Fiat

Welkom in de wereld van Fiat, de Italiaanse autofabrikant die bekend staat om zijn betaalbare, functionele en zuinige voertuigen die de harten van miljoenen automobilisten over de hele wereld hebben veroverd. In onze Fiat-categorie op de website vindt u gedetailleerde informatie over het merk, zijn geschiedenis, zijn filosofie en de belangrijkste verwezenlijkingen die dit merk uniek en gerespecteerd maken onder autoliefhebbers.

Fiat werd opgericht in 1899 en produceert al tientallen jaren betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke voertuigen. Het Fiat-gamma reikt van compacte stadsauto’s als de Fiat 500 en de Panda tot functionele en veelzijdige modellen als de Tipo en de Doblo.

Bovendien ontwikkelt Fiat actief zijn gamma elektrische en hybride auto’s en biedt het nieuwe en milieuvriendelijke oplossingen voor de hedendaagse autoliefhebber. In onze categorie Fiat presenteren we de kenmerken van de verschillende modellen en gamma’s, geven we informatie over de innovaties en technologische ontwikkelingen van het bedrijf en gaan we dieper in op de invloed van Fiat op de automarkt en -cultuur.