Ford F-150 2023: specificaties, prijs, releasedatum

Ford heeft een nieuw uitrustingsniveau aangekondigd voor zijn populaire F-150: de Rattler. Gebaseerd op de XL maar met de kenmerken van de all-terrain FX4, is de 2023 Ford F-150 Rattler een betaalbare pick-up met een beetje meer pit dan het gemiddelde basismodel. Ford hoopt dat de F-150 Rattler nieuwe klanten zal aantrekken met zijn styling, lagere instapprijs en unieke offroad-capaciteiten.

Ford F-150 2023: specificaties, prijs, releasedatum

“Onze nieuwe F-150 Rattler biedt aspirant-avonturiers een offroad-optie met expressieve looks en capaciteiten in één pakket”, zegt Todd Eckert, Ford Truck Group Marketing Manager. “Deze truck bouwt voort op het offroad-erfgoed van de F-150 en stelt ons in staat om nieuwe klanten kennis te laten maken met de juiste mix van stijl en waarde in de F-150-reeks.”

Ford F-150 2023: specificaties, prijs, releasedatum

Ford F-150 2023 Rattler: Standaarduitrusting

De Rattler combineert het gebruiksgemak van de XL met de offroad-capaciteiten van de FX4. De standaarduitrusting omvat een elektronisch vergrendelbaar differentieel op de achteras, Hill Descent Control, all-terrain schokdempers, onderdoorrijdbeveiliging en robuuste offroad-banden.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

✓ U kunt ook controleren:

Exterieurdesignelementen zijn onder meer dubbele uitlaten, 18-inch lichtmetalen velgen en op ratelslangen geïnspireerde graphics en emblemen. De Rattler is verkrijgbaar in de kleuren Oxford White, Avalanche, Iconic Silver, Carbonized Grey, Antimatter Blue, Stone Grey, Agate Black en Rapid Red TriCoat.

Ford F-150 2023: specificaties, prijs, releasedatum

Binnenin hebben de onyxkleurige stoelen bronskleurige accenten en stiksels die passen bij de bekleding van het instrumentenpaneel. De Rattler heeft een doorlopende middenconsole met een schakelzuil.

Ford F-150 2023: specificaties, prijs, releasedatum

Prijzen & Beschikbaarheid

Op het moment van schrijven heeft Ford geen prijzen aangekondigd voor de 2023 F-150 Rattler. De Rattler zal naar verwachting beschikbaar zijn in zowel SuperCab- als SuperCrew-carrosseriestijlen, met alle XL-aandrijflijnopties behalve de 3,3-liter V6.