Ford Mondeo 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Interieur van de nieuwe Ford Mondeo 2022, facelift, releasedatum  – Uit de gelekte bestanden van Ford blijkt dat alle Mondeo-trailers van goede kwaliteit zijn. Deze  Ford Mondeo 2022is gewoon niet oud. Als alternatief hebben we een gloednieuwe unit. Daarnaast duiden bestanden ook op een hybride versie. Blue Oval zou zijn nieuwe versie van Mondeo begin 2022 kunnen onthullen, in lijn met de laatste rapporten. Mondeo streefde ernaar om vanaf de eerste ongeveer driekwart van 2022 in de Europese Unie slechts 30.000 zendingen en leveringen te gebruiken. Voor de evaluatie documenteerde VW Passat plus Skoda Superb 90.600 naast 51.700 inkomsten. Alle veranderingen zijn veel beter, en andere Mondeo’s kunnen symbool staan ​​voor echte verfrissing in westelijke gebieden. We wachtten nog op een erkende bevestiging van Ford. Tot dat eindelijk gebeurt; Dit is wat we mogen verwachten van de nieuwe generatie Mondeo.

Ford Mondeo 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Exterieur design

Dat in 2022 de nieuwe Ford Mondeo kan verschijnen, die een flinke facelift heeft ondergaan. U zult waarschijnlijk veel externe updates hebben. Voor uw lancering krijgt dit product een nieuwe back-end ophanging. Volgens gelekte bestanden kan de Mondeo op een modulaire C2-basis draaien. Het identieke ontwerp ondersteunt tegelijkertijd de nieuwste Focus-versie. Exacte feiten over het herontwerp zijn momenteel echter niet beschikbaar. We kunnen een nieuwe maan voorspellen met veel en extreem significante externe veranderingen. Laten we zeggen dat een gloednieuwe grille en koplampen ongetwijfeld een must-have zijn. Trouwens, we begrijpen niet hoe nogal wat cliphoeveelheden Ford mag produceren. Titan type heeft een groot potentieel. In dit aanbod specificeren we echter meestal geen ST-versie.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Dit interieur zal tegelijkertijd veel verbeteringen ondergaan. Voor uw inzending kan de moderne  Ford Mondeo 2022  een verhoogde opname krijgen. Hierdoor biedt elk interieur u meer ruimte dan voorheen. Uit gelekte documenten blijkt de Mondeo als een iets breder product en uitstekende velgen, evenals een veel meer SUV-achtige positie. Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Mondeo? Eerst nieuwe shows en stoffen. Dit dashboard zal enkele verbeteringen ondergaan, samen met de Blue Oval zal het meer opbergruimte bieden. Hogere clipkwaliteiten kunnen nieuwe interieurgeluidsplannen en veel meer luxe krijgen.

Ford Mondeo 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Mondeo 2022 motor

Deze is niet goedgekeurd, ondanks de aanstaande Ford Mondeo 2022krijgt een nieuwe rugvering. Bovendien werkt Ford al lang niet meer met een verwant formaat in de EU. Dit betekent dat we gemakkelijk kunnen vertrouwen op een ander chassis dat veel meer zou kunnen zijn, net als het XC90-ontwerp van Volvo. Daarnaast is het een glashelder advies voor uw hybride aandrijflijn. Die Ford zou je een resultaat van 2,5 liter kunnen geven in combinatie met een elektromotor plus batterijvermogen. Dezelfde startup is beschikbaar in de huidige S-Max, samen met Galaxy-typen. Daarnaast zou de Kuga/Escape crossover dezelfde setup kunnen krijgen. Veel records hebben betrekking op nieuwe Mondeo, zoals een vergrote stationwagen die concurrent Subaru Outback uit de VS kan maken. Aan de andere kant begrijpen we niet wat er kan gebeuren met de huidige verzameling motoren.

Ford Mondeo 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Mondeo 2022 releasedatum en prijs

Om die extra basis te creëren, is deze aankomende Ford Mondeo 2022 het product van de nieuwe generatie. Zijn unit is veilig voor Europese landen en zal ook worden uitgerust met een hybride aandrijving. Als alternatief blijft er een onbekend voor uw Verenigde Staten. Deze inkomsten beginnen kort nadat Ford de nieuwe versie onthult in de Geneva Motor Unit Reveal na maart. Dat betekent dat de nieuwste auto in het eerste kwartaal van 2022 in de verkoop zou kunnen gaan. De werkelijke prijs wordt niet aangeboden, maar verwacht nooit bijna alles dat eerder de 25.000 euro heeft bereikt.