Ford Maverick 2023: specificaties, prijs, releasedatum

Net als zijn Ranger-, F-150- en Super Duty-broers en zussen, zal de Maverick binnenkort beschikbaar zijn met een Tremor Pack op XLT- en Lariat-uitrustingsniveaus. De Ford Maverick Tremor uit 2023 heeft een lift van 2,5 cm, een chassis voor elk terrein, vierwielaandrijving en verschillende ontwerpelementen. Binnen het Maverick-assortiment zal de Tremor dienen als een instapvariant voor kopers die offroad-capaciteiten en stadscomfort op de weg willen.

Ford Maverick 2023: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Maverick 2023 Tremor: wat het biedt

Onder de motorkap van de Maverick Tremor bevindt zich een 250 pk, 277 lb-ft, 2,0-liter EcoBoost-motor. van koppel. Een achttraps automatische transmissie met een krachtige transmissiekoeler brengt het vermogen over op een vierwielaandrijvingssysteem dat nieuw is voor de Maverick. Volgens Ford is het systeem voorzien van achterwielaandrijving met dubbele koppeling en een differentieelslot dat vrijwel al het koppel van de achteras naar elk wiel kan leiden.

Selecteerbare rijmodi zijn onder meer Tarmac, Mud, Sand, Snow en Tow/Haul. Indien goed uitgerust, heeft de 2023 Ford Maverick Tremor een maximaal trekvermogen van 2.000 lbs. en een maximaal laadvermogen van 1.200 lbs. Het basisgewicht van de Maverick Tremor is ongeveer 3.800 lbs.

✓ U kunt ook controleren:

Elke Maverick Tremor wordt standaard geleverd met Trail Control, wat Ford ‘cruise control voor off-road rijden’ noemt. Ford zegt dat de bestuurder een snelheid kan instellen waarmee de Maverick het gaspedaal en de rem bedient, terwijl hij zich concentreert op het sturen in moeilijke omstandigheden zoals modder of vuil. Met of zonder Trail Control, de 235/65R17 offroad-banden van de Maverick Tremor maken het gemakkelijker om offroad-obstakels te nemen.

Exterieur design

De Ford Maverick Tremor uit 2023 ziet er bijzonder knap uit met zijn unieke grille, kenmerkende trekhaken en verduisterde koplampen, achterlichten en Ford-logo’s. Kopers kunnen kiezen voor het Tremor Appearance Package, dat een verkoold grijs dak en spiegelkappen omvat, en zwarte zijafbeeldingen op de motorkap en het onderlichaam. Binnenin de Maverick Tremor bevinden zich Black Onyx-stoelen met oranje accenten.

Ford Maverick 2023 Tremor beschikbaarheid

Het Tremor-pakket voor de Ford Maverick 2023 kost een kleine 3.000 euro. Het Tremor Appearance Package heeft een adviesprijs van 1.495 euro. De Maverick en de twee Tremor-pakketten zijn vanaf september 2022 te bestellen.