Ford Mustang 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Mustang 2022 releasedatum, kleuren, interieur  – deze  Ford Mustang 2022is veel meer dan het gebruikelijke eenvoudige voertuig, het is een zeer hoog onderdeel van de Amerikaanse voertuigtraditie. Dit is echt voor veel (maar niet alle) Mustangs door de jaren heen. Dit type 2022-eenheid is echter een hoogte van typen. De nieuwe Mustang bestrijkt een elektrisch vermogensspectrum, van het peperige EcoBoost-product van 310 pk tot een spectaculaire Shelby GT500-supercar met 760 pk. Wanneer individuele kopers een Mustang, een coupé of misschien een cabrio ontwikkelen, zijn ze bezig met tradities terwijl ze een voertuig van dit merk naar een plezierig potentieel rijden. De echte Mustang lijkt uniek te zijn en krijgt elke keer dat je begint een gevoel voor het evenement, zelfs als je hem gewoon echt vastpakt zonder hem met vocht schoon te maken. Je zult concurrenten vinden precies deze Camaro samen met Dodge Challenger. De Mustang met vast dak is echter waarschijnlijk de beste coupé ter wereld.

Ford Mustang 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Exterieur design

Snellere lijnen waren nog nooit zo uitnodigend of misschien esthetisch productiever. Ze worden aanbevolen. Ze moeten echter essentieel zijn om de Ford Mustang Coupé ten volle te laten profiteren van de traditionele langwerpige neusgaten / quick tail. Ze zien er bijzonder sfeervol uit met al het wit/blauwe of azuur/licht witte mengsel van de Shelby automobielen. Deze Ford Mustang 2022 Bullitt-versie komt alleen als coupé (algemeen bekend als een Fastback) en heeft Darkish Highland Natural Metal als mogelijke exterieurtint. Nee, dat soort vrijgevigheid met converteerbare Mustangs; het dakmateriaal kan donker zijn.

Interieur ontwerp

De belangrijkste  Ford Mustang 2022  is ruim genoeg en bijna alle handgrepen zijn meestal bereikbaar. Binnen de normale variaties is de plaatsing aan de achterkant klein; Bij Shelby-producten wordt de achterbank meestal weggelaten om verspilling van lichaamsgewicht te voorkomen. Tegelijkertijd is het mogelijk om ze opnieuw te gebruiken. Het driekwart perspectief naar achteren kan worden beperkt via de brede stijlen van de coupé plus de schuin aflopende dakconstructie. Onzichtbare doelen kunnen ook de schuld zijn zodra het stoffen dak van de cabriolet op zijn plaats zit.

Ford Mustang 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Over zeer zachte shirts gesproken, een vergrendeling aan de bovenkant van deze voorruiten moet worden onthuld voordat de opvouwbare methode kan worden gebruikt. De kofferbak is handig. Deze coupé wordt geleverd met 13,5 kubieke voet.; deze cabrio heeft 11.4. De achterste stoelen kunnen ook openbreken samen met de terugtrekking. Dit niet-verplichte elektronische dashboard kan aanzienlijk zijn. Deze kan met de push-functie opnieuw worden geconfigureerd en ook eenvoudig worden aangepast.

✓ U kunt ook controleren:

Ford Mustang 2022-motor

Puristen spotten misschien met een 4-pijpsmotor in een Mustang, ondanks het feit dat het 2,3-liter turbosysteem een ​​goede 310 pk levert tijdens de EcoBoost-ontwerpen. De geheel nieuwe Ford Mustang 2022 Great Performance Deal maximaliseert dat tot 330. Een grommende V8 lijkt zo goed. De Mustang GT-ontwerpen hebben een product van 5 liter met 460 pk; een Bullitt heeft dezelfde motor, die is opgewaardeerd tot 480 pk.

Dat de Shelby GT350 en GT350R een 5.2 liter V8 gebruiken die 526 pk produceert, terwijl de GT500 bevestigingsbouten een supercharger gebruiken voor een schokkende 720 pk. Deze tweede optionele aandrijflijn biedt ook een geprogrammeerde transmissie met een 7-traps systeem met dubbele koppeling. Deze EcoBoost heeft een 6-speed guidebook shifter, aangezien de gids van de GT deze snelheidsverhogende werking bevat. De GT350/350R heeft ook zijn unieke handgeschakelde 6-versnellingsbak. De geautomatiseerde 10-versnellingsbak met oefenschakelhendels kan worden aanbevolen door de EcoBoost plus GT Mustangs. Alle ontwerpen zijn back-end band pendelen (RWD).

Ford Mustang 2022 prijs en releasedatum

Deze Ford Mustang 2022 EcoBoost Fastback begint met de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van 26.630 euro en de locatiecontrole van 1.085 euro, wat neerkomt op 27.745 euro. Deze converteerbare tegenhanger kost ongetwijfeld 5.510 euro extra. Deze intelligente 10-versnellingsbak kost nog eens 1.585 euro. De Mustang GT zal samen met de 5-liter V8 beginnen bij 36.735 euro. Deze Bullitt Coupé wordt aangeboden voor 48.925 euro. Deze GT360 begint bij 60.225 euro, al komt de GT500 ook op 71.385 euro, net voor een benzinevreter inkomstenbelasting van 2.610 euro.