DS 3 Crossback 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

DS Automobiles is een merk dat zich kenmerkt door zijn limited editions, die een plus in exclusiviteit bieden ten opzichte van hun conventionele modellen. Slechts een paar dagen geleden hebben we je kennis laten maken met de DS 7 Crossback Louvre, de oudere broer van onze huidige hoofdrolspeler, met wie hij een achternaam en een eerbetoon deelt.

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze nieuwe kleine SUV in beperkte oplage een eerbetoon aan het Louvre. Het meest bezochte museum ter wereld, waar DS sinds de lancering in 2014 een partner van is.

Met exclusieve elementen die het een zeer elegante touch geven en met geweldige sieraden erin, waar we nu meer in detail over zullen praten. Het nieuwe DS3 Crossback 2022 Louvre integreert kleine “Louvre” -inzetstukken op de motorkap, kofferdeksel en voordeuren.

DS 3 Crossback 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Exclusieve artikelen

Van voren tonen zijn DS Wings een onyxzwarte kleur onder zijn charismatische optiekgroepen en de grill, wat het elegante en hoogwaardige imago van dit B-segment onderstreept. Daarnaast kreeg de motorkap een piramidevormig lakwerk. middenin.

Het zijaanzicht toont een 18-inch Luxor lichtmetalen velg met het embleem van de iconische museumpiramide. Het element dat we ook terugvinden in de behuizingen van zijn two-tone achteruitkijkspiegels.

Tot slot, om het uiterlijk compleet te maken, heeft de achterkant enkele achterlichten met LED-technologie en een glanzend zwarte sierstrip die horizontaal is geplaatst, wat hem een ​​breder en gespierder uiterlijk geeft.

✓ U kunt ook controleren:

Naast het exterieur heeft deze nieuwe speciale serie een verfijnde en hoogwaardige cabine. De stoelen, bekleed met nappaleder Black Art Basalt, evenals het dashboard en de deurpanelen zorgen voor een zeer hoogwaardige sfeer.

Bovendien laten zijn volledig met leer beklede multifunctionele stuur en de talrijke anagrammen van de Louvre-piramide ons weten dat dit geen conventionele versie van deze DS is.

DS 3 Crossback 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

DS3 Crossback 2022 Louvre: een zeer artistiek interieur

Maar de kers op de taart zit in het 10,3-inch centrale scherm van het infotainmentsysteem, waarop je 182 werken kunt zien die zijn geselecteerd door het Louvre-team en geselecteerd door DS Automobile om de collecties en afdelingen van het museum te vertegenwoordigen. Het is nog opmerkelijker om vanuit onze DS3 Crossback 2022 naar dit kunstwonder te kunnen reizen.

Alleen de 130 pk sterke BlueHDI-dieselmotor met automatische transmissie wordt onder de motorkap aangeboden. De kleuren waarmee deze Louvre-editie is aangekleed zijn Platinum Grey en Crystal Pearl in combinatie met het Black Pearl-plafond. Deze serie wordt beperkt tot slechts 20 stuks voor ons land voor 40.300 euro.