Ford Fiesta 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Fiesta 2022 Facelift, interieur, releasedatum  – Deze Fiesta zou de overlevingssedan of misschien een hatchback zijn die Ford op de markt kan brengen in deze Amerikaanse sectoren om te evolueren en een methode te ontwikkelen voor zijn crossover-aanval. Deze lichtgewicht sedan wordt aangedreven door een 1,6-liter 4-pijps motor met 120 pk en 112 Nm koppel. Deze  Ford Fiesta 2022is een gezellige kleine stadsauto met een mooi gebruikt interieur en een redelijk brandstofverbruik. Echter, met extra nadelen dan alleen de ondermaatse kofferbak en de beperkte slaapkamer in de achtercabine, wordt die aantrekkingskracht veel dominanter voor concurrenten uit de relatieve klasse zoals de Nissan Versa en ook de Kia Rio, vooral gezien het feit dat de Amerikaanse Fiesta is gebaseerd op één verouderde software vergeleken met de rest van de samenleving. Potentiële geïnteresseerden kunnen voor de laagste Fiesta S sedan de budgetvriendelijke en vriendelijke instapkosten van 14.260 euro krijgen.

Ford Fiesta 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Exterieur design

De andere planeet heeft een heel ander feest. Dit Amerikaanse feest is altijd onaangeroerd gebleven sinds het voor het eerst begon in 2011, wat de tijd laat zien. Deze beginnende fiesta stript een enkele 15-inch. Roestvrijstalen velgen, hoewel de Fiesta ES is bevestigd met 15-inch lichtmetalen velgen met een glanzende metalen coating. De meeste ontwerpen bevatten een zwarte gordellijn en zelfs deuradressen in carrosseriekleur, adressen voor make-upspiegels en vervolgens voor- en achterbumpers naast fotovoltaïsche gekleurde mokken. Een eventueel zonnedak plus achterspoiler wordt in de SE aanbevolen. Halogeenkoplampen zullen normaal zijn, hoewel de SE geen verplichte roestvrijstalen mistlampen krijgt. Deze Ford Fiesta 2022 is een van de veel kleinere sedans die momenteel op de markt zijn, met een totale looptijd van 173,5 inch, een wielbasis van 98 inch, elke dikte voor 67,8 inch en een hoogte van 58 inch.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Het optimum van 5 bewoners kon perfect worden afgedekt tijdens de  Ford Fiesta 2022 Sedan. De bovenste containerstoelen zullen aangenaam opgevuld en verbazingwekkend versterkt zijn. Deze chauffeursstoel biedt verschillende verstelbaarheden. De richtingslijn zal lean-variabel zijn, waardoor het kiezen van een ideale rij-voertuigsituatie voor veel bestuurders het best mogelijke sferische bewustzijn mogelijk maakt. De achterste autostoelen zijn meestal groot en gezellig genoeg voor continue perioden, alleen met betrekking tot snellere passagiers. Geest en beenruimte vooraf zal ruim voldoende zijn. De beenruimte aan de achterkant is echter een beetje beperkt. Elke persoon die langer is dan 1,80 meter kan rusten, met gekruiste benen lopen en verwrongen in de achterste autostoelen. Het in- en uitstappen uit uw Fiesta Sedan kan eenvoudig zijn dankzij hoger opgestelde stoelen en zelfs grote deuren die open kunnen.

Ford Fiesta 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Fiesta 2022-motor

Die 120 pk, samen met 112 lb-voet  koppel. De motoren van deze 1,6 liter buismotoren zorgen bij lichte snelheid of zelfs stilstand voor voldoende voortstuwing voor de sitebezoekers, maar zijn dan vrij lui over de eventuele bezorgservice. Proberen om de wegtarieven te verslaan of wakker te maken, is een constante gebeurtenis die deze motor aanzienlijk belast. De algehele acceleratiereacties zijn zowel nauwkeurig als stralend. Wijzigingen aan de standaard Guidebook-transmissie met 5 versnellingen kunnen eenvoudig en snel worden aangebracht; dan zit er een gedegen lichaamsgewicht in de afmetingen van de versnellingspook. Elke niet-verplichte automatische zesversnellingsbak met dubbele koppeling voelt veel minder verwerkt aan dan de reisgids en neemt meestal ook de plezierige aantrekkingskracht van de fiesta over.

Deze Ford Fiesta 2022er zijn nogal wat plezierige auto’s op instapniveau, die worden gekenmerkt door hun skelterachtige rijdynamiek en praktisch onderhoud. Het kan echter behoorlijk wat rijcomfort en comfort ondermijnen, aangezien de vering iets sterker is afgesteld in vergelijking met sommige van zijn concurrenten. Dat en zijn slechts semi-ontspannen stoelen zorgen voor behoorlijk wat pijn in de cabine, meer dan ruigere snelweggebieden samen met rimpelingen waar het geluid waarschijnlijk ook doorkomt met een redelijk volume. Hij kan echter nog relatief met bestaande bochten worden bediend, vertoont kleine rolbewegingen op de restricties en laat zien dat het rondom bijzonder aangenaam is. Deze richting is mooi afgemeten,

Ford Fiesta 2022 prijs en releasedatum

Deze Ford Fiesta sedans worden op de markt gebracht als een budgetvriendelijke vriend- en familieauto met als uitgangspunt de Fiesta S sedan met het door de verkoper aanbevolen stickerlabel van 14.260 euro aangezien de Fiesta SE sedan 15.490 euro kost. Privéprijzen zijn exclusief de ontsnappingscontrole van Ford $ 975, naast belastingen, registratie- en certificeringskosten. Door elke SE Ford Fiesta 2022 uit te rusten met de voorgestelde SE Look Bundle en alle mogelijke componenten voor je volledig gevulde toestel zou deze prijs kunnen oplopen tot bijna 25.000 euro.