Ford Mach E 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Ford is van plan een gloednieuwe elektrische crossover te leveren. Het mag verschijnen onder de naam Ford Mache E 2021 . Het volledig elektrische model introduceert een op Mustang geïnspireerd ontwerp. Volgens het laatste nieuws biedt deze crossover een actieradius van 350 mijl op een enkele lading.

Dit model wordt eind volgend jaar verwacht. Zowel de achter- als de vierwielaandrijving worden aangeboden. We kunnen een modern en agressief ontwerp verwachten en het interieur zal op een ander niveau komen. Voor prijzen verwachten we dat Mach E vanaf 2021 overeenkomt met de rest van de concurrentie.

Ford Mach E 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Het ontwerp van de Ford Mach E 2021 ziet er aantrekkelijk, sportief en agressief uit

Ford-functionarissen hebben al gezegd dat het gloednieuwe model zal worden geïnspireerd door Mustang. Het ontwerp ziet er echter uniek uit en zal verschillen van het Mustang-model. We kunnen vergelijkbare stijlelementen en functies verwachten. Wat nog belangrijker is, we verwachten dat Blue Oval veel nieuwe producten zal leveren. De Ford Mach E 2021 ziet er aantrekkelijk, sportief en agressief uit.

Het futuristische uiterlijk wijst duidelijk op de volledig elektrische aandrijflijn onder de schaal. Sommige rapporten suggereren een Explorer-achtige crossover met kleinere afmetingen. Dit model en zijn ontwerp zijn nog steeds een raadsel. Blue Oval zei net dat we een hatchback-achtige vorm kunnen verwachten met een grotere bodemvrijheid. Er zullen veel sportieve functies beschikbaar zijn. Dit omvat de Fastback-daklijn, wielen en bumpers. In sommige rapporten zijn ook optionele spoilers beschikbaar. Elektrische voertuigen bieden helemaal geen frontgrill.

Platform

Vanwege de volledig elektrische aandrijflijn moet de fabrikant van Blue Oval voor een nieuwe architectuur kiezen. Het S650-platform van de Mustang is om een ​​aantal redenen niet beschikbaar. De nieuwe Ford Mach E 2021 zal hoogstwaarschijnlijk op een nieuwe architectuur rijden.

✓ U kunt ook controleren:

Ford is van plan alle wereldwijde modellen naar vijf verschillende platforms te verplaatsen. Deze crossover is slechts een van de modellen die een nieuw EV-platform zal opleveren. Deze onderconstructies zijn ontworpen om batterijen en twee elektromotoren te bevatten.

Het interieur is geïnspireerd op het Mustang-model

Als je denkt dat de buitenkant een mysterie is, verbergt de binnenkant nog meer details. Er is letterlijk geen bewijs voor het mogelijke uiterlijk van de cabine. Het dashboard zou er precies zo uit kunnen zien als het Mustang-model. Natuurlijk is de nieuwe en unieke slag een optie. Omdat we te maken hebben met de volledig elektrische crossover, wordt de versnellingspook niet aangeboden.

De middenconsole moet hoger zitten en afwijken van wat we gewend waren van de Blue Oval autofabrikant. Het nieuwe infotainmentsysteem, het moderne design en de nieuwe functies zijn een must. Ford zal zeker nieuwe graphics introduceren op grotere schermen. Bovendien zijn het stuur met platte bodem en Alcantara-stoelen standaard. Uiteraard kunt u kiezen voor een nog hogere kwaliteit bekleding, die optioneel verkrijgbaar is.

Ford Mach E 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Elektromotor en batterijcapaciteit

De gloednieuwe Ford Mach E 2021 wordt een volledig elektrische cross-over. U kunt dus conventionele motoren en hybride systemen vergeten. Ford gebruikt een batterij en een paar elektromotoren / generatoren. Twee motoren, één voor en één achter, bieden optionele vierwielaandrijving. Na enige speculatie zou het achterwielaangedreven apparaat standaard moeten zijn.

Dankzij een batterij van 100 kWh belooft Ford 350 mijl op een enkele lading. We wachten nog steeds op de volledige details van de aandrijflijn. Dit omvat informatie over acceleratie, vermogen en koppel.

Ford Mach E 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Mach E 2021 prijs en releasedatum

De nieuwe crossover begint bij 45.000 euro. De Ford Mach E 2021 wordt iets geheel nieuws in het voertuigassortiment van Ford. De volledig elektrische crossover zal het opnemen tegen veel concurrenten. Deze omvatten Tesla Model Y, Kia Niro EV en Hyundai Kona Electric. De komende Mach E 2021 wordt gelanceerd in de tweede helft van 2020.