Ford C Max 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Ford C Max 2022 Prijs, Review, Interieur  – Sinds de 4e leeftijdsgroep van hetzelfde ontwerp, kan de  Ford C Max 2022  worden gepresenteerd als een hybride versie, en dat is ongetwijfeld de primaire versie met deze klasse die toevallig niet het gas is – alleen autom. Het wordt een facet van Fords poging om de kritieke tegenstander te voorzien van de Toyota Prius en een nieuw automerk voor de zich ontwikkelende groene auto-industrie. Maar dragen in termen van sfeer is niet echt de enige functie die Ford aan dit ontwerp toevoegt. Het is echt een uitzonderlijk brandstofverbruik en motormeters die we gaan overwegen.

Exterieur design

Houd een sedan samen met een hatchback, de  Ford C Max 2022  levert zorgvuldig en soepelste series, in vele hoeveelheden als een grote en rechtopstaande vorm van het uiteindelijke ontwerp. De rondleiding vanuit de auto toont het nieuwste model van uw trapeziumvormige grille met behulp van het beroemde Ford-signaal en -methode. In het element leunen de geaccentueerde merknaam en de positie van het eigendomsvenster meer op de ontwikkeling van kleine minibusjes dan op nog grotere auto’s, in de wetenschap dat 17 banden voor de enige reeks onderschrijven. Maar met plaathoeken samen met een rechte achterklep lijkt deze uitvoering op een stationwagen. Het is dus een modern vormgegeven auto, maar met een grote focus op het tonen van een opvallende verschijning.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Voor de meesten van degenen die van Ford houden, is er een probleem met grondig en funky plastic materiaal dat ook wordt geassocieerd met de vertrekkende Toyota Prius, hoewel niet eens geschikt voor de gloednieuwe auto die de huidige marktpositie wil verslaan. Een andere moeilijkheid kan het algemene gebrek aan ruimte zijn om meer bekende reizigers aan te trekken. Dat is een van de uitdagingen met de huidige Prius, en misschien wel de kans van de Ford C Max uit 2022 om gefrustreerde kopers te krijgen. Afgezien van het gebrek aan ruimte, is het infotainmentprogramma en de technologie in de cabine door het gebruik van een 6-speaker AM / FM / lichtgewicht, stijve drive / MP3-muzieksysteem met USB 2.0 en AUX-ingang in stopcontacten, een verlicht handschoenenkastje, keyless entry, automatische weersregeling voor twee regio’s,

Ford C-Max 2022-motor

Samen met de motor in de hele Ford C Max 2022 zijn de details duidelijk. Een 2-liter motor met meerdere buizen en hybride proces, die samen 195 pk leveren (zelfs 54 veel meer dan de Prius), alleen al vanwege zijn gewicht, offert deze Ford aanzienlijk meer vermogen op – 65 mijl per gallon dan andere hybrides, en biedt bescherming en veel minder nervositeit tijdens de reis.

Ford C Max 2022 releasedatum en prijs

Als we denken aan de Ford C Max 2022 , zal deze vroeg of laat na 2019 de industrie raken zonder grote veranderingen. Volgens de prijs begint het ontwerp van Stichting SE bij 24.000 euro in contanten. Een hoger platinaproduct profiteert vanaf zo’n 27.000 euro: de prijs zou natuurlijk hoger moeten zijn als je voor veel meer alternatieven kiest.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Gitl Braun

Als schrijver gespecialiseerd in automotive onderwerpen, creëert hij sinds 2016 online content met een focus op automotive gerelateerd nieuws. Dankzij zijn kennis en ervaring publiceert hij actuele en betrouwbare artikelen over de autowereld op het portaal "Nieuweautos.com".

Nieuweautos