Ford Maverick 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Maverick-specificaties 2022, motor, releasedatum  – Hoewel het naamplaatje aanvankelijk over een klein voertuig uit de jaren 70 werd geplaatst, zou Ford deze Maverick kunnen verlevendigen tot een bescheiden pick-uptruck om toe te voegen aan uw verzameling onder de middenklasse Measurement Ranger. In plaats van elementen plus mechanica uit te drukken met alleen de Ranger, is de  Ford Maverick 2022. Hetzelfde geval wordt voorspeld voor de lichtgewicht crossover Bronco Sport, die waarschijnlijk zaken als turboladers en 4-pijpsmotoren, een geautomatiseerde versnellingsbak en bandengeneratie zou omvatten om haalbare aandrijflijnen te bereiken. Uitgelekte foto’s met de nieuwere pick-up geven aan dat er waarschijnlijk een vierdeurs dubbele cabine wordt geleverd, maar er wordt niet gedetecteerd of er ook een twee-entry carrosserie wordt gepresenteerd. Elke Maverick is een element dat wordt geassocieerd met een opkomende klasse van compacte pick-up trucks die Hyundai ook kan ontdekken met de komende Santa Cruz.

Ford Maverick 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Exterieur design

Deze Maverick-pickup werkt al een tijdje, en voor het geval dat spionagebeelden moeten worden geaccepteerd, is het niet ver van creëren. De meesten van ons nemen elke Maverick een tijdje in 2021 en verkopen kort daarna door om een ​​2022-ontwerp te zijn. De meesten van ons zijn er niet zeker van dat deze Ford Maverick uit 2022 waarschijnlijk evenveel trekkracht zal hebben als de score van 7500 pond van deze Ranger. Deze Bronco Sport kan worden geladen om het hoogst mogelijke van 2200 lbs te trekken, maar Ford zal waarschijnlijk veel meer capaciteit uit uw Maverick kunnen halen. Deze EPA heeft geen brandstofverbruikstarieven ingediend bij de Maverick. We kregen ook niet de kans om deze pick-up te analyseren in de richting van de 75 mph-test voor brandstofbesparing op de weg.

Interieur ontwerp

De one-body-modus die we allemaal zeker kennen, wordt de dubbele cabine met 4 voordeuren. Het compactere uiterlijk van de Maverick wijst echter waarschijnlijk op veel minder leefruimte voor reizigers binnen dan de meer uitstekende Ranger. Als een versie met enkele cabine in de fabriek is gemonteerd, verwacht dan stoelen voor slechts 2 of 3 over de toonbank aan de voorkant of twee kuipstoelen. De specifieke Maverick kan het identieke dashboard en zelfs de middelste gameconsole gebruiken, aangezien de Bronco Sport een draaischakelaar en slimme opslag van kaarten gebruikt.

Ford Maverick 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De meeste mensen zullen niet zeker weten welke afmetingen van laadbakmeubilair waarschijnlijk direct beschikbaar zullen zijn. De  Ford Maverick uit 2022 zou u echter  waarschijnlijk niet zoveel laadruimte bieden als de Ranger momenteel kan. De meeste producten zullen waarschijnlijk bestaan ​​uit een infotainmentprogramma met 8-inch touchscreen dat het nieuwste Sync 4-platform van Ford aanjaagt. Apple CarPlay en Android-mobiele telefoons zullen inderdaad typische features worden, zodat we tegelijkertijd een wifi-hotspot op tafel kunnen verwachten. De selectie moet subtiliteiten omvatten zoals dashboardnavigatie, het SiriusXM-satellietradiostation en een verbeterd BAndO Perform-stereosysteemproces.

✓ U kunt ook controleren:

Ford Maverick 2022-motor

In het geval dat de Bronco Sport de Maverick de aandrijflijnkeuzes schenkt die mensen aannemen, zullen we vaak de 1,5 liter turbo-driebuismotor of mogelijk een 2,0-liter turbomotor met meerdere buizen onder de motor plaatsen. De vier containers zullen waarschijnlijk de meest bevredigende prestaties en zelfs tractie hebben, aangezien ze 245 pk hebben; drie van de buizen kunnen 181 pk producerendie waarschijnlijk voldoende vermogen zal leveren om een ​​onbelaste auto te besturen; bij het verplaatsen en ook bij het slepen kan het echter bloedarmoede voelen. Ford kan er ook de voorkeur aan geven om in de hybride of zelfs connect-in-hybride aandrijflijn te vallen, hoewel er soms van wordt uitgegaan dat deze pick-up start in het algemeen te bieden heeft. Wanneer we eindelijk de mogelijkheid hebben om een ​​voertuig van de Ford Maverick 2022 te besturen, kunnen we de reisperceptie gebruiken om de geschiedenis ervan bij te werken, samen met de onderzoeksresultaten.

Ford Maverick 2022 releasedatum en prijs

Ford heeft nog geen prijzen bekend gemaakt; Niettemin, noch dit, noch de indicatie van welke mate van reductie elke Ford Maverick 2022 biedtzal hebben als hij eindelijk blijft kopen. We speculeerden dat het zou vasthouden aan de no-nonsense driekleurige collectie van de Ranger in plaats van het meer complexe 5-productontwerp van Bronco Sport. In deze competentie zijn Fords ideaal in het basisontwerp om de prijzen lager te houden, maar missen essentiële voordelen die veel kopers als persoonlijke vereisten zien. Evenzo zal deze gevulde lasso meer dan waarschijnlijk de meeste functies bieden; voor de prijs die dit echter toevoegt in concurrentie met de veel grotere en krachtigere Ranger, zou dit de XLT uit het middensegment behouden voor de meest gevoelige stabiliteit met attributen en prijs.