Ford Transit Connect 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Transit Connect 2021- prijs, wagen, vierwielaandrijving – uw  Ford Transit 2021  Connect-model in Transit zal in de branche worden geïntroduceerd met slechts kleine wijzigingen. De versie met een zeer lange wielbasis heeft nieuwe scharnieren die meer essentiële startaspecten voor de goedereningangsdeuren mogelijk maken. Hoewel de normale functies wat spartaans blijven, zijn er verschillende ontwikkelingen geweest in de selectie van optioneel beschikbare functies. Enkele voorbeelden zijn Apple CarPlay en ook Google Android Vehicle en D-Pillar Seize Deals in de grotere versies.

Herontwerp Ford Transit 2021

Buiten en binnen

Het exterieur van de  Ford Transit 2021De aansluiting kan variëren afhankelijk van de carrosserie-instellingen, waarbij gekozen kan worden voor een gezonde en lange wielbasis die gecombineerd kan worden met een verkleinde, gematigde of hogere dakbedekking en een lange carrosseriegrootte. Desalniettemin is elke versie gemaakt van stevig, lichtgewicht unibody-gebouw. Halogeen koplampen, zeer variabele sierspiegels met een enkele linkerarm en 16 inch roestvrijstalen velgen zijn standaard. De keuze aan deuropeningen bestaat uit 60/40 gemakkelijk te openen goedereningangsdeuren met passagiersaspect, die regelmatig voorkomen in de versies met verlaagd dak, een beweegbare deur met een persoonsaspect of dubbele schuifdeuren voor goedereningang. De speciale 50/50 goedereningangsdeuren openen met een 180-niveau positie in de 130-inch.Wielbasisontwerp plus een oppervlakte van 253 niveaus van ongeveer 148 inch. Wielbasis.

Ford Transit Connect 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Als er meerdere carrosserievarianten zijn, zullen de afmetingen van een Ford Transit 2021 aanzienlijk variëren. De spanwijdte kan variëren van 217,8 inch. 263,9 “kunnen zijn met 3 versies met de twee statistieken. Er zijn twee wielbasisopties beschikbaar, gebruikmakend van de typische wielbasisweergave van 129,9” zolang de verlengde wielbasis 147,6 “is. De grootte varieert van 83,2 “rond de platte dakconstructie (LR) voor u tot 110,1” rond het hogere dakoppervlak (LR). HR) door een alternatief te gebruiken met een matige dakbedekking (MR) die het zichtbare verschil verdeelt over 100,8 “. De maat is het standaard totale lichaamstype van 83,6 “. Samen met de HR-carrosserie heeft een Transit een eersteklas binnenmaat van 81,5”, wat voldoende is voor bijna alle volwassenen,om direct van het lichaam af te komen.

Ford Transit Connect 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Het interieur van de Ford Transit Connect 2021 is gemaakt met de bestuurder in het hart. Om deze reden zijn de controllers en meetinstrumenten anatomisch bij elkaar geplaatst. De bestuurdersstoelen bieden een uitzonderlijk niveau van bewustzijn dat persoonlijk kan worden aangepast. Elke topkamer is comfortabel, dus lange reizen met functionele trolleys zijn niet ongewoon. Het infotainment is echter beperkt, aangezien alleen een goede AM / FM-FM-radio en een audiosysteem met meerdere speakers standaard worden aangeboden. Deze transit heeft als werkpaard een vrij basic interieur. Het is echter duurzaam en is meestal gemaakt van vinylweefsel en duurzame plastic materialen.

✓ U kunt ook controleren:

Motor Ford Transit 2021

De speciale Ford Transit connect Freight Van 2021 zal worden uitgerust met uw 3,7-liter V6-motor die 275 pk  produceert naast 260 lb-ft . Dit kan worden gecombineerd tot een half dozijn Tempo SelectShift-transmissie waarbij de snelheid is gericht op zeer lage conclusies, hoewel de productiviteit wordt verbeterd bij hoge conclusies. Bij deze uitrusting kun je kiezen uit twee methodes. Door de arrayselectie te versnellen, kunt u de verscheidenheid aan apparaten die beschikbaar zijn tijdens de automatische installatie verminderen, terwijl de volledige handleiding het beheer van de handleiding biedt.

Ford Transit Connect 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Twee andere motorvarianten bieden meer aanpassingsvermogen. De speciale EcoBoost V6 met turbocompressor heeft een cilinderinhoud van 3,5 liter en levert 310 pk plus eersteklas 400 lb-ft. Voor zwaar werk dat het hoogste draagvermogen vereist, produceert uw 3,2 liter diesel-meerpijpsleiding met mogelijk cerebrovasculair accident 185 pk naast 350 lb-ft. Deze duurzame en gerenommeerde motor is waarschijnlijk de bestverkopende factor van de Transit.

Release datum en prijs Ford Transit 2021

De specifieke Ford Transit Connect 2021 is meestal betaalbaar. Het hele reguliere ontwerp begint met 33135 euro adviesprijs rond de LR, de MR krijgt 455 euro meer en de HR en nog eens 5280 euro. De eigenlijke LR Extended Body kost veel meer, al kost de Extended Body je 6.580 euro extra. Omdat de verhoudingen van het lichaam bijdragen aan de opschepperij, kan de volledige prijs oplopen tot 43.745 euro. Dit soort prijsklassen elimineert belastingen, registratie en accreditatie, en Ford heeft een bewezen staat van dienst van $ 1.495.