Ford Galaxy 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Galaxy 2022 Prijs, interieur, releasedatum  – Laatste  Ford Galaxy 2022zal het komende jaar in de Europese Unie worden verkocht. Volgens de laatste onderzoeken kunnen Blue Oval-makers veel geld investeren in het maken van Galaxy- en S-Max-producten. Dat middelpunt van 2022 is de nieuwste hybride aandrijflijn. Nieuwere sterrenstelsels zullen waarschijnlijk in Spanje worden gemaakt, samen met Ford kan dit zeker een nieuwe plaats worden voor de productie van elektrische batterijen. Ford Kuga zou de meest gewilde versie van het merk zijn in Europese landen, wat een enorme impact zal hebben op de gloednieuwe Galaxy minivan. Hierdoor zou Galaxy een vergelijkbare of wellicht vergelijkbare hybride methode kunnen verwerven. Met conventionele motoren kan niets veranderen. Daarnaast kan Galaxy wel een lichte facelift gebruiken,

Exterieur design

Deze naderende Ford Galaxy 2022 zullen verschillende plezierige drankjes opleveren. Deze laten zien dat minibusjes daar kunnen komen met nieuw gevormde voor- en achterlichten. Net als C-Max, die configuratie-instellingen biedt voor elke 5-zits en 7-zits autostoel, blijft Galaxy een speciale 7-zits. De gloednieuwe eenheid kan echter een veel betere aerodynamica bereiken en ook de kilo’s van het voertuig verminderen.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Dit interieur kan nieuwe technisch-geweldige diensten krijgen. Het grotere scherm is nieuw, maar wordt waarschijnlijk aanbevolen, wat een 7-inch betekent. Touchscreen-technologie in de vloer is nog steeds normaal om de hoeveelheid te verminderen. Tot slot kon de autofabrikant Blue Oval de nieuwste rijhulpmiddelen en andere typische uitrustingen presenteren. Deze accupacks worden onder de vloeren geplaatst en ook deze minivan maakt gebruik van een reguliere start met topbandenverplaatsing. Daarnaast biedt deze Blue Oval u een geautomatiseerde 8-versnellingsbak.

Ford Galaxy 2022-motor

Deze naderende Ford Galaxies blijven hun 1.5 liter EcoBoost-motor kenmerken terwijl ze typisch zijn. De motor kan 160 paarden aan. Daarnaast levert een 2,0 liter zo’n 240 pk. De dieselmotor is meestal ook opgenomen in deze lijst, en deze zal 150 pk produceren. Deze 2 liter TDCi aandrijflijn heeft een ander resultaat. Dit zal werken voor 180 pk en een indrukwekkender koppelbereik. Simply Galaxy Hybrid zou een grotere 2.5 liter motor kunnen hebben.

Dit komt in de Ford Kuga crossover SUV toen we hierboven vermeldden dat Ford Galaxy de eerste hybride versie in 2022 zal krijgen. Bovendien zou de minivan zowel hybride als connect-in hybride varianten kunnen karakteriseren. Ford zal dezelfde startup gebruiken die momenteel in Ford Kuga te vinden is. Dit betekent dat Galaxy een 2,5 liter Atkinson vierpijpsmotor kan gebruiken. De 48V-motoreenheid is verkrijgbaar samen met de elektrische batterij.

Ford Galaxy 2022 releasedatum en prijs

De productie van de nieuwste Ford Galaxy start in 2022 in Spanje  . Volgens de laatste beoordelingen zou deze minibus tegen het einde van het jaar in Europese landen beschikbaar kunnen zijn. Helaas is deze prijs niet direct beschikbaar, hoewel velen geen enorme prijsstijging verwachten. Als alternatief kost de Galaxy Hybrid bijna 40.000 euro. Galaxy is een van deze 14 Ford-types in Europese landen die enige elektrificatie krijgen. Helaas zal er geen volledig elektronische versie op creditcards zijn.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Gitl Braun

Als schrijver gespecialiseerd in automotive onderwerpen, creëert hij sinds 2016 online content met een focus op automotive gerelateerd nieuws. Dankzij zijn kennis en ervaring publiceert hij actuele en betrouwbare artikelen over de autowereld op het portaal "Nieuweautos.com".

Nieuweautos.com