Ford Taurus 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Taurus 2021 Releasedatum, prijs, AWD  – De eigenlijke Ford Taurus, als een groot aantal van deze absoluut favoriete sedan van algemene grootte, merkt nu zijn oorsprong op. In het verre 1986, het hele jaar van de eerste verschijning, de originele technologie. Als gevolg hiervan hebben we het unieke vermogen om er een half dozijn te zien. Het is dus echt ingesteld als de  Ford Taurus 2021 de 7e technologie zou de vrij aantrekkelijke, geconstrueerde sedan in het algemeen zijn. Degene die een soort synoniem heeft in termen van stabiliteit, snelheid, eersteklas en indrukwekkend ontwerp. Deze nieuwe versie droomt er niet van om minimaal vernieuwde variaties te bieden. Er kan echter een natuurlijk aanbod aan gloednieuwe faciliteiten zijn die zowel binnen als buiten zinvol zijn.

Ford Taurus 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Herontwerp van de Ford Taurus 2021

Exterieur design

Moeten we beginnen met na te denken over de externe aantrekkelijkheid van de buitenkant? Zelfs als we niet de kans hadden gehad om de huidige  Ford Taurus 2021 te zien  . Toch bleken we absoluut abrupt in het bezit van de eerste spionagebeelden. Zoals door hen werd opgemerkt, zouden we kunnen zeggen dat de geheel nieuwe Taurus om de een of andere reden waarschijnlijk groter en groter zal zijn en zeker de kenmerken van Ford zal behouden (zijn zevenhoekige grille plus een strook daglicht ingebouwd in de hele spatbordbalk).

Deze recent vervaardigde versie is niet gepland om zijn D4-programma te delen met de hele extraverte Volvo S80-versie. Toch wordt het een geheel nieuwe functie, de CD4, die is samengesteld uit lichtgewicht componenten om u de complete auto te geven die ongeveer 500 kilo lichter is.

Interieur ontwerp

Wat betreft het interieur van de Ford Taurus 2021 , hebben we nu een nieuw, vrij groot liquid crystal scherm ontdekt dat de kernpositie zal innemen rond het ingenieus ontwikkelde dashboard. Bovendien kan worden voorbereid dat de gloednieuwe versie gestikte autostoelen heeft die zijn beschermd met natuurlijk leer, evenals elektrische stoelveranderingen op afstand die alleen bedoeld zijn voor de stoel aan de voorkant, evenals een onlangs opnieuw ontworpen draaiknop genaamd Equipment Selector die het hoofddoel is om de selector die in de huidige stier wordt gebruikt in te ruilen voor rechte objecten.

Ford Taurus 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De eigenlijke Ford Taurus biedt zelfs een aantal behoorlijk geweldige hightech-functies, evenals een geavanceerd beveiligingspakket, zoals: B. 4G LTE online connectiviteit voor mobiele telefoons, stoelen in meerdere vormen met variabele herstellende massageondersteuning voor de lumbale wervelkolom, integratie van smartphones en tabletcomputers en draadloze oplaadtechnologie, omgevingsbeheer in dubbele regio, websiteverkeer bekijken, u waarschuwen samen met een kracht om te beginnen.

✓ U kunt ook controleren:

Ford Taurus 2021-motor

Al hebben Ford-technici niet nagekeken wat er precies in de motorkap van de Ford Taurus 2021 past. De meesten van ons kunnen er echter op rekenen dat naast een V6-eenheid de beslissing zal liggen bij de 4-pijpsmotor, die volgens onze schattingen meer dan gekwalificeerd is om respectievelijk rond de 240 pk en 365 pk te duwen. Deze motorselectie kan een soort normaliteit zijn die wordt geassocieerd met een 6-versnellingsbak voor de bestuurder.

Ford Taurus 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Taurus 2021 releasedatum en prijs

Het is inderdaad opmerkelijk minder waarschijnlijk dat deze Ford Taurus 2021 vlak voor het lenteseizoen van 2016 verschijnt in voertuigreleases. Als het om prijskaartjes gaat, zal deze waarschijnlijk beschikbaar zijn in een bereik van 34.900 tot 40.800 euro.