Ford Focus ST 2022: specificaties, prijs, releasedatum

 De prestatie in het Focus-aanbod heeft de creatie van de nieuwste versie  Ford Focus ST 2022Ford Focus ST 2022 prijs, herontwerp, interieur  aangemoedigd. De Ford Focus, die nog steeds wordt gepresenteerd, wordt naar verwachting de 5e aflevering in de eenvoudige versie. Aangezien het huidige product hevige concurrentie heeft ondervonden van de echte liefdes van de Chevrolet Cruze, wordt er volop gespeculeerd of Ford het 2022-ontwerp met een herontwerp zal aanbieden. De gloednieuwe Ford Focus zal een iets grotere cabine hebben in vergelijking met het huidige ontwerp. 

Exterieur design

Kenmerken van de gloednieuwe  Ford Focus ST 2022  zijn eigenlijk schaars. Toch wordt er eigenlijk vaak verwacht dat de Ford Focus waarschijnlijk een hatchback, sedan en stationwagen body modellen in het interieur gaat leveren. Bovendien kan de Ford Focus bij de entree meer compacte achterlichten en een wat revolutionairer design toeschrijven in vergelijking met zijn voorganger. Het bedrijf krijgt een radiatorrooster met twee lamellen en een gegoten carrosseriedeel. Het exterieurdesign van uw nieuwe Focus komt standaard niet alleen overeen met dat van het huidige product.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Door zijn uitgebreidere en veel langere carrosserie zou de huidige Ford Focus ST 2022 aanzienlijk meer ruimte kunnen hebben voor het onderlichaam, vooral op de passagiersstoelen achterin. Desalniettemin is de nieuwste Ford Focus uitgerust met een SYNC 3 infotainmentprogramma. Deze methode is vaak in precies dezelfde staat als die uit de Ford Fiesta komt. Informatie die nu beschikbaar is over wat u moet doen om de huidige Ford Focus te behouden, de specifieke analoge wijzerplaten van het bestaande product. Omdat dit motorvoertuig zich echter nog in de prototypepositie bevindt, kan het digitale kompassen bevatten die horen bij alle andere recent geïntroduceerde typen.

Ford Focus ST 2022-motor

De huidige Focus komt soms samen met een 2,1-liter meerbuizenmotor of wellicht een 2,3-liter Eco-Increase-turbomotor. Het is de bedoeling dat een soortgelijk motoralternatief werkt. Toch kon Ford spelen met het idee om de Focus uit te rusten met een 4-pijps turbomotor met enige cilinderinhoud. Dit kan als alternatief voor de 2,3 liter motor van uw huidige product, of zelfs als extra motorkeuze.

Dat motorantwoord lijkt misschien Ford’s antwoord op Chevrolet’s all-turbo Cruze-product, evenals de semi-turbomotorkeuzes van de Honda Civic. Bovendien zal een Ford Focus ST uit 2022 dezelfde vijftig procent handgeschakelde transmissie met twaalf versnellingen hebben als uw bestaande ontwerp. De interactie kan beter vijftig procent 12-speed twee-koppeling systeem methode auto. Je ziet ook de EV-versie met 23 kWh vloeistofgekoelde lithium-ion elektrische batterij met een gewicht plus 107 kW / 143 pk.

Ford Focus ST 2022 releasedatum en prijs

Toch is er heel weinig informatie beschikbaar over de speciale Ford Focus ST 2022 , die naar verwachting ergens in 2019 op de wereldmarkt zal komen. Dit is ongetwijfeld voordat hij in 2022 voor het eerst op de Amerikaanse markt komt. De lichte sedan zal waarschijnlijk ongeveer 22.600 euro kosten voor deze basisversie en 42.000 euro voor de RS.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Gitl Braun

Als schrijver gespecialiseerd in automotive onderwerpen, creëert hij sinds 2016 online content met een focus op automotive gerelateerd nieuws. Dankzij zijn kennis en ervaring publiceert hij actuele en betrouwbare artikelen over de autowereld op het portaal "Nieuweautos.com".

Nieuweautos.com