EXEED VX 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Een dochteronderneming van het Chinese merk is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van premium crossovers en SUV’s. De line-up omvat verschillende interessante ontwikkelingen, waaronder de crossover van het vlaggenschip op ware grootte EXEED VX 2022 .

In de nieuwste editie trekt het nieuwe model de aandacht met een nominale prijs-kwaliteitverhouding, een karakteristiek koetswerkdesign en vijf rijke uitrustingsniveaus.

nyxvxikl- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

In de troeven van de nieuwigheid:

 • stijver sportchassis chassis met vierwielaandrijving;
 • laag zwaartepunt;
 • aerodynamische contouren van het lichaam,
 • evenals geavanceerde technische en elektronische apparatuur van het saloninterieur in termen van functionaliteit.

Buiten

Een auto met premiumstatus is gebaseerd op de behoeften van financieel veilige bestuurders van verschillende leeftijdsgroepen. De lay-out van de Exid 2022 combineert ook de operationele voordelen van een ruime stationwagen en het hoge offroad-potentieel van een auto met een crossover-lay-out.

qzuffqxn- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Het uiterlijk van de nieuwe crossover demonstreert op indrukwekkende wijze de synthese van klassieke crossoverklassiekers met de nieuwste design- en technologische oplossingen. Stijlvol, presentabel en uiterst elegant, de nieuwigheid is ingelijst in het vooraanzicht. In zicht:

 • sportieve langsprofielen van een licht aflopende motorkap;
 • trapeziumvormige blokken van multifunctionele LED- of matrixoptiek;
 • brede dwarslatten van het hexagonale rooster;
 • verticale opstelling van de mistlampen die in de zijventilatieroosters zijn geïnstalleerd.

Het ontwerp van de voorkant omvat ook een dwarsbumperprofiel en een zilveren bodykit met een horizontale uitsnijding van het onderste luchtkanaal in de motorruimte.

wibpsqxc- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

In profiel wordt de nieuwe crossover geassocieerd met de beste analogen van het Europese en Aziatische assortiment. Ziet er geweldig uit:

 • licht gebogen dakkoepel;
 • gewelfde omtreklijn, zilveren randen en zwarte frosting van de pijlers van de zijruiten;
 • wigvormige spiegels en een harmonieuze relatie van gespierde, golvende en getrapte lichaamsreliëfs;
 • diepe wielkasten met 19-inch lichtmetalen velgen voor alle terreinen.
fwfnnkvd- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Het premium profiel van de cross-over wordt weerspiegeld in het ontwerp van de achterkant. De nieuwe carrosserie in het achteraanzicht biedt beglazing in klein formaat, die wordt overschaduwd door een vizier en een glanzend zwarte decoratieve film. De graphics en configuratie van de achtergrondverlichting gekoppeld aan een LED-brug zijn ook interessant.

De lijst met uitrustingskenmerken omvat een chromen logo en geribbeld reliëf op de achterklep, verticale mistlampen en een reliëfbodykit met twee uitsparingen voor uitlaatpijpen.

✓ U kunt ook controleren:

Innerlijk

Afgaande op de opmerkingen van experts, wordt het externe ontwerp van de crossover in alle opzichten als succesvol erkend. In de nieuwe versie verdienen hoogwaardige afwerkingsmaterialen voor het interieur en moderne elektronische en technische uitrusting van de standaarduitrusting aandacht.

exniuera- Nieuweautos → nieuwe autos 2022
 • Afgaande op de talrijke foto’s van een vijf- of zevenzitter sedan en reclamevideo’s vormen de informatieve digitale bestelling en een 10-inch media-commandodisplay een eenheid. De bedieningsknoppen op het multifunctionele sportstuur zijn verantwoordelijk voor het activeren van een deel van de boordapparatuur.
 • Het dashboard bevat twee ventilatieschotten en wijzerplaten voor de airconditioning. Het bovenpaneel van een brede maar lage tunnel geeft in combinatie met de opklapbare armleuning vrije toegang tot de opbergers en het volume van het koelvak.
ggzrnwwl- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De premiumstatus van de nieuwe cross-over wordt bevestigd door de sportieve stijl en uitrusting van de pilotenstoelen. In de basisconfiguratie – zijdelingse ondersteuning, meerdere verstelmogelijkheden, verwarmde en geventileerde stoelen.

De nominale comfortabele zitbank op de tweede rij biedt plaats aan drie volwassen passagiers. De stoelen op de tweede en derde rij worden indien nodig gedeeltelijk herbouwd om het volume van de 460-liter kofferbak met 5 keer te vergroten. Een vol reservewiel bevindt zich op de buitenste hanger onder de bodem van het compartiment.

Volgens experts kan de in de toekomst aangegeven restyling het koetswerkdesign aanvullen met heldere accenten en de technische kenmerken van de krachtbron en de standaarduitrusting enigszins verbeteren.

Technische eigenschappen

De afmetingen van de nieuwigheid in de verhoudingen 4970×1940 en 1795 mm komen overeen met de klassieke verhoudingen van de crossover-lay-out. De nieuwe carrosserie is aangepast aan het formaat van het versterkte M3X-platform.

 • Het basismodel is uitgerust met een voorwielaangedreven chassis met een wielbasis van 2900 mm en een bodemvrijheid van 200 mm. Vierwielaandrijving is opgenomen in de lijst met betaalde opties.
 • De onafhankelijke asophanging combineert de voordelen van McPherson-veerpoten en multi-link-technologieën.
 • Het modulaire chassis omvat twee stabilisatorstangen, een schijfremcircuit, elektronische assistenten en effectieve veiligheidssystemen.
dqpcsssl- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

EXEED VX 2022 biedt twee aandrijflijnopties. Dit is een 1,6-liter turbobenzine “vier” met 197 pk / 290 Nm piekkracht of een tweeliter TGDI-motor met een vermogen van 254 pk / 385 Nm.

Beide motoren zijn gekoppeld aan een Getrag-robot met zeven versnellingen en een automatische achteraskoppeling. De testrit bevestigde de door de fabrikant opgegeven maximumsnelheid van 180 km/u en het gemiddelde brandstofverbruik van 8 l/100 km.

opties en prijzen

Op de binnenlandse crossover-markt van het Middenrijk zal het nieuwe modeljaar EXEED VX 2022 worden aangeboden in vijf versies, uitgedrukt in roebels, de prijs zal variëren van 21.000 tot 28.000 euro.

concurrenten

De familie-type full-size crossover-categorie omvat ook de GAC GS8-, Lifan X80-, JAC S7-, Geely Hao Yue- en Changan UNI-K-competitiemodellen.