Ford Fusion 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Fusion 2022-prijs, releasedatum, actieve wagen  – Deze  Ford Fusion 2022  zijn beschikbaar op de markt, hoewel ze hoogstwaarschijnlijk worden gestopt. Laat deze middelgrote Ford-sedan echt zien, dat is precies wat hij is: een comfortabele en goed beladen 5-zits die ofwel aantrekkelijk en aangenaam is om te rijden en ook beschikbaar is als een benzineproducerende hybride of misschien een connect-in hybride (PHEV ) ontwerp. Daarnaast profiteert deze middelgrote Ford sedan van een enorme reguliere veiligheidscollectie. Concurrenten zouden de Malibu en Camry zijn.

Exterieur design

U zult geen esthetische verbeteringen vinden voor deze Ford Fusion 2022. Desalniettemin worden de tinten Bright White Golden samen met Unique Copper gestopt. De 5-club radiatorgrille, die nieuw was voor het vorige standaardseizoen, is behouden in de typen SE, SE en SEL, terwijl het fijne roestvrijstalen gaas de ingang met het titaniumdesign een consequent rijke uitstraling geeft. Als je een angstaanjagende fusie nodig hebt, kunnen deze SE’s mogelijk worden verkregen met het fysieke uiterlijk met donkere banden en zwarte randen boven de mistlampen.

Interieur ontwerp

Het hele interieur van de  Ford Fusion 2022  ziet er geweldig uit voor het geval het een beetje gedateerd lijkt. Meerdere mannen en vrouwen passen gemakkelijk in die specifieke Ford, of misschien meerdere binnen één crisis. Met de Sync 3-aansluiting en een 8-inch touchscreen biedt dit SE-ontwerp zelfs Sync Connect via Wi-Fi. SEL-snitten hebben verbeterde stoelmaterialen en verwarmde bovenste stoelen, verduistering van de achteruitkijkspiegel en met leer beklede bedieningselementen. Deze Titanium ontwikkelt zich door investeringen in kunstlederen meubelen, verwarmde bedieningselementen, zowel verwarmde als ontspannen stoelen, opblaasbare achterstevenriemen, een zonnedak en een adaptief vakantiecruisemanagement. Zie de Titanium als een Lincoln MKZ met een Ford-embleem erop.

De toonaangevende Titanium zou nog effectiever zijn met een Sony-muzieksysteem met 12 luidsprekers, naast de 245 pk sterke 2,-liter EcoBoost-motor, wat een oplossing is voor de SE. De Titanium biedt ook warme bedieningselementen, warme naast gekoelde autostoelen, opblaasbare veiligheidsgordels achterin, adaptieve cruise-tripcommando’s en een spraakgestuurd menu. Als de meeste brandstofaangedreven Fusions een geautomatiseerde 6-versnellingsbak hebben, zullen ze Fusion Hybrid plus Fusion Connect-In Hybrid CVT’s hebben.

✓ U kunt ook controleren:

Ford Fusion 2022-motor

Deze Fusion S blijft een topbandreisontwerp (FWD) aangedreven door een 2,5 liter motor met 4 buizen en natuurlijke aanzuiging. Toch is de 1.5 liter turbo 4 normaal gesproken veel effectiever en betrouwbaarder tijdens de SE en SEL. Ford’s turbo 2,1-liter 4-pijps met 245 pk wordt nog steeds verwacht in de Titanium Fusion en maakt ook deel uit van het SE AWD-pakket. De slimme 6-versnellingsbak is typerend voor de meeste fusies, met uitzondering van hybride plus connect-in-hybride ontwerpen die een slimme CVT-versnellingsbak hebben voor de 2. liter propaanmotor en motorunit. Deze Ford Fusion PHEV’s uit 2022 bieden 25 kilometer volledig elektrische keuzes.

De volledig opgeladen 2.1 liter EcoBoost 4-buis met 245 pk is optioneel verkrijgbaar bij de SE plus regelmatig bij de Fusion Titanium. Voor elke snelle samensmelting ontstaat er een die moeiteloos over snel schakelende snelwegen rijdt, simpelweg geholpen door oefenhendels. De twee Ford Fusion Hybrids en de Fusion Connect-In Hybrid produceren onder meer normale sedans uit het middensegment met een regelmatig gevarieerde transmissie, wat helpt om dit samenspel tussen gas- en elektrische aandrijving te stabiliseren. Net als de stabiele fusies, voelen deze hybriden ook westers of Aziatisch aan in vergelijking met de Verenigde Staten.

Ford Fusion 2022 prijs en releasedatum

Dit goedkeuringsniveau Fusion, een geweldig S-product met een 2,5 liter 4-pijpsmotor, biedt door de fabrikant aanbevolen verkoopkosten van 23.170 euro en 995 euro locatiekosten. Met een betere turbogeladen 1,5 liter 4-pijpsmotor vindt deze SE plaats voor 24.500 euro, terwijl de Ford Fusion 2022 SEL 18-inch gebruikt. Velgen met een 11-leraren geluidssysteem beginnen bij 28.690 euro.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Gitl Braun

Als schrijver gespecialiseerd in automotive onderwerpen, creëert hij sinds 2016 online content met een focus op automotive gerelateerd nieuws. Dankzij zijn kennis en ervaring publiceert hij actuele en betrouwbare artikelen over de autowereld op het portaal "Nieuweautos.com".

Nieuweautos.com