DS7 Crossback 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De DS7 Crossback 2022 , die in februari 2017 werd gelanceerd , is het eerste DS-voertuig van de tweede generatie dat volledig is ontwikkeld nadat DS van Citroën was afgesplitst. De DS7 Crossback, gelanceerd in januari 2018, zal profiteren van een restyling in de eerste helft van 2022, waardoor hij kan profiteren van esthetische veranderingen aan zowel de voor- als de achterkant, een toename van zijn technologische inhoud en de “komst van” een veel meer krachtige hybride versie.

Geïnspireerd door de nieuwste DS4, zal de opnieuw ontworpen DS7 Crossback een minder barokke stijl hebben die neigt naar meer eenvoud en minder chroom. De projectoren worden verfijnd en ondersteund door een led-gids die overeenkomt met de DS 4, maar niet meteen, in tegenstelling tot wat bovenstaande figuur suggereert. De achterkant van de opnieuw ontworpen DS7 Crossback ondergaat ook een evolutie, met een gloednieuwe achterklep en nieuwe achterlichten die dunner en scherper zijn maar hun geschubde vormen behouden. Ze worden geaccentueerd door een vouw in de carrosserie die ze verbindt met de ruit van de achterklep.

DS7 Crossback 2022 gemoderniseerd interieur

De uiterlijke esthetische aanpassingen worden afgerond door een gemoderniseerd interieur, dat vooral profiteert van de technologische uitrusting. In tegenstelling tot de Peugeot 3008 krijgt de opnieuw ontworpen DS7 Crossback de nieuwe interface van de Stellantis Group, die de DS 4 inluidde. Dit nieuwe systeem is ultramodern en configureerbaar als een smartphone met een aantal configureerbare widgets. Dit systeem wordt nog steeds uitgezonden via een 12-inch touchscreen, maar de navigatie neemt in ieder geval alle beschikbare ruimte in beslag.

✓ U kunt ook controleren:

Net als bij andere technologieën, moet de DS 7 Crossback de nieuwste ontwikkelingen van DS 4 ontvangen, met name met autonoom rijden van niveau 2 of een verbeterde waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook, maar moet het zicht dat op het voertuig wordt geprojecteerd negeren. Voorruit. Omgekeerd kan de opnieuw ontworpen DS7 Crossback gebaren en spraakopdrachten van de DS 4 ontvangen.

Een ongekende 360 ​​pk versie

Er zullen geen motorupgrades zijn op de opnieuw ontworpen DS 7 Crossback, maar de hybride motoren zullen opnieuw worden ontworpen om plaats te bieden aan een batterij met een grotere capaciteit die een betere autonomie in 100% elektrische modus mogelijk maakt. Maar bovenal zal de opnieuw ontworpen DS7 Crossback tegen het einde van 2022 profiteren van een hybride motor, waarvan de prestaties zijn klasse nog meer waard zijn. Er is zelfs een 360 pk-versie van de DS 7 Crossback gepland, die de motoren van de DS9 zal overnemen en de compacte SUV DS in staat zal stellen nog beter te presteren en tegelijkertijd de CO2-uitstoot te verminderen.

Tot slot, zoals we kunnen zien, geeft DS zichzelf de middelen om te concurreren met zijn steeds fellere concurrenten en geeft de DS 7 Crossback een restyling waarmee hij verder kan gaan dan zijn gelijke stand in de racestrijd. in een zeer competitief segment. De presentatie van de DS7 Crossback zal in de eerste helft van 2022 arriveren voor marketing in de zomer.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Gitl Braun

Als schrijver gespecialiseerd in automotive onderwerpen, creëert hij sinds 2016 online content met een focus op automotive gerelateerd nieuws. Dankzij zijn kennis en ervaring publiceert hij actuele en betrouwbare artikelen over de autowereld op het portaal "Nieuweautos.com".

Nieuweautos.com