Ford Ranger 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Ranger 2022 prijs, releasedatum, interieur  – deze  Ford Ranger 2022biedt een nieuw perspectief op de middelgrote vrachtwagen en biedt slechts één beslissing over motor en transmissie met beperkte instellingen voor bed- en cabineconfiguratie. Vergeleken met deze Tacoma en Ridgeline lijkt een nieuwe Ranger uniek, met een maximale trekkracht van 7.500 pond en de grootste payload telefoonnummers in zijn klasse. Bovendien beschikt hij over veel belangrijke computerattributen met betrekking tot infotainment en veiligheid, samen met zijn vierpijpsmotor met turbocompressor (geleend van de Ford Mustang) die een uitzonderlijk gezonde 270 pk levert en zelfs nu 26 mijl per gallon weg oplevert. Voor mensen die de voertuigen op offroad-ritten gebruiken, biedt deze Ranger Truck 2022 momenteel FX-bundels voor all-band en back-end bandengenererende ontwerpen (AWD, RWD).

Ford Ranger 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Exterieur design

De nieuwste Ford Ranger ziet er niet uit als een kleinere F-150, de grotere broer of zus, en de ideale poging om een ​​motorvoertuig in de Verenigde Staten te verkopen. Dat is niet per se schadelijk, vooral omdat het de Ford Ranger uit 2022 zijn identificatie geeft. Deze identificatie omvat een kleine schuine koplampbehuizing, de zevenhoekige radiatorgrille, samen met zijn allround sportieve positie. We houden ervan. Deze Ranger wordt aangeboden door twee SuperCab-cabinetypes met een paar gemakkelijk te openen 50% deuren aan de achterkant en de grotere SuperCrew met twee typische achteringangen. De ontwerpen zijn ook precies even groot: 210,8″. Het belangrijkste verschil is wanneer ze ruimte delen door SuperCab-ontwerpen te krijgen met meubilair van 6 voet bed plus 4 SuperCrew-types voor de voordeur met een model van 5 voet. Matras.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Deze  Ford Ranger 2022Truck biedt vaak zitplaatsen voor drie of vijf verschillende reizigers. SuperCab-ontwerpen omvatten rare, gezellige achterbankjes met compacte, rechtopstaande stoelen en nooit veel beenruimte. Stel dat u van plan bent regelmatig vrienden en familieleden opnieuw toe te laten. Dan ben je het beste af met het Ranger SuperCrew-design met volledige stoelen van 5, extra beenruimte achterin en een extra aantal toegangsdeuren voor gemakkelijk in- en uitstappen. Bovendien hebben SuperCrew-plannen een armsteun achter die geweldig is voor het comfort en gemak van reizigers of misschien geïsoleerde broers en zussen. Stel dat u entreestoelen wilt die alleen in vier richtingen verstelbaar zijn en zelfs handdoekmaterialen.

Ford Ranger 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Ranger 2022-motor

Deze Ford Ranger 2022 vrachtwagenheeft slechts een enkele motor en vervolgens een versnellingskeuze. Standaard voor elk afzonderlijk ontwerp kan een 270 pk sterke 2,3-liter motor zijn, gecombineerd met een 10-traps automaat. Hoewel veel concurrentie je een keuze geeft uit motoren zoals V6 plus diesel, is de standaardmotor van deze Ranger behoorlijk competitief op het gebied van elektrisch vermogen en tractie, samen met zijn brandstofverbruik, zal hij dicht bij de allerbeste zijn. Klasse voor de benzinemotor. Alleen de diesel-aangedreven Colorado en vervolgens Canyon leveren effectiever slepen en misschien daarom slechts een paar honderd pond. De motor van deze ranger bestaat uit start-/afwerkingstechniek om benzine te helpen besparen. Desalniettemin biedt de driver de oplossing om deze functie alleen uit te schakelen met de kracht van de muis. Een ander voordeel? Een 2,3 liter turbo heeft geen supergas nodig.

Ford Ranger 2022 prijs en releasedatum

Voor deze Ford Ranger 2022 berekent de fabrikant een adviesverkoopprijs van 25.625 euro per XL SuperCab basisuitvoering met veerweg achter. Het belangrijker nummer van de aanbevolen versie van gemiddelde kwaliteit, deze Ranger XLT, begint bij 29.665 euro. De Ranger Lariat van de beste serie begint bij 33.635 euro.Delen voor je ruimere SuperCrew verhoogt dergelijke prijsklassen met een paar duizend.