Ford Falcon Nationals 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford Falcon Nationals 2022, releasedatum, herontwerp  – Ford Falcon is al ongeveer 50 jaar een geschenk en de komende  Ford Falcon 2022 deze handelsmarkten weer kunnen bereiken. Falcon stond bekend als een sedan en zou daar kunnen komen met een vernieuwd ontwerp dat in wezen niets te maken heeft met zijn voorganger, en het zal inderdaad een krachtig en modern uiterlijk hebben. Bovendien is er een hoogwaardig interieur en een zeer effectieve aandrijflijn die de prestaties nog verder zou kunnen verhogen. Over het algemeen kan dit een sedan voor sportevenementen zijn die er zou kunnen komen met tal van aanpassingen, samen met een stevige V8-motor. Afhankelijk van verschillende geruchten zou de eerste verkoop in Melbourne, Sydney kunnen plaatsvinden; De daadwerkelijke publicatiedatum kan echter nog niet worden achterhaald.

Ford Falcon Nationals 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Exterieur design

Als je toch alles wilt misbruiken, kan de speciale Ford Falcon 2022kreeg zonder twijfel een verdiende exterieurupdate. Bijna alle delen van het lichaam kunnen worden veranderd of verbeterd, en in principe blijft er niets onbeschadigd. Een gloednieuwe groep onderscheidende 19-inch. Er kunnen velgen in de laadkaarten zitten, vergelijkbaar met de lijnen die toevallig over het hele lichaam lopen. 20 inch banden zijn ook toegankelijk en niet verplicht. Falcon is een actueel sportvoertuig; daarom zijn de meest recente uitvindingen meestal niet uniek. Bovendien breiden deze Falcon-mogelijkheden de productlijnen gestaag uit, samen met stijlelementen en aerodynamica. Een geheel nieuw toegangsrooster, omsloten door een roestvrijstalen strip, heeft een uniek effect.

✓ U kunt ook controleren:

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Interieur ontwerp

Deze aankomende  Ford Falcon uit 2022 biedt  plaats aan bijna vijf reizigers. Autostoelen van kunstleer zijn geïntegreerd, evenals het premium geluidssysteem, de verwisselbare digicam, de milieuvriendelijke handgreep met dubbele sector en wifi. Daarnaast is er een 8-in. Geluidstouchscreen is opgenomen in de leveringslijst van de SYNC3-infotainmentprocessen. Deze methode biedt zowel solide handling als een nieuwe navigatietechniek. Verschillende universele seriële bus plug-ins en draadloze Bluetooth zijn ook geïntegreerd. Parkeerdetectoren voor en achter zijn standaard, hoewel ruitenwissers voor slecht weer optioneel zijn. Typisch is dit interieur voortreffelijk en sportief, deze autostoelen zitten comfortabel en dan is er meer dan voldoende hoofd- en beenruimte.

Ford Falcon Nationals 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Falcon 2022-motor

Deze Ford Falcon 2022 verbergt een authentiek beest onder het deksel, een 5 liter V8 aandrijving. Het systeem kan bijna 475 pk plus een koppel van 430 lb-voet ontwikkelen. Elke handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen is toegankelijk en vormt een aanvulling op het ontwerp van de achterband. De meeste kopers waren teleurgesteld omdat de automatische transmissie geen alternatief zal zijn. Hoewel het in werkelijkheid het meeste plezier van de sportieve sedan zou kunnen bederven. Bovendien bereikt deze Falcon in slechts 4,9 seconden van 0-100 km/u in slechts enkele seconden. Het brandstofverbruik kan oplopen tot 17 mijl per gallon in de stad en zo hoog als 24 mijl per gallon op de weg.

Ford Falcon Nationals 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Ford Falcon 2022 releasedatum en prijs

Deze Falcon kan de generatie binnen de korte tijd vinden, hoewel deze releasedatum niet als alternatief wordt genoemd. De kans is groot dat deze sedan als eerste naar Australië zal komen, aangezien de Falcon ongetwijfeld een voorkeurseenheid is. Die Ford Falcon kost voor 2022 moet beginnen met zo’n 40.000 euro voor het funderingsontwerp, specifiek met gebruikmaking van kant-en-klare functies.