectShift-automaat en de verwachting is dat moderne technologie begint / eindigt. Onbeladen lijkt deze Transit Connect onderweg pittig genoeg, maar verwerf je op de snelweg, en zelfs items krijgen een transformatie voor serieuzere items; Je zou bijna snel kunnen gaan, ook al vergeet je alle gemakkelijke inhaalmanoeuvres. Dat maximale laadvermogen voor de SWB plus LWB is 1.510 vetten, en zelfs iedereen kan gemakkelijk een maximaal gewicht van 2.000 trekken. Ford-vrachtwagens maken al geruime tijd indruk op motorblok-editors vanwege hun motorvoertuig-achtige coping,

Ford Transit Connect 2022 prijs en releasedatum

Ford biedt u de Ford Transit Connect 2022 Cargo Van aan voor een zeer betaalbare prijs van 24.275 euro in een SWB-vorm. De kosten zijn exclusief zaken als inkomstenbelasting, abonnement en een short break prijs van 1.295 euro. Deze Nissan NV200 begint bij de goedkope 22.830 euro, ook als je achter de banden van je geschikte Ford Transit Cargo Van valt, kost het je 34.510 euro. De beslissing voor een LWB XL kost 25.275 euro. Een XLT-ontwerp begint bij 26.700 euro voor SWB-versies en groeit tot 27.700 euro voor LWB-producten.